Pages:
Author

Topic: Bitcoin 1 Mart'a kadar 14.928 $ 'a Yıl Sonunda 43.472 $ 'a Yükselecek - page 5. (Read 833 times)

newbie
Activity: 224
Merit: 0
bu uzmanlar arz talep durumunu nasıl bilebiliyorlar merak ediyorum.bu rakamların bilinebilecek şeyler olduğunu düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Mart ayı içerisinde 15 bin doları bulabileceğini düşünüyorum ben de ama yıl sonuna kadar 40 bin doları geçmesi düşündürücü geldi bana. 30 bin doları zorlayabilir bence ama 40 biraz zor gibi.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
10.000 direnci kırıldı sayılır bundan sonra önümüzde 13.000 direnci var gibi eğer bir hafta kendi değerini koruyabilirse Marta kadar o değerlere ulaşabilir gibi geliyor .
member
Activity: 378
Merit: 20
Fikirler ve düşünceler çok olumlu. Ne güzel. Ortam bir nebze yeşillendi.  
Zaten bitcoinin her düşüşü bir alım fırsatıdır. Bence blr daha 6000 li sevlyeleri gormek cok mumkun gorunmuyor. Yanl alim yapmak isteyenler icin.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Bitcoin için %100 katılıyorum bu tahminlere fakat 43 bin doları geçme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum açıkcası benmce 50K bandını zorlamış hatta geçmiş bile olabilir.
member
Activity: 1022
Merit: 10
Bitcoin 10 bin doları görmüş durumda ve bu artış hızıyla ay sonu iddia edilen miktarlara ulaşabilir.Yıl sonunda 50 bin civarında olmasını bekliyorum ben ve bu uzman grubunun tahminleri bu yüzden bana mantıklı geliyor.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Valla uzmanlar sanırım medyum falanmış böyle küsuratlı tahmin yapabildiklerine göre. Şaka bir yana yükselişi dillendiren uzmanlar baya çoğaldı artık yavaş yavaş show başlıyor demektir.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
İnşallah sürekli buna benzer yapılan tahminler tutarda biraz yüzümüz güler. Ama genel her zamanki hareketlerden farklı olarak sürpriz bekliyorum. 13-14k gördükten sonra yine 6-7k bazına düşürecekler gibi geliyor. Evet şimdi yükseliş havasına girdi durmaz diye düşündürüp tekrar fiyatı aşağı çekip toplayacaklar sanki. Asıl yükselişi yaz sonuna doğru bekliyorum. Yıl sonu tahmini içinse olabilitesini güçlü görüyorum bakalım.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Ripplenin 1.40 dolarlarda kalacağını düşünmüyorum pump zamanında bile 3 küsür dolarları görmüştü benim tahminim 3 ile 5 dolar arasında olma ihtimali var.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Umarım tahminlerinde yanılmazlar ama sanki daha çok ADAyı gazlamak için yapılmış bir çalışma gibi duruyor. Bir dönem 100 dolar olacak denilen IOTA bu listede nerede olurdu acaba merak ediyorum.
member
Activity: 155
Her uzman farklı birşey söylüyor zaten.15bin doları görünce çoğu kisi dahada çıkacak dedi fakat çıkmadı Smiley Şimdide herkes mart ayında çıkacak diyor umarım öyle olur.Paylaşım için teşekkürler
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Ne olduysa bu uzmanlara bugünlerde tekrar Bitcoini övmeler ve yıl sonu için yüksek rakkamlar telaffuz etmeler başladı, geçen haftalarda kimsenin sesi soluğu çıkmıyordu. Umarım bu rakamlar gerçekleşir Bitcoine yakışan budur.
member
Activity: 224
Bugünkü toparlanmayı düşündüğümüzde Mart ayı tahmini olağan geliyor fakat yıl sonuna 43 bin dolarları görmesi benim için çok büyük sürpriz olur beklemiyorum böyle bir rakam
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Mart ayının sonlarında 14.000 dolara yükselebilir bu bitcoin için çok kolay bir durum. bir spekülasyona bakar.
ama yıl sonunda 43.472 dolar olması çok daha zor ciddi bir olayın yaşanması lazım olumlu manada
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
evet btc shillenmeye basladı mart ayı btc acaba altlarla beraber mi yükselecek yoksa ekim ayındaki gibi altların üstüne basa basa mı gidicek ?
member
Activity: 308
Bu liste yol gösterici olmuş. Sırf bitcoin değil diğer alt koinlerle ilgilide tahminler var. Yatırım yapmak isteyenlere güzel bir tavsiye olmuş aslında. Bende bu listedeki alt lara yatırım yapmayı düşünüyorum.  Cool
newbie
Activity: 28
umarım onların dediği gibi olurda bizde faydalanırız
newbie
Activity: 182
Ortalık yeşillendi bitcoinle ilgili güzel ,iç açıcı, insanı motive edici tahminlerde gelmeye başladı hemen. 10 bin dolar barajı açıldı böyle giderse mart başında 15 bin dolar aşılır yıl sonunda da 100 bin dolara yaklaşılır. Cheesy
full member
Activity: 344
Merit: 100
Yıl sonu fiyatının zirve noktada olacağına eminim. 43 bin dolar iddialı bir tahmin. Beklenti hızlı artış ve yeni zirveler. Ama güncelleme ve kar satışlarının olacağı ihtimali göz ardı edilmemeli.
newbie
Activity: 140
Tabloyu görünce insan keşke tahminleri tutsa diyor. Gaza gelip varını yoğunu yatırası geliyor. Ama bu sadece tahmin. Bu tahminlere güvenip yatırım yapsan pişman olursun. 1 mata kadar bekleyeceğim eğer bu tahmin tutarsa yatırımımı ona göre yapacağım.
Pages:
Jump to: