Pages:
Author

Topic: Bitcoin 1 Mart'a kadar 14.928 $ 'a Yıl Sonunda 43.472 $ 'a Yükselecek - page 6. (Read 833 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 5
yıl sonunda ki 40 bin 45 bin umurumda değil artık. adamların çalışma mantığını öğrendim. 2 ay haberlerle, yaptırımlarla negatif basarak piyasayı temizliyorlar. sonra da sıra pozitif pompalamaya geliyor.
Bu ve bundan önceki olayları öğrenince artık rahatım. öğrendim ki düşüyorsa birileri daha fazla alsın diye düşürülüyor. düşüyorsa satma paran varsa daha fazla al. ha yükselince satabilirsin.

burada okumuştum herhalde onu. dünyanın zenginlerinden birisinin açıklaması. "düşüyorsa alırım. çorap olsa bile alırım."
member
Activity: 336
Merit: 10
bu piyasada tahmin yapmaya para ödemiyorlar.herkes kendi isiyatifine göre hareket ediyor.insanlar olumlu habrleri herzaman sever.ama gerçekler farklıdır.bu bitcoinin martta yukarıda yazılan fiyata çıkmıyacağı anlmına gelmez.ama çıkacağı anlamınada gelmez.çok değişken bir piyasa bekleyip göreceğiz.ama benim tahminim kısa vadede mayıs gibi fiatın 13-14 bin aralığında olacağı.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Güzel haberler ardı ardına diziliyor maşallah, Bitcoin'in mart ayında 15 bin dolar olacağına inanıyorum ama kesinlikle 1 Mart'ta 15 bin dolar olabileceğine inanmıyorum.. Bu çok kısa bir süre ve bu kadar hızlı bir şekilde yükselirse Mart'tan sonra tekrar düşüş gerçekleşebilir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Şu anda ayı piyasasında olduğumuzu düşünürsek, geçen seneyle de kıyaslarsak, yıl sonunda $50.000 üzerinde olacağını rahatlıkla tahmin edebiliriz. Bunun için uzmanlardan oluşan bir ekibe de ihtiyaç yok.
Öyle bir hava yaratıldı ki şu birkaç haftadır, sanki Bitcoin yerine çakıldı ve sürekli düşecek! Bu panik havası da küçük yatırımcıları kaçırdı. Tecrübeliler de bol bol alım yapıyorlar. Bir aksilik çıkmazsa, boğa piyasasına sanırım Nisan ayı gibi girmiş olucaz. Sonrasında yine geçen senenin benzeri şekilde olacaktır pekçok şey.
member
Activity: 266
Kripto piyasasını yakından takip eden herkes bitcoinin bu seviyelerde kalmayacağını az çok tahmin edebiliyor. Mart ayından itibaren de hzılı bir yükseliş gelecek beklenti bu yönde. Bekleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 217
Merit: 0
neden genel olarak her sene başında büyük bir düşüş ve sene sonunda yüksek seviyelere çıkış oluyor?eğer her zaman böyle olacaksa çok da uzman olmaya gerek yok.
member
Activity: 574
Merit: 14
haftada 2-3 bin artırarak isterlerse yıl sonunda 100k nın üzerine bile vurdurabilirler. 6'dan 9'a geldi ve hemen 40k lık yazılar çiziliyor. Bunu 12'den 6'ya geldiği zamanlar yapmıyorlar. böyle yapa yapa algı oluşturuyorlar.
jr. member
Activity: 122
Merit: 5
Kimse tutarlı bir yıl sonu tahmini yapamaz btc hakkında. Günlük olumlu/olumsuz haberler bile fiyatı çok etkiliyor.
Büyük devletlerden0 birkaç gün boyunca olumsuz haber gelirse tekrar 6000 ve daha aşağı seviyelerini görebilir.
Yatırım yapanların günlük birkaç tane bitcoin haber sitesine üye olmalarını tavsiye ederim.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bu uzmanların 1 mart a kadar öngördükleri  bitcoinin 14928 dolara kada yükseleceği kısmına katılıyorum ,fakat yıl sonuna kadar beklentiler 43472 doların çok üstünde gerçekleşecek .Yıl sonu beklenen bitcoinin minimum rakamı 90000-100000 dolar arasında olması bekleniyor.Cardano için yıl sonuna kadar 16 kat vermişler ,belliki bu grup cardano ile doğrudan ilişkisi var ,bitcoini öne atıp Cardanonun reklamını yapıyor.
full member
Activity: 344
Merit: 134
BTC biraz kafayı kaldırınca başladık yine. 40-50k lar havada uçuşuyor. bırakın 13 uzmanı 5000 uzman şu olacak dese bile herkes kendi kararını kendi versin. sonra oluşabilecek mağduriyetlerde sorumlu aranmasın.
full member
Activity: 742
Merit: 112
İnsallah dediğiniz gibi olur yatırım yaptim kaybetmek istemem Cheesy .

iki farklı senaryo var aslında.

bu haberleri yerel, ulusal medya, haber siteleri yayınladıklarında millet de yine pembe hayaller oluşmaya başlayacak. bu rakamların gerçekçiliği var mı? bir hafta kadar önce yazdım. bitcoinde tarihi seviyedeyiz. bazıları 1000 dolara düşeceğinden bahsediyor fakat bunu da yapmayabilirler.

Ben halen 6k nın altına düşme durumunun oluşabileceğinin farkındayım. Bir parmak bal çalıp satışı basıyorlar, panik ile o ivme iyice artıyor. Diğer taraftan bu sene sonunda 100 bin doları görebilecek türde rallinin de başlangınca olabiliriz.

bu alanda elde ettiğim deneyim varsa rallide olduğuna inanıyorsan satmayacaksın. atacaksın köşede. Çok fazla dalgalanma olacak ve panik yapanlar kaybedecek. Rallide değilsek de ona göre planlarınız olmalı.
member
Activity: 224
Merit: 12
Mart camdan baktırır bitcoinden çıkanların canını yaktırır
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Beklentilere ondalık kısmı da yazsalarmis keşke . Biraz daha rahatlardim . Tahminlerde bulunmak güzel ama bu kadar net sayıyı nasıl çıkartmışlar ki .

Yükselmeye başlasa bile iki hafta içinde o kadar kolay bir çıkış yapacağını pek sanmam.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Böyle bir olasılık mümkün görünüyor. Genel kanı olarak her yıl aynı periyotun tekrarladığı düşünülüyor. Sadece bu sebepten dahi Mart ayı beklentisi mevcut  bu beklenti kripto para piyasasını harekete geçirir.
member
Activity: 279
vallahi mart hakkında ben de aynı fikirdeydim fakat yıl sonu için gerçekten güzel rakamlar belirlenmiş insanın heyecanlanmaması elde değil
newbie
Activity: 84
Merit: 0
İnsallah dediğiniz gibi olur yatırım yaptim kaybetmek istemem Cheesy .
full member
Activity: 546
Merit: 100
Küsüratlı tahminlere hasatayım :d Ben market fiyat tahminindense yeni bir bakış olarak market hacmi tahmini yapılmasının onu tahminedebilmek daha gerçekçi yatırımlar sağlayabilir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Böyle paylaşımları görmeye alıştık artık. Fiyat tahminlerinden geçilmiyor site. Bir grup uzman var ha bire tahminde bulunuyor. Bitcoin yükselecek ama öyle net bir rakam söylemek zor. 30.000 dolar civarı olabilir fazla çıkmaz.
full member
Activity: 567
Merit: 148
Valla piyasa yemyeşil ben yaktım sigaramı izliyorum yarından itibaren Çinliler girecek muhabbeti vardı, buyursunlar bekliyoruz hepsini Mart ayında buralar uçacak, şimdiden rez alın beyler.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
büyük ihtimal terse düşürmek için önce btc ile oynayıp tokenlerde milleti tepede bırakacaklar
herkesin kazanması gibi bir ihtimal yok zaten ama herkesin dediği gibi bir  mart yükselişidir gidiyor.
Pages:
Jump to: