Pages:
Author

Topic: Bitcoin 1 Mart'a kadar 14.928 $ 'a Yıl Sonunda 43.472 $ 'a Yükselecek - page 7. (Read 833 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
Ben de yükseleceğini düşünüyorum. Bu düşüşün sona erdiğini ve ileride çok ama çok büyük surfler yaparcağımızı düşünüyorum. en güzel al ve tut yapmak, al sat yapınca kaybediyorum ben. genelde de oax tutuyorum uzun vadeli.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
En iyi kazandıracak ikinci coin olacağını tespit etmişler. Birinci hangisi olacak acaba. Ayrıca 1 yılda 4x yükseliş ikincilik için yeterli olur mu?  
Kafamda deli sorular. Neyse BTC'miz, kıymetlimiz, 4x yükselsin de kaçıncı olursa olsun.

Edit: Tablo sonradan açıldı, birinci Cardano oluyormuş.  Grin
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Bu uzmanların kim olduğu konusunda bir fikrim yok ama bitcoin konusunda yaptıkları tahmin bana mantıklı gelmiyor fakat ETH konusunda hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz. Mesela ben önümüzdeki 1.5 ay içerisinde ETH'de double bekliyorum. (BTC bazında)
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Herkes bir mart sevdasıdır tutturmuş gidiyor kediler gibi Cheesy  Bu fikrin oluşmasında bence de balinaların payı çok büyük. Zaten sanal paraların yükselmesi de düşmesi de onlara bağlı diye yorumluyorum ben.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Böyle haberler çıkınca volatilite geliyor diye beklerim her zaman, fiyatlardaki oynaklık arttıkça para kazanma olasılığı da artıyor haliyle. Ters hareketler olabilir, insanları özellikle küçük yatırımcıları, bizi, ufak bir kazançla gönderip kendileri aslan payını alıp çekilirler yine.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Nasıl toplu bir agızdan Kasım'da bitcoin başkadır dedik ve büyük yükseliş nasıl Kasım da başladıysa, şimdi de büyük çoğunluk özellikle bitcoin'i 4-5 yıldır takibe alanlar Mart sesini dillendiriyorlar.  Bende hem fikirim bu konuda. Eminim balinalarda bu yorumları, insanların bu yönde ki düşüncelerini boşa çıkarmayacaklardır. Umarım dalgaya doğru yerde girip doğru yerde çıkabiliriz. Bence herkes kenardaki canlı parasını hazır tutsun..

Eğer bu düşünceler boşa çıkarsa kimse para kazanamaz, balinalar balıkların kaçtığı bir piyasa istemez dolayısıyla insanların ağzına bir parmak bal çalmak zorundalar.. Bu balı en iyi yemeye bakmalı, balinaların korku salmalarına musade edilmemeli.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Nasıl toplu bir agızdan Kasım'da bitcoin başkadır dedik ve büyük yükseliş nasıl Kasım da başladıysa, şimdi de büyük çoğunluk özellikle bitcoin'i 4-5 yıldır takibe alanlar Mart sesini dillendiriyorlar.  Bende hem fikirim bu konuda. Eminim balinalarda bu yorumları, insanların bu yönde ki düşüncelerini boşa çıkarmayacaklardır. Umarım dalgaya doğru yerde girip doğru yerde çıkabiliriz. Bence herkes kenardaki canlı parasını hazır tutsun..
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Hangi uzman grup bunları söylüyor bilmiyorum ama tüm insanlar Mart ayında piyasanın yükseleceğini düşünüyordu, insanları korkutup piyasayı düşürüp dipten topladılar şimdi de insanların trendinden olumlu haberlerle faydalanıp kendi ceplerindeki parayı 2'ye katlayacaklar.
jr. member
Activity: 39
Merit: 3
13 uzmandan oluşan bir grup, Bitcoin’in bu yıl kripto para birimleri arasında en iyi yükseliş gösteren kripto paralardan ikincisi olacağını ve 1 Mart’a kadar 14.928 $ ‘a kadar yükselebileceğini ve yıl sonunda 43.472 $’ a ulaşabileceğini açıkladı. Uzmanların tahminleri doğru çıkması halinde Bitcoin 2 hafta sonra 15 bin dolara dayanacak ve aynı zamanda yıl sonunda şu anki fiyatının (9.200 dolar) 4 katı değer kazanacak.

Fiyat karşılaştırması web sitesi Finder.com, bu tahmini yapmak için finansal teknoloji girişimcileri, Bitcoin yatırımcıları ve finansal analistler de dahil olmak üzere 13 kripto uzmanı konseyi topladı.

Haberin tam metni için kaynak: https://habercoin.net/bitcoin-1-marta-kadar-14-928-a-yil-sonunda-43-472-a-yukselecek/
Pages:
Jump to: