Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2 ay içinde 10.000 tl'nin altına inebilir! - page 11. (Read 1350 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Bitcoin henüz ayı sezonundan çıkamamış olabilir bu seviyelerin biraz daha altına da inebilir ama 2700$ seviyelerine kadar düşeceğini sanmıyorum. Bir daha 6000$ civarlarına düşmesi bile zor geliyor bana tabi belli olmaz bu piyasada dibin dibi var.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bitcoinin şu an ki grafikleri pek de öyle olmadığını gösteriyor
Çünkü yükseliş evresine girdi
member
Activity: 138
Merit: 12
1000 dolardan 20k ya çıkınca tencerenin doğurduğuna inanıyorsunuzda,10k dan 3k ya inerse tencerenin öldüğüne neden inanamıyorsunuz?Nasıl çıktıysa öylede inebilir.

Hiç kimse burada atıp tutmasın,17k iken 13k iken bu son diye yazanlar burada atıp tutuyorken,analistciler 6k ya yol açıldı diyordu.Ve 6k yı gördük.Şu an 2.5 3k yolu açık,istediğiniz kadar küfür edin sallayın bu olasılık dahilinde..
newbie
Activity: 82
Felaket tellallığına gerek yok. 6000 doları gördüğünde ciddi alışlar oldu. Kripto piyasasında her an her şey olabilir ama 1000-2000 dolarları bekleyenler sadece izlemekle yetinecektir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Max 6 bin dolara düşebilir
Daha aşağısı mümkün gözükmüyor.
Kim neden satsın 2 bin dolara yahu.
Alttan dahada almya başlar millet.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bitcoinde inişler çıkışlar görmeye devam edeceğiz tabi ki ama bu kadar düşeceğine ihtimal vermiyorum. Çok hızlı bir yükseliş ben de beklemiyorum ancak 6 bin doların altına düşeceğini de sanmıyorum.
newbie
Activity: 294
bitcoinin fiyatını tl olarak teleffuz eden kişilere, ve tahminlere itibar etmeyiniz, dolar olur altın olarak olur, euro olarak olabilir. ama tl olarak edilez, venezuellada tl geçmiyor hocam, ama usd geçer orada.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoin aralık ayının 2. haftasından  beri ciddi şekilde 6 binlere kadar geriledi ,sonrasında bir toparlama yaparak 12 bin dolarlara sonrasında tekrar 9600-10500 seviyelerine oturdu , şimdi mart ayından itibaren bitcoinin 13 bin seviyelerine oturacağı bekleniyor.
newbie
Activity: 210
kesinlikle ihtimal dahilinde.bitcoin sürekli yükselecek ve kazandıracak diye bir şey yok.dünya da hiçbir şey yoktur ki sürekli kazandırsın, hele ki durduğu yerde..
newbie
Bence bu kadar yükselmişken tekrar bir iniş muhtemel değil 1 ay içinde 20k yo da görebilir
member
Activity: 322
Merit: 12
10 binin altina iner 2 ay boyunca bu sekilde de devam edebilir ama 2700 dolar da cok sacma bir deger olmus. Yeniden toplanacagina yaza kalmadan guzel haberleri duyacagimiza eminim.
newbie
Ben bu tarz haberlere inanmıyorum
Çünkü Bitcoin 6k seviyesinden tekrar çıkışa geçti gittikçe artar
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Piyasa grafik kaynıyor böyle kiminde uçuyor-kaçıyor kiminde 100$ 'a düşüyor. İnanın %99'u kafasına göre 3-4 çizgi bi daire aha buldum diyip seviniyor. Her tekniğin her kümenin tutması mümkün değil tutsa bugün böyle bi piyasa olmazdı,bunlara inansa kim alır şu an. Kripto piyasasında yaşanacak gelişmeler,devletlerin tavırları ve balinaların hareketleri piyasayı yönlendirecek. Grafik bi yere kadar.
newbie
Activity: 196
Tamam bitcoin oldukca berbat bir donem geciriyor maalesef ama yapmayin arkadaslar 2700 dolar nedir bir cok yeni yatirimci okuyacak bunu ve seni biseyleri arastirmis ve buraya ustun bilginle biseyler yazdin sanacak ve elindekileri satip piyasadan uzaklasacak belkide. Bir desteginiz olmadan duygu ve dusuncelerinizi yazarken belirtin ki insanlarda bu basligi bir arastirma sonucu ortaya cikmis bir baslik olarak gormesin mesela neden 2700 dolar anlatsana biraz ? Bu donemin bu kadar uzamasinin ya da toplanmasinin bu kadar guc olmasinin sebebinin belli bir orani acilan bu karalama basliklari bence.
member
Activity: 308
10 bin tl altına düşeceğini söyleyenlere sorduğumuzda genellikle içimden öyle geldi cevabını veriyorlar bende diyorum ki madem o kadar biliyorsunuz satın kardeşim insanların aklını bulandırmayın
full member
Activity: 518
Merit: 102
Bitcoin için felaket seneryoları için merakli olan bir kesim var sanki öyle hissediyorum. Ne olursa olsun fiyat hızlı düşerse hızlı toparlar diye düşünüyorum. Böyle bir piyasa bulmuşlar bizzat balinalar eritmez bu piyasayı.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
O 5000 dolar gelecekkk !!  Grin
full member
Activity: 672
Merit: 110
yok kardes   1 000 tl duscek o grafık daha da assaga sarkacak.
ay sızın grafıgınıze sokayım .bıkmadınız sole konular acmaya ..
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
3 gün önce 11.000 dolardan dönmüş coini ki bu coin bitcoin insanlar zor durumda kalmadıkça 6.000'den 7.000'den satmazlar. Sanmıyorum. Bu düşüş sadece ufak bir düşüş trendi bana sorarsanız yakında yükseliş başlıyacaktır.
member
Activity: 294
2 ay çok uzun bir süreç o süre içinde çok fazla olay gelişebilir belki yok olma sürecine de girebilir ama yinede ben yok olma ihtimalini sildigim zaman bu kadar düşeceğini çok fazla beklemiyorum.
Pages:
Jump to: