Pages:
Author

Topic: Bitcoin halkın diline düşmeye başladı. - page 2. (Read 7312 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
December 09, 2017, 09:57:11 AM
Bu halk halk diye ötekileştirmemek lazım, yani halk dediğimiz sen - ben- biziz, halkın diline düşmek kötü bir tabir
member
Activity: 406
Merit: 10
December 09, 2017, 08:21:07 AM
Son bir haftadır hayatım değişti Smiley
Bir iki senedir anlattığım, alın dediğim fakat almayan adamlar arayıp sormaya başladı. Hafta sonları görüşmek falan istiyorlar.
full member
Activity: 314
Merit: 101
December 09, 2017, 08:20:05 AM
bitcoin insanlarin diline dustu evet dogru ama halen kimse ne oldugunu bilmiyor. btc yi tam olarak anlamalari icin en az bu ise 1 yil falan kafa yormalari lazim. millet sonuca bakiyor surecle ilgilenen yok.
member
Activity: 756
Merit: 16
December 08, 2017, 07:52:36 PM
Ülkemizde Bitcoin kullanım oranlarını göz önüne alırsak birçok kişinin yeni öğrenmesi gayet normal ama insanların bilinçlenmesi güzel bişey
member
Activity: 182
December 08, 2017, 07:44:45 PM
Bu ay bitcoinin fena zıplamasının nedenlerinden birisi bu. Televizyonlarda ve yazılı haberlerde bas bas bitcoin diye bağırmaya başladılar. Hayır geçen gün berebere gittim mahalle berberi bile bana sordu nasıl alırım arabayı satıp basacam dedi. 2018 yılında düşünemiyorum bile.
full member
Activity: 336
Merit: 100
December 08, 2017, 05:36:32 PM
dünyanın en garantici insanlarından birisi olan abim bugün bitcoin almam için bana para göndermişse yakındır daha çok insan kendisine göre bir yatırım yapacak.

Olayın özeti şu cümle aslında. Millet kredi çekip çiftlik banka bile para yatırıyorsa bitcoini inceledikleri vakit daha fazlasını yaparlar açık ve net.
member
Activity: 140
Merit: 11
December 08, 2017, 05:34:26 PM
Sadece konuşulmasının BTC e etkisi olacağını düşünmüyorum. Önemli olan aktif olmak, alıp satmak vs. Ve Türkiye’de insanların buna çekindiklerini düşünüyorum. Konuştuğum birçok kişi yasadışı bişeyden bahsediliyormuş gibi davranıyorlar. 2018’de talebin ve bilginin her halükarda artacağını düşünüyorum ancak diğer ülkelere kıyasla yine de daha düşük bir ilgi olur.
member
Activity: 322
Merit: 11
December 08, 2017, 07:20:03 AM
dünyanın en garantici insanlarından birisi olan abim bugün bitcoin almam için bana para göndermişse yakındır daha çok insan kendisine göre bir yatırım yapacak.

işin tehlikesi artık burada başlıyor. wallet nedir bilmeyen, bitcoin nedir bilmeyen bu yükselişten sonra birileri aracılığıyla bu btcleri alacak ve sonrası sıkıntılı olabilir

benim abim olduğu için ister 100bin dolarlık aldırsın ister 100 dolarlık o benim öz abim ben soğuk cüzdanda saklarım onu istediği zamanda çeker bozdururum peki ya artniyetli bunu yaparsa? şu bir gerçek ailem haricinde kimsenin btcsini üzerime almam. almak isteyen arkadaşlarıma da devamlı aynı şeyi söylerim abi araştırın ben size cüzdanı falan öğretirim alırsın kendin muhafaza edersin.
daha cüzdan kullanmasını bilmiyor nasıl saklayacağını ne yapacağını bilmiyor. birilerinin ekmeğine yağ sürecek gibime geliyor.

özellikle bu kadar yükseldikten sonra birileri paramı katlayacağım zihniyetiyle almaya başlayacak. yanlış adreslere gönderilecek, privet keyler verilecek, bilgisayarlardaki keyloggerler coinlere çökecek. küçük küçük ama toplamda yüklü hack olayları olmaya devam edecek.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
December 08, 2017, 06:27:59 AM
Artık her gün bı haber çıkıyor. İnsan merak ediyor doğal olarak ve kolları sıviyor.
newbie
Activity: 62
November 22, 2017, 12:37:03 PM
peki sizce bukadar çok kişinin girmesi para kazanmayı zorlaştırıp bu sektörün yani bitcoin ve alt coinlerin bitmesine sebep olabilirmi ?
Sanmıyorum ilgi bir dönem artar ( rsi) yükselir.  O arada elinde btc bulunduran satar ve çıkar düşünce kimse bahsetmez (rsi) düşmüş olur, satanlar yeniden alır.  Vatandaş farkına bile varmaz. Risk iştahı arttığı dönemlerde küçük çocuklar bile btc konuşuyor olacak, azalınca kimse bahsetmeyecek ve bu döngü bir süre böyle devam edecek. Btc nin sonunu merak edenler dot.com olayına bir baksın. Nihayeti öyle olabilir.
member
Activity: 266
Merit: 12
November 22, 2017, 07:15:01 AM
Bitkoyun diye bahseden birisine kulak misafiri olmuştum Smiley öyle yada böyle insanımız yavaş yavaş alışacak.
member
Activity: 60
November 22, 2017, 07:09:43 AM
Son zamanlarda bitcoin ile ilgili çok fazla haber çıkmaya başladı. bu güzel gelişme
newbie
Activity: 42
November 22, 2017, 04:14:51 AM
Eğitimler verilip halkın daha fazla bilinçlendirilmesi lazım televizyonlarda çıkması bu işin yayılması açısından önemli bence.
newbie
Activity: 14
November 21, 2017, 07:07:21 PM
Habertürkde ana sayfaya koymuslar. Aynı haberi 2 güne bir veriyorlar btc tarihi rekor diye btc her hafta rekor kırınca işin kolayını bulmuşlar.
newbie
Activity: 42
November 21, 2017, 03:10:27 PM
Bu piyasanın bence en güzel yanı sürekli yeni gelenler nedeniyle arz talep dengesinin hic bir zaman doymayıp sürekli artması eğer gelenler olmasaydı kar payı azalır eskisi kadar tat vermezdi amas şimdi günden güne karını artırıyor
member
Activity: 99
November 21, 2017, 03:01:22 PM
Milletin diline düsüyor bu iyi ama çok yanlış bir şekilde düşüyor. Bazen insanlara kavramlar yanlış bir şekilde sunulıyor. Bu üzüyor beni.
newbie
Activity: 62
November 21, 2017, 02:22:04 PM
Hergün bir sürü soru alıyorum "Nasıl alabiliriz" diye. Birkaç sene sonrasını tahmin bile edemiyorum artık Smiley
full member
Activity: 268
Merit: 109
November 19, 2017, 04:25:54 PM
Arkadaşlar halk bunu yine her şeyde olduğu gibi geç anlayacak allah aşkına ingilizlerde millet 300 yıldır banka kullanırken bizde yastık altı paralar bile ne zamandan beri bankalarda
member
Activity: 280
Merit: 13
November 18, 2017, 05:14:11 PM
Milletin diline düşmesi yanında ülkemizde 1 sene içinde blokzinciri ve yerli dijital para birimi hakkında önemli adımların atılması gerekli.
member
Activity: 140
Merit: 15
November 18, 2017, 01:46:43 PM
Çok yakın olmayan insanlarla konuşurken yasak birşeden bahsediliyormuş hissi var bence... Aynısını hisseden var mı bilmiyorum ama ... Belki zamanla o his de yok olur
Pages:
Jump to: