Pages:
Author

Topic: Bitcoin $2000 altına inerse bir planınız var mı? - page 4. (Read 23098 times)

sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Sanırım kimse pazarın düşmesi halinde bir plan dahilinde hareket etmez. Bitcoin 2000 doların altına düşecek kadar gerilediği takdirde kripto pazarı geri dönüş için epey süre bekleme gerektirir ve sabrı sağlam olanlar ayakta kalır. Umalım işler yolunda gitsin.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Plan program valla bam güm gidiyor bitcoin ,inişide çıkışıda bodoslama şeklinde ,bitcoin 2018 de düşüş trendini tamamladığını ve 2019 da yatay seyire devam edeceği kanısındayım.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
çoğu insan bu saatten sonra borsa patlayana kadar bu piyasadan çekileceğini zannetmiyorum. hele ki ana parasını çıkaramayanlar hiç çıkmaz.
jr. member
Activity: 364
2019 yılı için artık bitcoinin 3200 dolar seviyesinden dahada aşağıya düşeceğine ihtimal vermek istemiyorum zaten batacağımız kadar battık ,çıkışa geçsin artık.
jr. member
Activity: 364
Olan oldu artık yapacak bir şey kalmadı zaten ,20 bin seviyesinden kademeli olarak indi ,dip nokta diye diye çıkmasını bekledik ,bir baktık 3 bin dolara gelmişiz.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Yapacak bişi yok zaten battık.2000 dolar öldürmez.biz 6k dan aşağı düşünce zaten öldük.He gerçekten böyle bişi olursa ciddi psikolojik sıkıntılar ve intiharlar görebiliriz.soyup soğana çevirdiler çünkü milleti.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Bitcoin 2000 dolara inerse herhangi bir plana sahip değilim aslen 2000 dolar fiyat insanlara cazip gelebilir ancak fiyat inerse satmak zorunda kalacak insanlar tekrar almak zorunda. Bence kripto para piyasa olarak stabil kalsa iyi olur.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Muhtemelen 2bin doların altına inerse duruma göre alım yaparım.
Ufak bir kamu spotu yapmam gerekirse; Her zaman söylüyorum ihtiyacınız olan parayla yatırım yapmayın. O paraya ihtiyacınız olduğundan ötürü, en ufak bir zararda çok canınız sıkılır ve artık ana paranızı çıkarmak için mantık dışı hareket etmeye başlarsınız bu da paranızı tamamen kaybetmenize yol açar. Kenarda duran paranız varsa, daha rahat olur kafanız.
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
Bu piyasada her an her şey olabileceği için kesinlikle önceden plan yapmadan ve kenarda belli bir miktar birikiminiz olmadan yani kendinizi sağlama almadan piyasaya girmemek en iyisi. Sonunda üzüleceğiniz bir sonuç çıkması çok kötü durumlar yaratabiliyor.
jr. member
Bitcoin bu gidişle zaten 2000 doların altına inecek gibi görünüyor .Artık bu konuda yapacak çok bir şeyin kaldığınıda düşünmüyorum.Bitcoin 10 bin doların altına sarktığında önlem almak gerekiyordu.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Böyle giderse 2000 doları zaten görecek. Daha önce 10bin dolardayken 4bin dolara düşerse ne yapacağımız konusunda bir planımız olmadığı gibi 2000 doları görsede herhangi bir planımız olmayacak.
member
Merit: 10
Bitcoin 2bin doları altına inerse zirve noktasından yaklaşık 10 kat aşağıya düşmüş olacak ,böyle bir durumda yapılacak tek şey uzun bir süre piyasadan uzak durmak.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Sanki Onu bekliyor gibi duruyor fırtına öncesi sessizlik. Çünkü her ne kadar bakarsanız hep her yükselişte ufak çaplı bunlarda çok fazla yüksek bir şekilde dump geliyor.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Size katılıyorum. 2000'in altı değil ama 2000 civarını görmeden bitmeyecek gibi bu düşüş. Bitcoinin varlığını tehdit eden oluşumlar var. Ancak teknolojinin gelişmesinin önüne geçilemeyeceği gibi, teknolojinin doğal üretimi cryptocurrency de kaldıramayacaklar. Tüm mesele dalgalara uyup sörf yapabilmekte..
jr. member
Bitcoin 2000 doların altına insede piyasa rahatlasa ve neler olacağını görsek ,bir kere ölmek bin kere ölmekten evladır .Yoksa bu spekülasyonların bir sonu gelmeyecek.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Of course. Her zaman geçerli olacak tek plan vardır; kaybı halinde seni üzmeyecek parayla alım yapmak. Alım yapma imkanın yoksa elindekini en az bir ya da iki yıĺlığına unutmak. Başkada bir formül bilmiyorum.
member
Merit: 14
btc 3k altına indiğinde bir daha yukarı çıkamaz ki.Tüm altcoinler çöp olur bunun yanında bitcoine güvenen ciddi son tayfada artık ufak ufak kaçar.Kimsenin haberi bile olamz btcoinden.Çünkü tarihe dolandırıcılık olarak girecektir.
member
Merit: 10
Bitcoin 2000 doların altına iner üstüne çıkar farkeden sadece bizim kazanç yada kaylarımız olur ve bu , sistemi kuranların umurlarında bile değil ,asıl amaç Block chain teknolojisi bitcoin fiyatı değil.
member
Activity: 602
Merit: 11
Bu paylasimda soylenen seviyelere gelirse uugulanacak tek plan tekrar yukselmesini beklemek Smiley baska bir plan yok plablarda tutmuyor zaten olsada
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
ben 2000 altina inerse zaten btc birdaha gelmez...hele 20k bekleyen arkadaslar cok bekler bence...o sayilar bitti gitti...gelecek diyenlerde btc 100ß$ altinda alan ve halen x3-4 ile satanlar.
ripple , eth ilerler bu yil. 1.lik gittigi gün, btc bitmistir.
Pages:
Jump to: