Pages:
Author

Topic: Bitcoin halkın diline düşmeye başladı. - page 6. (Read 7312 times)

newbie
Activity: 12
Merit: 0
O kadar çok dile düştü ki ekran kartları kara borsaya düşmüş durumda. Mavi bilgisayarda çalışanlar. Abi sıraya bizde girdik diyor. Bu adamlar satar mı ekran kartlarını.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Bizim millet uzun vadeci olmadığı için kaybetme olasılıkları çok fazla . Çok sabırlı değilizdir. Birde sadece türkiyedemi kripto haberleri arttı yoksa dünya genelindede böylemidir.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Tanımaya başlayan halk, araştırır ve daha sonra bizzat içine girmeye başlar.
Bu btc açısından yükseliş ve kararlı olma durumu demek.
Ne kadar yaygınlaşırsa dump pump o kadar zorlaşır.
Yakında bu günleri hasretle anabiliriz Smiley

full member
Activity: 602
Merit: 120
Ne kadar halkın diline düşmeye başlasana kendi halkımızı tanımak gerekiyor. Bizim halkımız bir paraya yatırım yapmamak ise o paranın yada yatırımın fiziki olarak elinde bulunması gerekiyor daha bankalarda ki altın hesaplarına aşılamayan bir sürü insan vardır ve altınları İnan yastık altınd tutuyorlardır. Ama btc ile alakalı olarak eğer sıkıntılı haberler çıkmaz ise dolandırıcılık gibi insanlar biraz daha yakın bakacaktır ve Türkiye'de ki bitcoin piyasa sı da daha canlanacaktır. Ama bunlara ilave olarak devlet tepkisini önce bir tamamen belirtmesi gerekecektir..
full member
Activity: 266
Merit: 190
Henuz hala istenilen seviyede degil bircok kisi bitcoine hala kotu gozle bakiyor bunun kirilmasi icin daha epey bi Zaman gecmesi lazim. Bitcoinin merkezsiz yapisi malesef onunda tanitimina engel soyleki bir grup yada kisi arasinda olmadigi icin reklamini yapanlarda sadece biz kullanicilarina dusuyor. Insanlarda tvde reklaimini gormedikleri icin ve agzi olan konustugu icin bitcoine ocu gozuyle bakiyorlar.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Aynen öyle, sabah işe giderken radyoda dinliyorum. Öğlen alakasız arkadaşların dilinden duyuyorum. Akşam haberlerde ve hatta gece yarısı tartışma programlarında bile konuşuluyor.
Ama konuşan hiç kimse doğru düzgün anlatamıyor ne olduğunu. Bir kaç sayfa yazı okusalar doğru anlatabilecekler ama malesef bunu yapan yok!
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Bitcoin henüz yeterli seviyede halkın diline düşmedi daha düşmesine çok var. Köyde ki kasabada ki insanlar Bitcoin'i konuşup üstüne ukalalık yapana kadar Bitcoin'in zamana ihtiyacı olacak eğer birgün kasaba kahvehanesinde altın ile birlikte Bitcoin'inde haberini duyarsanız o zaman bilin ki Bitcoin amacına ulaşmıştır.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ben şahsen insanların bitcoine karşı sıcak baktığını düşünmüyorum, çünkü arkasında ki blockchain gibi geleceğin devrimini farkedemiyorlar, halkı geçelim çoğu ekonomist dahi bitcoini balon olarak görüyor, aslında yatırım yapmayanların çoğu zamanla pişman olabilir, halk diline düşecek kadar olduğunu da çok düşünmüyorum çünkü medya bu ara sürekli olumsuz haber yapıyor bitcoin hakkında, olumsuz etkilenen insanda bu konuda bilgi alışverişi yapmıyor, gerçek acıdır ama gerçektir, blokchain geleceğin yazılımsal devrimidir
newbie
Activity: 17
gazetelerde falan çıkmaya başlıyor. internette 10. sıra haberi gibi. "5 liraydı xx bin lira oldu." diyerek hit hedefliyorlar. milletin de ilgisini çekiyor. kahve muhabbetine kadar inebiliyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Eskiden bitcoin dedim mi o da ne diyorlardı etraftakiler, şimdi ethereum, altcoin konuşur olduk aynı kişilerle. Eskiden yatırım teklif ettiğim ama red çekenler şimdi sen bilirsin, yatırımı nasıl, hangi coine yapalım gibi sorular soruyorlar. Bende şimdi haliniz varsa görün diyorum.
jr. member
Activity: 55
Merit: 10
Abi tamam insanlar duydu, artık en azından ismini duymuş oluyorlar ama yine de oturup araştıran yok. Birisi ona aman kötü uzak dur dedim mi tamam artık, daha hayatta fikrini değiştiremezsin.
full member
Activity: 238
Merit: 104
Alaattin
Halkın Bitcoin'i kullanmayı öğrenmesi ve kullanmaya başlaması uzun zaman alır;ayrıca nereden nasıl kimden alınacak cüzdan işleri falan uzun iş.Hele ki Türk halkının hiç yanaşacağını düşünmüyorum. Grin
member
Activity: 207
...Our goal is being human in the world...
Çok yakında ekonomi bültenlerinde de görmek isteriz tabi. Ekonomistlerin bu konudaki yorumları, BTC borsasının takibi... Olur olur mümkündür.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Arkadaş ortamında bahsederdim geçen senelerde, bu günlerde kendileri açmaya başladı nedir ne değildir diye konusunu Smiley
Türkiyede önümüzdeki sene içinde btc gerçekten halka karışacak gibi izlenim var. Alışveriş, yemek, hatta belki sigaralarımızı bile btc ile alabiliriz
hero member
Activity: 700
Merit: 553
September 28, 2017, 06:20:57 AM
reklamın iyisi kötüsü olmaz , ama burası Türkiye , bir gün btc için cinayet haberi okuruz, ertesi gün düğünde damada btc transferi ile takı takılır Smiley

daha yeni başlıyoruz, herkes blockchain ile karşılaşacak Smiley banka ceoları, koca koca kalantorlar crypto piyasaya bok atmaya başladığına göre, 3 buçuk atmalar başlamış demektir. gelecek çok eğlenceli günlere gebe Smiley
newbie
Activity: 42
September 28, 2017, 06:17:39 AM
Bedava para sanıyor çünkü millet Cheesy
newbie
Activity: 1
September 28, 2017, 03:18:31 AM
Bilinebilirlik arttıkça değer artacak, süper. Herkes bilsin Smiley
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
September 28, 2017, 03:06:27 AM
Araştırma gibi bir durum yok arkadaş . Kulaktan dolma bilgilerlerle yalan yanlış ifade ediliyor . Gerekli tüm dökümanlar akılcı yazılar mevcut.  Okumak ve okuduğunu anlayabilmek çok önemli . Yakın çevremizin tepkileri çok ilginç oluyor gerçekten . Son gülen yine her zaman ki gibi btc ye katılanların oluyor .
member
Activity: 97
Renewable Energy Cryptocurrency
September 28, 2017, 01:43:43 AM
Belli bi yaş grubu üstüne bu bitcoini en kolay ve anlaşılabilir karmaşık olmamak kaydıyla nasıl anlatabiliriz haberi izledik evdekilerle bahsettim biraz ama anlamadılar bende anlatamadım  Grin Grin
full member
Activity: 350
Merit: 102
September 26, 2017, 08:39:44 AM
Sonucta hepimiz bir yerleden duydukta arastirmaya basladik. Duyanlar duymayanlara anlatsin hesabi. Yakin gelecekte bilmeyen kalmayacak
Pages:
Jump to: