Pages:
Author

Topic: Bitcoin 1 Mart'a kadar 14.928 $ 'a Yıl Sonunda 43.472 $ 'a Yükselecek - page 4. (Read 833 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Fazla muhteşem değerler değil mi bunlar yaa. Bitcoin için artık o kadar fazla iniş çıkış olmasını beklemiyorum ben. Artık bitcoin bir yatırım aracı değil de ödeme sistemi olarak kullanılmaya başlamalı ( asıl amacına ) ki bunun içinde değerinde çok oynama olmaması lazım. Yavaş yavaş bu döneme giriyor olabiliriz
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Benim tahminlerimde bu yönde. Bitcoin aşırı baskılanıyormuş gibime geliyor. Bu seviyelere ulaşması için iyi haberlere ihtiyacımız var.
member
Activity: 224
Merit: 12
olmasada olur yeterki şöyle güzel şeyler paylaşın umudumuzu yeşertin
member
Activity: 336
Merit: 10
Herkes kendine göre bir fikir sahibi olabilir.bende 1 ay önce şubat sonunda 10000-11000 dolar arasında olacağını sonra mayısa kadar yatay seyredeceğine inanan mayısta hatırı sayılı yükseliş bekleyenlerdenim.dolayısıyla herkes kendi doğruları doğrultusunda alım satımını yapar.böylecede kendi düşen ağlamaz ....
member
Activity: 322
Merit: 15
Bu gidisle oldukca zor gorunuyor. Muhtemelen grafik analizleri yapildi ama goruldugu uzere bitcoin net bir cikisa gecmedi. Bir hafta boyunca yukselse yetmez mi yeter kesinlikle o degere ulasmaya ama yukselir mi bilinmez iste.
member
Gerceklesse guzel olur yatirimciyi sevindirir elbette ama saka misiniz nasil bu kadar net fiyatlar verebiliyorsunuz. Bu oyle grafiklerin arastirilmasiyla ortaya fiyat atabileceginiz bir sey degil ki. Arz talep var sonucta olumlu olumsuz gelismeler var. Var da var. O yuzden inanilir bir sey oldugunu dusunmuyorum ama olmasini isterim.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Sanki dolar euro gibi bir şey de çıktığı fiyatta sabit kalabilecek. Oldu da 15 bin dolar seviyesine geldi diyelim, 14928 dolarda en fazla bir saniye durur, böyle küsüratlı sallamaları çok saçma buluyorum.
15 bin dolara yükselecek de eyvallah da bu nedir ya Cheesy Uzman kim belli değil, kulak asmayın saçmalamışlar işte
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
cardano subatta 0.4 dolarda dolanıyor, neye göre 0,6 yazmışlar.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Bunu söyleyen uzmanların isimlerini de yazsaymış iyiymiş.
member
Activity: 490
Neden 928 acaba. 14.9k merak etmiyorumda o 28 nerden çıktı gerçekten teknik açıklama yaparsanız çok memnun olurum Smiley
Şaka bir yana yukarıda bir arkadaşında dediği gibi olumlu söylentiler martı gösteriyor. Buda topluluk hareketini etkileyeceğinden mart ayında güzel bir yükseliş yakalarız sanırım. 45-50k'da gözüm yok abi 20k görsün bana yeter
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Dur küsüratlı sallayalım bizi ciddiye alsınlar haberlerinden bir başkası daha. 13 uzman şeyimin uzmanı olsa gerek.
member
Activity: 155
Günlük ödeme yöntemi olarak kullanabilmesi suan için oldukça zor.Fee ücretleri ve  transler ücretleri düzeldi fakat ani iniş ve çıkışlar güven vermiyor.Bu nedenle bitcoin'in kullanılabilir bir coin olması biraz zor.Fakat Bitcoin olmasa da başka bir crypto paranın kullanılması taraftarıyım
newbie
Activity: 93
kaynaksız haber işte oylemiş 13 uzman.isimleri yokmu bunların kimmiş merak ettim
full member
Activity: 344
Merit: 100
10 bin dolar seviyesi kritik bir eşik haline geldi. Bitcoin fiyatının 15000 dolar seviyesine doğru yükselmesi halinde 10 bin dolar sınırı unutulacak. Bitcoin hacminin büyüdüğünü görüyoruz. Bunun fiyata yansımasını bekliyoruz.
member
Activity: 539
Merit: 20
43.471'e satıs koydum garantici adamım Tongue
member
Activity: 350
Merit: 11
BU analizi yorumu yapanlar neye dayanarak neyi baz alarak yorumlayıp açıklamışlar , bence hiçbir dayanağı olmayan fiyatlama olmuş .Sırf speküle amacı taşıyan yatırımcıya yön vermeye çalışan bir tablo ,tabloya iyi baktığımızda çok net anlaşılıyor.Resmen Cardano sahipleri yapmış ,bak btc 3 kat yapacak biz 16 kat yapacaz yatırımınızı cardanoya yapın ...
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
gün gectikce kırılma noktaları güncelleniyor aşağısı dipsiz kuyu eğer downtrendi yakalarsa gözümüzü 4000lerde açabiliriz ha bu seviyeleri koruyorum derse 17/18bin bandına kadar çıkacaktır eminim kalanı ise Cheesy sans diyelim haberler diyelim
member
Activity: 350
marta az kaldı ama duser diye insan cesaret de edemiyor. Ama 6000 dolardan millet yatırımını yaptı..
newbie
herkes her zaman yükselişten bahsediyor ya da bitcoin 12314834 dolar olacak diyorlar ama hiç kimse düşüş olacak demiyor.bu düşüş olduğu zaman da böyleydi şimdi de böyle..kimseye inanmıyorum.
member
Activity: 322
Merit: 12
Insanlarin bu iste uzman olmasi demek piyasinin icinde olup yatirimcinin psikolojisinden anlayip ne zaman alim ne zaman satis yapacakalrini bilebilmek demek bence. Yoksa bu kadar net fiyatlara ulasmanin hic bir yolu yok. Ki bu sekilde bile zor.
Pages:
Jump to: