Pages:
Author

Topic: Bitcoin $2000 altına inerse bir planınız var mı? - page 3. (Read 23098 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Bitcoin 2000 doların altına inerse artık kripto piyasasından uzunca bir zaman bir şey beklemek çok zor olur ,altlar resmen çöp olur ,piyasada yatırımcı alır başını gider.
legendary
Activity: 3276
Merit: 2442
2 bin altına düşerse haftalık/aylık alımlarım ile daha çok coin alabilirim. Ben uzun zamandır maliyeti düşürmek için parça parça aldığım için değişen bir şey yok. $2bine inerse en az 2btc daha eklerim zulaya. Orada beklerim, $1bin'e inerse 4 tane daha.

Daha aşağı inerse battı balık yan gider, all in.  Cool

Şakamaka bu tarz olumsuzluklar 2015'te de yaşanıyordu. $100 lü fiyatlar bile görüldü kısa süreliğine de olsa. Şu an zor ama yine çok kısa süreliğine 2bin usd altına sarkabilir. Gelse bile dediğim gibi çok kısa sürer orada kalışı. Kısa sürede 3bin üstüne geri atarlar.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Kripto pazarı yatırımcıları artık bitcoinin fiyat yükselişinden kısa zamanda çıkışından umudu kesmiş durumda ,millet bitcoin yerine bnb alıp tutuyor ,bitcoinde fiyat 2 bin doların altına kalması durumunda eskiler batar yeniler kazanır.
member
Activity: 630
Merit: 37
2000 lere gelirse şayet her düşüşte kademeli olarak alım yapmayı düşünürüm çünkü elbet bir gün artacak tekrar şahlanacak
full member
Activity: 602
Merit: 118
Benim planım yok. Ekranı kapatır ne olmuş ne olmuş Ford zırt pırt bakmama gerek kalmaz. Cüzdana çeker artık daha fazla beklenmeye devam ederim. Eninde sonunda o beklenen boğa gelecek inşallah
jr. member
Activity: 364
2000 dolar seviyelerine kadar bitcoinin düşüşü 2 dakikalık bir olay ,20 bin seviyelerine çıkmasıda 2 aylık bir dolar ,sistem isterse 2 dakikada bunu gerçekleştirebilir ,ama bunu hiçbirimiz istemeyiz.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
binmek istediğimiz tren ayaklarımıza kadar gelmiş olur ve bunu aklı başında birçok yatırımcı değerlendirip yatırım yapar.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bitcoinde dip rakamıda zirve rakamınıda kestirmek oldukça zor ,20 bin dolar seviyelerinden 3 bin dolar seviyelerine kadar kademeli olarak düşürülmüş ise iyi bir alım noktası oluşmuş olabilir ,2 bin seviyeleri artık daha da uzak ihtimal.

Uzak bir ihtimal değil, sadece birkaç gün içerisinde öyle bir noktaya gelinebilir. Söze gelince herkes 3000 dolara düşsün bir sürü bitcoin alacam, 2000 dolar olsun evi arabayı satarım diyor ama gerçeklikte malesef onu görmüyoruz.
2000 dolara düşer mi bilmem, düşerse alım fırsatı olur evet ama bu piyasada uzak bir ihtimal yok. Her şey birkaç saat içerisinde olabilir Smiley
jr. member
Bitcoinde dip rakamıda zirve rakamınıda kestirmek oldukça zor ,20 bin dolar seviyelerinden 3 bin dolar seviyelerine kadar kademeli olarak düşürülmüş ise iyi bir alım noktası oluşmuş olabilir ,2 bin seviyeleri artık daha da uzak ihtimal.
jr. member
Activity: 420
herkes gibi ben de 2 bin doların altına inseydi yatırım yapardım gerekirse tabumu yıkar borçlanır yine de yatırım yapardım.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
çok rağbet görmüştü bu başlık zamanında da neyse ki şimdilik öyle bir korkusu kalmadı hiç kimsenin. umarım çara üretmek zorunda kalmayız.
jr. member
Activity: 378
Aman diyorum ,bitcoinde zaten ciddi derecede güven kaybı oluşmuşken ve kripto piyasası her bir yatırımcıya ihtiyacı varken yeni bir düşüş piyasayı zor durumlara sokacaktır.
member
Activity: 713
Merit: 31
Bitcoinde temmuz ayına kadar 3-4 bin dolar seviyelerini koruyabilirse fiyat daha aşağı çekilme ihtimali artık kaybolacaktır.Ağustos ayından itibarende büyümeye başlar bitcoin fiyatlanması.

Ben Mayıs ortasına kadar 5000 seviyesinin üstüne atacağını düşünüyorum. Halving etkisi ile mayıs ile birlikte bir yükseliş başlayabilir.
jr. member
Bitcoinde temmuz ayına kadar 3-4 bin dolar seviyelerini koruyabilirse fiyat daha aşağı çekilme ihtimali artık kaybolacaktır.Ağustos ayından itibarende büyümeye başlar bitcoin fiyatlanması.
jr. member
Activity: 546
O noktada yatırımlarının hepsini bu piyasaya kaydırmamak aptallık olur. Çünkü bana göre oradan düşse düşse 1000 dolara düşer yatırımınız yarıya iner ama sonrasında oluşacak alım çılgınlığıyla yatırımınızı 3-5 kat arttırmamanız için dünyanın en şanssızlarından olmanız gerekir.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
2000 altına düşerse para buldukça daha çok alırım, kenarda köşede kalan para ile Cheesy
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Hiç kuşkusuz cevap alabildiği kadar BTC alırım olur. Ancak yok öyle elde ne var satar ve bitcoine çeviririm olayı. Hiç bir yatırım böyle gözü kapalı yapılamaz, yapılmamalı. Hele bu kadar sığ, bu kadar manipülasyona açık bir piyasada. Her hareketiniz en az 2-3 yıl sonrasını hedeflemeli. Yoksa sizi sürdükleri ağılın içine girer, kesimhaneye kasaplık olursunuz.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
klasik cevabı vereyim BTC 2000k altına insin elde ne varsa almaya çaba gösteririm niye fiyatın destek noktasına kadar inmesi direnç noktasına doğru hareket eden fiyatın geleceğini gösterir. pazardan soğumaya neden olmaz sert iniş ile sert çıkış ilgiyi artırır.
jr. member
Activity: 546
ben de alım yapanların safında yer alırım büyük ihtimalle. hiçbir şey olmasa bile tepki vermek için bile sektirirer bitcoini ordan.
member
Activity: 448
Merit: 14
Herkes pazardan soğur.En profesyoneller ve teknolojiye güvenenler bile.Bunun bir balon olduğunu ve patladığını düşünerek satıp çıkar.Çünkü hiçbir değeri olmayacaksa 20k dolarlardan 2k ya düşecekse bu bir balondur.
Pages:
Jump to: