Pages:
Author

Topic: Bitcoin halkın diline düşmeye başladı. - page 5. (Read 7312 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
herkes bir gün öğrenecek biz ilklerden olacağız Smiley ahada buraya yazıyorum
full member
Activity: 336
Merit: 107
ETH: 0x1C829E7A1b5cA44cc381863e10448504e07f78e9
bir gün bu işlerle alakasız bir komşunuz altın değil de bitcoin almak istediğini söylerse o zaman bu işte kaymak yeme şansı kalmamış demektir artık
full member
Activity: 367
Merit: 100
Herkes ilkokul arkadaşı asker arkadaşı komşu birer tane bitcoine yöneltse Türkiye'nin yarısı bitcoini tanıyacak  Grin
member
Activity: 69
Merit: 10
l'argent est mon étape
Bugün İzmir Gaziemir'de otobüsteyken arkamdaki iki genç kripto paralar hakkında konuşuyordu. Sadece Bitcoin değil, altcoinler üzerinden de baya koyu bir muhabbet dönüyordu. Belli bir yaşın üzerindeki, teknolojiyle arası iyi olmayan kişiler de rahatlıkla kripto para satın alabilmeye başladığı an her şey çok farklı olacak anlaşılan.  Smiley
member
Activity: 115
Bayağı dikkat çekti şu son zamanlarda paranın kokusunu aldılar  Smiley
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
2018 senesinde bu ve bu gibi haberlerin sayısı daha da artacak. İnsanlar kıraathane sohbetlerinde Bitcoin' i konuşmaya başlayacaklar. Tüm ekonomi kanallarında Bitcoin kuru, Dolar ve Euro yanında standart olarak gösterilmeye başadığı vakitte Bitcoin fiyatının nerelerde olacağını hiç kestiremiyorum. 2018 bana göre tüm dünya için ekosistemin yılı olacak.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Gazeteler, televizyonlar her yerde artık sıkça bitcoin haberleri karşımıza çıkıyor bunlar reklamı bakımından güzel gelişmeler fakat bilinçsiz kişiler bu haberleride çok yapmaya başladı. Ülke olarak her gelişme avrupadan bize 10-15 sene sonra geliyor mesela avrupa sanayi devrimini bitirdi biz sanayi devrimine yeni geçmeye çalışıyoruz. Keşke ülkemiz bu konuda hızlı olabilse gerekli düzenlemeleri, yatırımları yapabilse ülke tabanlı bir dijital para çıkarsa devir artık bilişim ve teknoloji çeviri bunu yakalayabilse ülkemiz ve yatırım yapsa çok farklı olur. Hala hava alanı, köprü, yol derdindeler ekonomik güç artık bilişimde, yazılımda ve teknolojide ve bunlara yatırım yapmak daha az maliyetli ve karlı.
member
Activity: 113
herkes almaya kalkarsa baya yukselıcek ama balonada dönüşebilir
full member
Activity: 322
Merit: 102
Gün geçtikçe Bitcoin haberlerine daha çok rastlar olduk. takılar evler falan filan derken daha neler göreceğiz kim bilir
member
Activity: 350
Merit: 11
Halkın dilimde dolanıyor evet ama büyük bir kitle geleceğin para pirimi deyip geçiyor. Ve bu da mevzunun ciddiyetini artırmaya yetmiyor benim nazarımda. Daha çok tanıtılması gerektiğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Bugun garip bise oldu kiz arkadasimin nenesi 80 yasinda kadin bana bitcoin diye birsey varmis dedi sonra bu basligi gordum.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Gerek haberler gerek gazeteler olsun her an karşımızda. Çevremize anlatıyoruz onlar çevlerine anlatıyor böylelikle yayılıyor. Maalesef antalyadaki üzücü haberde bitcoinin duyulmasında en büyük etkenlerden.
member
Activity: 98
düğün, ev, araba, arsa... daha neler görcez bakalım.
newbie
Activity: 33
hele o düğün olayı yurtdışında bile konuşuldu.
sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
Bitcoin'i ne kadar kişi öğrenirse hem iyi, hem kötü. Yeni üyeler buraya yüksek kâr hedefiyle geliyor ve pump & dump tokenlerinde heba olup forumu bırakıyorlar. Bitcoin uzun vade yatırımıdır fazla tradeye gelmez, hiçbir grafik bu piyasa için geçerli değildir. Piyasa tamamen haberler ile hareket eder yani spekülasyon en önemli faktörlerden biridir. Bu haberleri genel olarak bu forumdan, Reddit'ten ve tokenlerin kendi Telegram gruplarından öğrenebilirsiniz. Eğer bu bilgileri takip ederseniz iyi para kaldırırsınız.
member
Activity: 266
Toplumlarda algı bir anda değişemez bunu hepimiz biliyoruz. Bitcoin piyasaya çıkalı 9 yıl olmuşsa da sindire sindire gümbür gümbür geliyor anlamına geliyor. Bence önümüzdeki yıllarda değişik kesimden insanlar kullanıyor olacak bu sistemi günlük hayatında
full member
Activity: 168
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Sonunda halkımız bilinçlenmeye başlıyor. Geç kalınmış olsa dahi bir yerden başlamak gerekiyordu.
member
Activity: 406
Dün arkadaşa anlatırken, x bitcoin almış ama zarar etmiş dedi. İki ay beklesen zaten ikiye katlayacak nerdeyse. Yeni girenler panik satışı yapıyor anladığım kadarıyla.
newbie
Activity: 77
En alakasız insanların bile eve alet alıcam mining'e başlıcam dediklerini duymaya başlıyorum demek ki gerçekten halka düşmğş durumda.
hero member
Activity: 843
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
Halkın diline düşmekle kalmayıp bu 2k tl getir 1 yıl sonra 30k götür türevleri ponzi sistemler çoğaldı.
Pages:
Jump to: