Pages:
Author

Topic: Bitcoin halkın diline düşmeye başladı. - page 4. (Read 7312 times)

newbie
Activity: 51
Merit: 0
en son pazarda çilek satıyordu birisi bitcoin ile,
ayrıca son yılların popüler sektörü kırmızı kaliforniya solucanı ve solucan gübresi satışı da bitcoin ile yapılabiliyor.
sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
Başlığın açılma amacı olsaymış keşke. Bitcoin'in haber olmasından daha normal ne olabilir? Daha geçtiğimiz Mart ayında 950 dolardı bu melet ve şimdi 6k dolar. Haber olmaması zaten ilginç olurdu. Türk milleti de kaçırır mı böyle beleş para fırsatını.

Damada takı takmaktan daha fazlasını yapmak gerek. Bitcoin'le alakalı gelişmeleri gün gün takip edebileceğimiz, Türkçe siteler var ise, alırım birer dal.
newbie
Activity: 86
Asıl mesele çevreye altcoin'leri anlatabilmek Smiley

Bitcoin öyle böyle aşinalık yarattı da altcoin'ler sıkıntılı.
newbie
Activity: 4
İnternet haberlerinde bitcoinin yükselişi ile ilgili haberini okumuştum.Lakin pek çok kişi tarafından  duyulmamakta.Yakın zamanda daha çok kitle tarafından tanınacağına ve destek göreceğini ümit ediyorum.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
bizim millette araştırma olayı olmadığı için sallama yolu çok fazla, doğal olarak çok fazla inanan yok hala daha geçen gün kuzene anlatmaya çalıştım, maalesef benim elime ne kadar para geçecek? 'ten öteye geçemiyoruz.
newbie
Activity: 39
Geçen peder bey görmüş haberde, senin oyun parasından bahsediyorlar dedi. Her ne kadar o oyun parası dediği şeyin 5 tanesinin arabası değerinde olduğunu anlatmaya çalışsam da olmuyor Smiley

yol yabdı yol kafasındaki adamın blockchaini anlayabileceğini pek sanmıyorum açıkçası
full member
Activity: 420
Merit: 100
peki sizce bukadar çok kişinin girmesi para kazanmayı zorlaştırıp bu sektörün yani bitcoin ve alt coinlerin bitmesine sebep olabilirmi ?

Tam tersi hocam değer katar . Çünkü BTC Dediğimiz şey sınırlı birşey . Örnek veriyorum BTC'den 21 milyar adet olacak suan 16M Tane var . Dolar gibi sınırsız basılabilir değil . Nadirleşecek . Abartı bir hesap olacak ancak dünyada 8 milyar insan var herkeste 2 BTC Olsa piyasada BTC Kalmıyor . Olabilecek değeri siz düşünün . 2009'da 2BTC Kazmak ne kadar zamanınızı alırdı acaba Cheesy
Elde 2BTC tuttuk mu 10 seneye dünya zenginiyiz hee Smiley
newbie
Activity: 17
Haberlerin çıkması çok normal. Özellikle internette en çok aratılan konularda haber yaparlar. Bu da bitcoinin insanların ne kadar ilgisini çektiğinin kanıtı.
newbie
Activity: 51
en son gördüğüm bitcoin ile kırmızı kaliforniya solucan satışı yapılıyordu Smiley
newbie
Activity: 35
Ben çıkan haberleri daha çok algı yönetimi olarak  görüyorum. Para babalarının hatta Bitcoin mafyasının bir algı yönetimi.
full member
Activity: 686
Merit: 104
2018 yılı içinde bu halka inme konusu zirve yapacak.

ondan sonra da muhtemelen 1-2 yıl içinde fiyat konusu daha stabil bir hale gelecek. toplam market cap 1trilyon dolara dayanır bu süreç içinde.

ancak bitcoin hem transfer zamanının yavaşlığı hem de fee lerin yükseliği yüzünden küçük günlük bakkal alışverişlerine kadar inemeyecek.

daha çok biriktirme yatırım aracı yada yüksek yurtdışı transferlerinde yüklü ticaretlerde kullanılacak gibi duruyor.

bunun yerine günlük pratik kullanım için hangi coin geçerli olur sizce? asıl soru bu? ether mi?

newbie
Activity: 17
Bitcoin hala hak ettiği değeri bulamadı. Fakat oldukça büyük firmalar tarafından desteklenmekte olduğu da düşünülürse dile düşmekten ziyade tanınırlığı gün geçtikçe artacak diyebiliriz.
full member
Activity: 406
2018 senesinde bu ve bu gibi haberlerin sayısı daha da artacak. İnsanlar kıraathane sohbetlerinde Bitcoin' i konuşmaya başlayacaklar. Tüm ekonomi kanallarında Bitcoin kuru, Dolar ve Euro yanında standart olarak gösterilmeye başadığı vakitte Bitcoin fiyatının nerelerde olacağını hiç kestiremiyorum. 2018 bana göre tüm dünya için ekosistemin yılı olacak.

Hocam bit coinin sınırlı sayıda olması bu dediklerinizin üzerine bal kaymak oluyor. bence çok düzgün bir gelecek tahmini yapmışsınız. bence de 2018 de oldukça iyi bir seviyeye gelip hayata daha da entegre olacak bitcoin.
newbie
Activity: 42
artık herkez yavaş yavaş farkına varmaya başladı ve tv kanallarıda da bu işler duyulmaya başladıkça insanların ilgiside bir o kadar artmaya başladı bekleyip görücez...
member
Activity: 588
Merit: 18
Haberlerde bu kadar çok yer almaya başlayınca haliyle ahalinin konu hakkındaki merakı artıyor. Medyanın gücü diyelim biz bu durumun açıklamasına.
member
Activity: 105
Merit: 10
Türkiye'de bu işi sadece kafası çalışanlar yapabilir. Çok cahilce yorumlar yapıyorlar insanlar.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ilgilerini çekiyor insanların. garip geliyor iyi bir yatırım gibi gelip merak ediyorlar sonra da işin içinden çıkamayıp geçip gidiyorlar. antalyadaki bitcoin cinayeti de işin başka boyutu.
newbie
Activity: 47
bu tarz haberler görünürlüğü arttırır fakat hitap ettiği kitle yatırımcı olmadığı için bitcoin piyasalarını etkilemez.
newbie
Activity: 15
Merit: 1
Artık Türkiye için de sanal para, bitcoin tabirleri sıkça anılmaya başlandı. Yadsınamaz bir gerçek ki piyasalarda ciddi bir öneme de sahip olmaya başladı. Sanırım önümüzdeki yıllar ticari faaliyetleri bile içine alacak şekilde etkin olacak.
full member
Activity: 201
Proof-of-Asset Protocol
gariptir geçen terzideydim. dükkanın yanında da berber vadı, sanırım çalışanları ya da enazından biri çalışan digeri kankası bir başka kişiye kafalarınca bitcoini anlatıyorlardı. tanıdıkları birinin 9 dolar!!! iken yatırım yaptıgını, şimdi yurt dışında yaşadıgını filan.adama bişey satmak gibi bir durumları yoktu sadece bööle bööle bir coin var,uyuşturucu kaçakçıları kulanıyormuş fiyatı 1!! yılda 5000 dolar olmuş felan filan..

anlattıkları adam pek oralı olmayıp bi kaç kez konuyu degiştirmeye çalıştı ama karşısındakiler yılmadan köşeyi dönüp yurt dışına taşınan ''tanıdıklarından'' uzun bir süre bahsettiler,cok eglenceliydi bu adamaların heyecanını görmek.
Pages:
Jump to: