Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2 ay içinde 10.000 tl'nin altına inebilir! - page 5. (Read 1350 times)

member
Activity: 406
Merit: 14
BTC 10000 TL'nin altına düşmesi için 2000 dolar düzeyinde olması lazım. Olmaz diye bir şey yok bu piyasada ancak o seviyelere inmesi de çok zor bir ihtimal.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
her ne kadar grafik ve görsellerle savınızı ispatlamaya çalıştıysan da bence btc 6000 dolar trendini artık aşağı çekmez
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
son haftalarda tıpkı sizin yayınladığınız grafikteki gibi bazı çalışmalar içerisinde oldum. biraz elliot dalgalarına benziyor bu zigzaglar. ama görebildiğim kadarıyla kesinliği yok. o çizgilerin arasında gidip gelecek kuralı yok yani.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Bu gıdısle olacagı o zaten onu ıstıyorlar tekrar alttan baslatmak ıcın ınsanın sabrıyla oynuyorlar buyukbalınalar
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
işin açıkcası 2700 lere gerilemesi imkansız gibi geliyor ilk çıktığından bu yana sürekli değer kazanmadı elbette fakat değeri de o kadar yerlere düşmedi sürekli takip halindeyim çünkü olası değer kaybı evet risk var ama her yerde olduğu kadar...
full member
Activity: 322
Merit: 100
Endişelenecek bir şey yok inse bile yükselir o yüzden yatırım yapıp veya bozduracaksanız hiç acele etmeye gerek yok bir günde neler oluyor Smiley
newbie
Activity: 70
Bu grafiler de milletin ayarlayıla oynar oldu, nasıl bir kaos varsa herkes bunun için mücadele ediyor. Mevcut değerler göz önüne alınırsa bence bu ilettiğin rakama kadar gerilemez, bu resmen bir çöküş teorisi dostum. Bu kadar araştırman için elbette saçmalık demek değil niyetim, lakin bu kesinlikle beklenen birşey değil, en azından şuan için
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Konunun ilk sayfasını okuyunca hiç bir şeyin imkansız olmayacağını görüyorum. Yatırım yaparken her ihtimali değerlendirmek ve çokta aceleci davranmamak gerekiyor. Satın alırken de sabır satın alınca da sabır.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bİtcoin belirli bir fiyatın altına şu an için inmeyecektir. Belirli bir tabanı olmasa da, Belli bir nokta da destek ve direncin olduğunu düşünüyorum. Yani bence 5000-6000 dolar arası direnç noktası. Ben bu fiyatların altına düşeceğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Net fikrim böyle bir şey olmayacak. Evet ihtimali var ama olmayacak bu başlıklar iyice bezdirildiğine işaret ediyor. Bunları sayısı arttığında yukselme geliyor diyebiliriz
jr. member
Activity: 144
btc bu her an herşey olabilir ama o kadar da düşmesine izin vereceklerine inanmıyorum varya o fiyata düşerse ne var ne yok girerim.
jr. member
Activity: 182
Olurmu olur ama biliyoruzki elbet sonunda artacaktır bitcoin bu tarihte bu iniş kalkışlar çok çok oldu
full member
Activity: 1176
Merit: 159
dolar kuru bugün 5 lirayı zorlamasaydı 20.000 tl den 1 bitcoin satardınız bitcoin'in daha da düşeceği bariz ortadayken bu konu çokta ütopik olmamış aslında.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
büyük saçmalık! bu çılgınlıkları dile getirenler genelde piyasayı düşürmek isteyen odaklar bence. düşürüp almak istiyorlar.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Çok can sıkıcı bir başlık btc daha fazla değer kaybederse balinalarda kaybeder bu kadar ciddi bir kazanç kapısının kapatacaklarını öldüreceklerii düşünmüyorum.
full member
Activity: 231
Merit: 101
Maliyeti şu an 5000-6000 dolar sanırım.
newbie
Activity: 77
Bu olursa ya gerçekten bitcoin ölmeye doğru yol oynar yada o seviyelerden inanılmaz bir pump yakalar ve daha önceki zirvenin en az iki katını görür ama tabi ki bu riskli bunun olmasını istemeyiz.
newbie
Activity: 70
dolar bu hızda artmaya devam ederse o biraz zor olur hocam. ayrıca bin dolara düşse dahi ben piyasadan ümit kesmem. bir ayda 20k yapabilmiş bir oluşum en nihayetinde.
newbie
Activity: 126
iki ay içerisinde bitcoinin 10 bin liranın altına düşmesi demek piyasanın bitişi demektir kimse bir daha bu piyasaya girmez dükkanı kapatır gider. çok inanmayın grafiklere.
jr. member
Activity: 196
Gerçekten artık tahmin yürütmesi zorlaştı.Çok fazla dengesiz iniş çıkışlar oluyor ve en ufak bir söylemden etkilenecek duruma geldi artık
Pages:
Jump to: