Pages:
Author

Topic: Bitcoin 1 Mart'a kadar 14.928 $ 'a Yıl Sonunda 43.472 $ 'a Yükselecek - page 3. (Read 833 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Böyle böyle milletin aklı ile oynuyorlar. Bitcoin analize göre gitmedi bı zamana kadar ama herkes bi analiz yapıp düşüvek çıkıcak diyor.
member
Activity: 84
1 Mart tarihinin gelmesine az süre kaldı. Bitcoin fiyatının 1 Mart'a kadar 15 bin dolara gelmesi mümkün değil gözüküyor. Yıl sonunda 43.000 dolar tahmini bana abartılı geldi. 20 bin dolar rakamını görelim sonrasını düşünürüz.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Umarım gerçten herşey yazıldığı gibi olur diyeceğim ama 1 marta az kalmasına rağmen  14 bin dolar seviylerini maalesef göremedi bence mart sonu desek daha iyi olacak gibi gözüküyor.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
o kadar uzman olmasakta su an 9800 seviyelerinde gezen bitcoinin düşmemesi için bir sebeb göremiyorum iyi bir kaç haber ile 12 bin bandına yerleşir ve sonrasında yaz aylarında her zaman ki gibi yükselişine devam eder diye düşünüyorum 10bin civarında mart ayına giriş yaparızç
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Sanırım bu tahminde gecikmeler yaşayacağız gibi . Fiyatta ani sağlam düşüşler görüyoruz . 10 K ' nın altına düşüldüğünde yine bir panik havası oluşuyor . Yine birileri ucuzdan toparlıyor bakalım neler göreceğiz sene sonuna kadar .
full member
Activity: 413
Merit: 100
Üstteki tablodan anladığım kadarıyla bu fiyat tahminlerini yapanlar yıl sonunda en çok Cardanonun fiyatlanacağını ön görmüşler. 1 Marta bir kaç gün kaldı ve Bitcoin fiyatının 14.928 dıları göreceği yok gibi. O kadar uzman yuvarlanmış rakamları tutturamıyor, bunlar centleri hesaplamış,  gerçekten bu işi biliyorlar diyeceğim bu sebepten.
member
One Token to Move Anything Anywhere
11 bini test ederken tekrar 9400 lere düşmesi beni birazcık endişelendiriyor açıkcası tekrar 7200 lere düşermi diye korkmuyor değilim ama bakalım mart sonunda istenilen değere gelecekmi göreceğiz.
member
1 Mart olmaz ama 1 Nisan tarihinde btc fiyatını 15k görürüz. Her tahmin tutacak değil. İyimser tahminler arkasında dayanak olmadan pazar çoğunluğunun beklentisini gösterir. Fiyat son kertede arz ve talebe göre değişir.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Birden fazla gözlemci ve analistin katıldığı bir toplantıda hemen hemen tahminler doğru noktaya doğru ilerlemiş olur. Tutarlı sonuçlar ve beklentiler içerisinde olabilecek rakamlar.
member
Activity: 560
Merit: 11
Tarih ve fiyatı neye göre belirliyorlar orasını merak ediyorum. nasıl bir analiz ya da kendileri uydurma şeklinde mi yapıyorlar. bu tahmini yapanların geçmişteki tahminleri ne derece tutuyor ya da tutmuyor o da ayrı bir konu. bu yazıyı okuyunca eminim bazıları gidip bitcoin almıştır. birkaç bin dolar gerilesin bak nasıl 1000 dolara gidiyor şeklinde tahminler oluşacak.
newbie
Merit: 0
Şubat başında benim de beklentim 15 bin USD yönündeydi ama şu an ortam da müsait olmasına rağmen yerinde sayıyor. Bir anlam veremedim. Hızlı bir çıkış yapacak ve onun sessizliği mi bilmiyorum
member
Activity: 364
Merit: 20
Bu analizi yapan kişi benden daha bilgili olduğu için teorik olarak yok be abi nasıl olacak ? Hayatta tutmaz . Modlarına giremem. Sonuçta borsada teknik analizin önemi herkesçe biliniyor. Lakin yinede benim tahminlerimin çerçevesinde düşününce çok fazla olası bir durum değil ve baharın başlarında bile 13000usd direnci zorun zoruyla kırılmış olacaktır
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Şurada 1 marta bir haftadan az kaldı gidişat tabloda yapılan tahminin tutmayacak gibi olduğunu gösteriyor. Şuan 10 bin dolar seviyesinde 15 bin olması için yüzde elli artması lazım. Buda imkansız gibi bir şey. Neyse bekleyip görelim bakalım tahmin tutacak mı.
full member
Activity: 230
Merit: 100
Yükselmesi herkes için olumlu olacak inşallah yükselir piyasa biraz nefes alır ..10.000 doların altı insanlarda tedirginlik yaratıyor...
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
artık bitcoin için tahmin yapamıyorum çünkü beni son bir kaç ayda aşırı derece de şaşırttı ve asla çıkmaz dediğim noktaları da asla düşmez dediğim rekorları da kırdı geçirdi
member
Activity: 252
Tabiki de bunlarin hepsi teknik analiz sonucu çıkan değerler. Bende fazla doğru bulmuyorum olma ihtimali küçük geliyor hele ki şu son zamanlarda ama yine de teknik analizlerin de olma durumları yüksek
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Şu fiyatı virgülüne kadar vermeleri haberin ne kadar gülünç olduğunu kanıtlıyor. Ben bu tarz kesin tahminleri çok yanlış buluyorum ve güvenilirliğini sorguluyorum. Şu an bitcoin'in yükselmesi tamamen gündemdeki haberlere bağlı. Olumlu haberler gelirse Bitcoin'de yükselecek ki bence olumlu haberler gelecektir.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoin büyük bir kayıp yaşadı ve hala toparlanma tam anlamıyla gelmedi bu böyle uzun sürmez Mart olur Nisan olur Bitcoin toparlanır yeni rekorlara koşar, piyasaya inananlar buna emin .
member
Activity: 462
İlk defa böyle küsuratına kadar bir tahmin gördüm. Bu laubali bir fikir beyan edildiğinin göstergesi bence. Söylenildiği gibi keşke kim bu uzmanlar bilseydik.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
her okuduğum link te 1 mart patlama yapacak deyip duruyorlar. gerçekleşecekmi göreceğiz şimdiden pozisyon almada geç kalmamalı.
Pages:
Jump to: