Pages:
Author

Topic: Bitcoin halkın diline düşmeye başladı. - page 8. (Read 7312 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
September 21, 2017, 09:35:39 AM
peki sizce bukadar çok kişinin girmesi para kazanmayı zorlaştırıp bu sektörün yani bitcoin ve alt coinlerin bitmesine sebep olabilirmi ?

Tam tersi hocam değer katar . Çünkü BTC Dediğimiz şey sınırlı birşey . Örnek veriyorum BTC'den 21 milyar adet olacak suan 16M Tane var . Dolar gibi sınırsız basılabilir değil . Nadirleşecek . Abartı bir hesap olacak ancak dünyada 8 milyar insan var herkeste 2 BTC Olsa piyasada BTC Kalmıyor . Olabilecek değeri siz düşünün . 2009'da 2BTC Kazmak ne kadar zamanınızı alırdı acaba Cheesy
member
Activity: 100
Merit: 10
September 21, 2017, 06:57:35 AM
Umarım daha çok kişi tarafından tanınır ve destek görür Bitcoin .. böylece daha da sağlamlaşmış olur.
ama birçok kişinin bitcoinden zengin olacağı bir muamma .. hatta bu dünyaya adım atan tecrübesiz kişiler,halihazırda sektörde olan profesyonel ve tecrübeli kişilerin karlarını arttırabilirler yanlış adımlar ile.
member
Activity: 132
Merit: 10
"One Token to Move Anything Anywhere"
September 21, 2017, 06:27:12 AM
peki sizce bukadar çok kişinin girmesi para kazanmayı zorlaştırıp bu sektörün yani bitcoin ve alt coinlerin bitmesine sebep olabilirmi ?
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
September 21, 2017, 05:55:58 AM
 Bende şu damadın arkadaşı bitcoin taktı haberine denk geldim . Bizim ülke bilinçlenir mi o ayrı
hero member
Activity: 881
Merit: 502
September 21, 2017, 04:53:35 AM
biraz da bu olay algıda seçicilik değil mi
eskiden de çoktu bakma ipleyen yoktu

dün ilk defa Show haber de gördüm baya 3 dk vesaire ayırdılar (düğün ve Ankara'da satılan dairelere).  İnsanlarda bilinç oluşmaya başlıyor yavaştan.
full member
Activity: 616
Merit: 118
September 21, 2017, 03:58:51 AM
biraz da bu olay algıda seçicilik değil mi
eskiden de çoktu bakma ipleyen yoktu
hero member
Activity: 881
Merit: 502
September 21, 2017, 02:09:18 AM
Bitcoin ve dijital paraların normal yaşam alanına girmesi piyasanın büyümesi için bir elzemdi.

Bundan sonra medyada daha fazla duymaya başlayacağımızı düşünüyorum. Aynı zamanda diğer ülkelerde de yaşandığı için fiyat üzerinde olumlu etki yapacaktır.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 21, 2017, 01:38:05 AM
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama artık bitcoin ile ilgili yapılan her haber direk gündeme düşmeye başladı.
Düğünde takı yerine digital para birimi bile takan oldu.Bitcoin ile ev alanların Ankarada btc ile ev satıldığına dair bir çok haber yapıldı.Ve bunlar büyük kanallarda haber olarak kullanıldı.
Aslında  bu kadar geç tanınmasının altında gene bu cahil medya ve youtube da izlenme kasmaya çalışan ergenus tayfa vardır.
özellikle ruhi çenetmidir nedir.Bitcoinin yasa dışı bir para ve kötü işler için kullanıldığını anlattığı videolar insanları ürküttü.
Arkaya korkunç bir resim ve müzik koy  oh sana deep web parası.Ama artık yavaş yavaş insanlar merak etme safhasından olaya dahil olma safhasına geçiyorlar.Bitcoinin ve kardeş teknolojilerin ilerde burdaki insanlardan bir çoğunu zengin edeceği aşikar.
Umarız bitcoin ve bu bazlı teknolojileri dolara ve tl ye çevirmekle uğraşmayacağımız ham haliyle kullanabileceğimiz zamanları görürüz.

Pages:
Jump to: