Pages:
Author

Topic: Bitcoin $2000 altına inerse bir planınız var mı? - page 2. (Read 23098 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Anlık düşünürsek çok zor öyle bir şey olursa da şöyle diyim herhalde her şeyimi ona yatırabilirim en azından bir kaç yıl sonra yine tavan yapacağı banko gibi bir durum ama bu hemen olmaz işte yine baya bir beklemede moduna geçmek gerekir.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Bitcoinin 2000 Dolara düşme ihtimali ortadan kalkmış görünüyor, fiyat 12.000 Doların üzerinde seyrediyor lakin bir gün o kadar düşerse tüm yatırımımı Bitcoine yatırmayı ciddi olarak düşünebilirim.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bu ihtimal oldukça zor bir ihtimal oldu artık. Buradan sonrası konuşacağımız konu btc nin bir sonraki sıçraması kaç bin dolarda durur olmalı. 13900 sonrası yaptığı düzeltme ile yakıt depolama aşamasına girdi ve büyük ihtimalle 14i5 k yı görecektir bir sonraki yükselmede.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
çok uzun süre o seviyeleri tekrar telaffuz dahi edeceğimize imkan ihtimal vermiyorum ben. artık çok uzak o seviyeler.
newbie
Activity: 101
Merit: 0
Durumlar nasıl arkadaşlar? Açtığım konuya mesaj yağmıştı. 12000lerdeyken kısa zaman önce neler konuştuğumuzu ve şu an nerelerde olduğumuzu bir değerlendirelim. Fikirleriniz nedir?

Benim fikirlerim şöyle:

İlk mesajda yayımladığım grafik üzerinde incelemeye devam edersem ve BTC yükseliş hareketini devam ettirirse 2020 Ocak ayı için zirve hedef fiyat 85000$ görünüyor. Bitcoin halving olayı 2020 Mayıs gibi. Eğer fiyatı yukarı çekmeye devam ederse 2020 Mayıs için zirve hedef fiyat 105.000$.

Bitcoin 100.000$ olacak diye haberleri görüyorsunuzdur. Teknik anlamda bu mümkün. Beraber takip edelim bakalım 1 sene içinde neler olacak.
jr. member
Activity: 322
ayı piyasasının getirdiği o psikolojiden çıkmış gibi görünüyor hemen herkes. çok değil üç dört ay önce herkes zaten oraya gidiyor diyip diyip çıkmıştı.
member
Activity: 392
Merit: 10
2000 in altına düştügünde ciddi sıkıntılar olur. Hareket planınında bir önemi olacağını sanmıyorum, alım yaptığınızı var sayıyorum. Aldığınız noktanın altına düşmeyeceginin garantisi yok. 2000 dede zarar yazabilir binde de.
legendary
Activity: 3276
Merit: 2442
Kesin konuşmayı pek sevmem ama buradan artık $2bin'e kırması zor görünüyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi kriptolara din gibi bağlanan binlerce vatandaş mevcut ve sürekli artıyor bu sayı. Bunlara ne kadar yüklersen yükle hep  alıcısı çıkacak. Şu an nakamoto çıksa 1 milyon coin satıp fiyatı $1'e indirse toparlanması 1-2 seneyi bulur en geç. Belki de çık daha hızlı. O kadar güçlü bir buy support var yani arkada.
jr. member
Activity: 476
insanların büyük kısmı fanatizm seviyesinde bağlılar kripto paralara. alım yapanların sayısı satış yapanlardan fazla olurdu.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bitcoin 2.000 dolar altına inerse yapılacak tek şey var benim için,  bir kaç Bitcoin daha eklerim cüzdanıma, böyle bir ihtimal için şimdiden para ayırdım ve dokunmuyorum. Bu gerçekleşecek olursa altcoinlerime üzülürüm sadece, Bitcoinle aynı hızda toparlayamazlar diye düşünüyorum.
member
Bitcoin ve diğer kripto paralar inişlerde dipsiz kuyu ve çıkışlarda duracak yeri belli olmayan bir varlık ,tamamen yapay zeka ile algoritmaların belirlediği ve bizim asla net bir şey söyleyemeyeceğimiz bir durum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
2,000 dolar altına da inebilir 1,000 dolar altına da... "Düştükçe almak lazım" diyenler doğru söylüyor olsalar da, insanlarda artık alacak para da bitti bence. Her gün ekranı açıp izlemek ızdırap vermeye başladı. 2,000 altına indiğinde alacak olanlar sadece balinalar ve piyasaya yeni girecek olanlardır.
jr. member
kimsenin tasını toprağını toplayıp da buralardan gideceğini sanmıyorum. hiçbir insan parasına kolay kolay elveda demez.
member
Bitcoin 2bin dolar ve altına düşerse piyasa yeni yeni yatırımcılar girer kurumsal şirketler piyasadaki bitcoinleri topla yarışına girip piyasada boğayı oluşturup tekrardan yüksek fiyattan bize satarlar. Cheesy
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
3000'in altına düştükçe alım yaparsın iki bine geldiğinde zararın yüzde otuz olur. Bini yeni hedef diye gösterirler potansiyel zarar yüzde yetmiş olur.Yapacağın planda eller yukarı formasyonuna girer.
jr. member
o zamanlar söylemiştim bugün yine söylüyorum. keşke bitcoin iki bin dolar bandına düşseydi de yatırım yapabilseydik.
member
Activity: 630
Merit: 37
insanların bu konuyla ilgili korkuları baya baya bitmiş gibi görünüyor. yol da zaten belliydi; kuşkusuz yeniden yatırım yapılırdı.

kesinlikle katılıyorum keşke düşse diye uzun zamandır bekleyenlerdenim ben de sırf bu olasılık gerçekleşebilir diye kenarda duran birikmiş param var ve dokunmuyorum her an bir 2000 dolar vakası yaşanabilir diye
jr. member
insanların bu konuyla ilgili korkuları baya baya bitmiş gibi görünüyor. yol da zaten belliydi; kuşkusuz yeniden yatırım yapılırdı.
member
Activity: 392
Bitcoin 2 bin doların altına inerse zaten tası tarağı toplayıp arkamıza bakmadan piyasayı terk etmek lazım .Bitcoin 2 bin doların altında kalırsa alt koinlerin sonunu düşünmek bile istemiyorum.
member
Activity: 630
Merit: 37
Bitcoin 2000 doların altına inerse artık kripto piyasasından uzunca bir zaman bir şey beklemek çok zor olur ,altlar resmen çöp olur ,piyasada yatırımcı alır başını gider.

tam bunlar gerçekleştiğinde balinalar amacına ulaşır ve boğa sezonu açılmış olur
Pages:
Jump to: