Pages:
Author

Topic: Bitcoin halkın diline düşmeye başladı. - page 7. (Read 7312 times)

full member
Activity: 336
Merit: 154
full member
Activity: 700
Merit: 134
September 25, 2017, 03:24:10 PM
Herkesin konuşması demek herkesin merak edip cesareti olanların bu piyasaya girmesi demek. Bu da fiyatların artması anlamına geliyor.
Arz-talep meselesi. Daha çoooook konuşulacak bitcoin Smiley
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
September 25, 2017, 01:02:50 PM
iyimi oldu kötümü bilemedim.
full member
Activity: 336
Merit: 154
September 25, 2017, 04:29:57 AM
Çift taraflı ponzi. Madenciler yüzünden hacimdaki btc dusmuyor, yatirim için alanlar yuzundende usd olarak degeri oluyor. Bu boyle bir sure daha devam eder

Kore borsası Bithumb'a üç ayda 15 milyon ziyaretçi girmesine rağmen, 260 milyon ziyaretçisi olan Bittrex ve Poloniex'in hacmine ulaşıyor. Üretici gruplar ellerindeki bitcoinleri dünyaya pazarlayabildiği sürece (kore-çin-japon), rusya ICO'lardan vurgun yaptığı sürece, Amerika borsa komisyonlarından kazandığı sürece ve aynı zamanda insanların yastık altında duran paraları hayali tokenler karşılığında bankalara aktarıldığı sürece blokzincir teknolojisi üzerine inşa edilmiş deneme sürümü olan v1 tokenleri kullanılmaya devam edecek.

2021 yılına kadar müthiş bir yükseliş daha bekliyor, uzun vade de bu piyasa için gelecek göremiyorum. Yıllar sonra Bitcoin denilen deneme kripto paradan eser kalmayacak şu anki tokenlerin hepsini versiyon 1 kabul edebiliriz. Dünya blokzincire olan önemin farkında, devletler birbiriyle yarışır durumda.

Şimdi nasıl 20 yıl sonrasının teknolojisi hazır ve daha piyasaya sunulmamışsa, blokzincir teknolojiside öyledir. Kripto paraların v2, v3 sürümleri çoktan tasarlanmış fakat insanların kripto para v1 ler üzerinde sisteme alışması amaçlanıyor. 7'den 70'e herkes yeni bir oyun alanı buldu, insanların ilgisini çekiyor artık kaçış yok. Son 1 uzun vadeli yatırım en geç 4 yıl sonra çok şey değişecek.

Çok güzel açıklamışsınız. Gelecek gözümde canlandı.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
September 24, 2017, 08:44:35 PM
Olumlu yada olumsuz ortada konuşulan bir para birimi var
Grafikler ortada nerden nereye geldiği de ortada
Ümidi kesilen yatırımcıları bile çekiyor kendine
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
September 24, 2017, 03:08:17 PM
peki sizce bukadar çok kişinin girmesi para kazanmayı zorlaştırıp bu sektörün yani bitcoin ve alt coinlerin bitmesine sebep olabilirmi ?
Hayır tam tersine.
Daha fazla kazanmak isteyen daha fazla yatırım yapacak, talep artacak fiyat artacak.
Bu piyasada bir şey ölmez merak etmeyin.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
September 24, 2017, 02:33:29 PM
peki sizce bukadar çok kişinin girmesi para kazanmayı zorlaştırıp bu sektörün yani bitcoin ve alt coinlerin bitmesine sebep olabilirmi ?

benim dusuncem; bu kadar cok bilinmeye baslamasi ilerleyen zamanlarda daha cok dalgalanmaya baslamasina sebep olacak. Panik yapanlar artacak, bu durum balinalarin daha cok isine yarayacak,
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
September 24, 2017, 06:47:03 AM
Sırf imzadan para kazanmak ve post kasmak için ponzi demiş aklı sıra tartışma çıkarıcak.Zaten forumda yüzlerce konu var git oraya mantıklı yorumlar yaz öyle kas post kasacaksan.İnsanların aklını çelmeye ne hakkın var Huh
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
September 23, 2017, 02:51:47 PM
Çift taraflı ponzi. Madenciler yüzünden hacimdaki btc dusmuyor, yatirim için alanlar yuzundende usd olarak degeri oluyor. Bu boyle bir sure daha devam eder
Yine gelmiş doluşmuş buraya bitcoin'e ponzi diyenler.
Kapı açık arkanı dön ve çık, bak şurdan siktir git.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
September 23, 2017, 02:40:29 PM

Kore borsası Bithumb'a üç ayda 15 milyon ziyaretçi girmesine rağmen, 260 milyon ziyaretçisi olan Bittrex ve Poloniex'in hacmine ulaşıyor. Üretici gruplar ellerindeki bitcoinleri dünyaya pazarlayabildiği sürece (kore-çin-japon), rusya ICO'lardan vurgun yaptığı sürece, Amerika borsa komisyonlarından kazandığı sürece ve aynı zamanda insanların yastık altında duran paraları hayali tokenler karşılığında bankalara aktarıldığı sürece blokzincir teknolojisi üzerine inşa edilmiş deneme sürümü olan v1 tokenleri kullanılmaya devam edecek.

2021 yılına kadar müthiş bir yükseliş daha bekliyor, uzun vade de bu piyasa için gelecek göremiyorum. Yıllar sonra Bitcoin denilen deneme kripto paradan eser kalmayacak şu anki tokenlerin hepsini versiyon 1 kabul edebiliriz. Dünya blokzincire olan önemin farkında, devletler birbiriyle yarışır durumda.

Şimdi nasıl 20 yıl sonrasının teknolojisi hazır ve daha piyasaya sunulmamışsa, blokzincir teknolojiside öyledir. Kripto paraların v2, v3 sürümleri çoktan tasarlanmış fakat insanların kripto para v1 ler üzerinde sisteme alışması amaçlanıyor. 7'den 70'e herkes yeni bir oyun alanı buldu, insanların ilgisini çekiyor artık kaçış yok. Son 1 uzun vadeli yatırım en geç 4 yıl sonra çok şey değişecek.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
September 23, 2017, 02:02:00 PM
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
September 23, 2017, 07:14:12 AM
Bitcoin fiyatı artınca ilgi alaka arttı. Yoksa bitcoin felsefesini amacını anlayan sayısında önemli bir artış yok. Şimdi millet nasıl Köşeyi dönerim hesabında.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
September 23, 2017, 06:47:45 AM
Duyulması iyi bir şey merak eden ve alan sayısı artıyor. İşlem hacmi artıyor, btc ve diğer coinlerin madenciliğini yapan kişi sayısı artıyor. Btc geçen yerler artıyor. Bence hala daha olayın çok başlarındayız ilerisi için çok umutluyum. Tabi bazı haberlerden çabuk etkileniyor ama o tür durumları da alım fırsatı olarak değerlendiriyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
September 23, 2017, 05:03:27 AM
Artık olumlu olarak bakamıyorum eskisi gibi. Halkın diline düşüyor olsa da ne fayda getiriyor ki kullanımı artmıyor yatırım gözüyle bakıldığı sürece dev bir ponzi oluşmakta. Kimseye yatırım yap diyerek tavsiye vermiyorum veremem de neden veremiyorum çünkü bildiğin ponzi oldu çıktı uyduruk bir haberle fiyat çok fazla dalgalanıyor, forktan sonra da gözüm de değer kaybetmeye başladı. Transfer süreleri ücretleri de cabası. Altcoin önereceğim bu sefer yine dönüp dolaşıp bitcoin'e bağlanıyor. Zengin olacağımız aşikar mı bence değil paramızı tuttuğumuz borsa batar iflas eder paralar uçar her türlü risk barındırıyor risk yüksek kazanç oranı da yüksek. Halkın diline düşsün isteyen de girsin ama bence kimseye yatırım tavsiyesin de bulunmayın.
full member
Activity: 392
Merit: 107
September 23, 2017, 03:46:12 AM
Evet ama insanlar sadece konusuyorlar. Kullanmaya gelince is. Cekiniyorlar. Cogu insan yeteri kadar teknik bilgiye sahip olmadigi icin sadece fiyat ile ilgili spekulasyonlari dillendiriyor. Btc yi anlamalari 5-10 yil falan surer bence
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
September 22, 2017, 03:09:11 PM
Normal para ile ilgili neler duyduk veya yaşadık ise benzerinlerini ve belki daha falzasını Coinler içinde yaşayazacız, kaçınılmaz.
member
Activity: 89
Merit: 10
September 22, 2017, 01:45:21 PM
Ben de bitcoin cinayeti diye bi habere denk geldim , Antalya'da iki taraf aralarında bitcoin transferi yaparken tartışma çıkmış ve sonuç cinayet olmuş. Aslına bakarsanız her gün bir yerde bitcoin haberi görüyorum ben. Düğündeki takı olayı ve dahaları. Sektörde isim yapmış insanlar bile spekülasyon yapıp fiyat düşürüp bitcoin toplamaya çalışıyorsa zaten gerçekten gelecek vaat etmesi bir yana hala fırsat vaat de eden bir yatırım olduğu çok açık.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
September 22, 2017, 01:40:54 PM
halkın diline yanlış bi şekilde düşüyor ama. insanların tek bildiği zamanında 10 dolarlık alsaydık simdi x kadar dolarımız vardı tarzında yorumlar.
full member
Activity: 398
Merit: 118
September 22, 2017, 08:03:24 AM
Bu ara baya gündemde öylede olması gerekiyor zaten şuan ilk düşen haberleri medyada yayınlıyorlar bundan sonrası için böyle olucagını düşünüyorum dügündeki BTC gönderme olayıda baya gündemde kaldı şaşırtıcı şekilde
hero member
Activity: 644
Merit: 502
September 21, 2017, 11:32:09 AM
Memurlar.net te bile haberi çıkmış. Her zamanki gibi palavralarla dolu.

http://www.memurlar.net/haber/695045/bitcoin-9-yasinda-olmasina-ragmen-piyasalari-salliyor.html
Pages:
Jump to: