Pages:
Author

Topic: Bitcoin nezaman 10.000 doları geçer? - page 2. (Read 737 times)

member
Activity: 476
Merit: 75
Temmuz ayına kadar bu düşş sıkıntısını çektirecekler galiba, Haziranda biraz yükseliş olabilir ancak 10k dolar seviyesine gelmemiz için hacmin epey büyümesi gerekiyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Dip noktasını daha göremedi gibi bir miktar daha düşüşler yaşanabilir ama bu piyasa bunu hep yaşıyor ilerleyen aşamalarda tekrar bir toparlanma sinyali görebiliriz.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Yükselmeye yükselecek elbette ama şu dip noktasını tahmin edip oradan bir alım yapabilirsek bizim için çok muhteşem olur. İlerleyen zamanlarda da keyfini süreriz.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Bitcoin haziran ayının sonunda 10 bin doları geçer temmuz ayında da hızlı bir yükseliş olur diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Nerdeen nereye! 2017 son çeyrekte Bitcoinin ne zaman 20.000USD’yi göreceğini sorguluyorduk ve 20K’yı gördükte. Şimdi ise 10K’yı görelim diye dört gözle bekliyoruz ve bu haftaki düşüşün son düzeltme olmasını umuyoruz.

Aceleye gerek yok. Bu çok büyük bir piyasa ve elbette 10 bin doları da göreceğiz 20 bin doları da. Zamana ihtiyaç var ve sabırsız davranan yatırımcılar ya parasını kaybeder ya da kardan zarar eder.
Yükseliş başlayınca keyif almaya başlayacağız.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Aylardır 10.000 Doları geçecek diye bekliyoruz, tam geçecekmiş gibi yapıp geri düşüyor. Sanırım biz beklediğimiz için geçemiyor bir türlü. Ben artık beklemiyorum, piyasanın keyfi gelince geçecek nasılsa.
newbie
Activity: 84
Mayıs ayı gelince ortalık şenlenecek bülbüller şakıyacak dedik 10 bin dolara da çok yaklaştı ama yine hüsran 7400 seviyelerine yine geri geldik. Sanırım son bahara kadar 10 bin doları geçemeyecek.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Siktrn gidin ipnelere bak geçermiş 10 bini hatta 20 bin olurmş 🤣 Ozamn yatırın lan evi barkı Huh Ebesi si... düşe düşee neree yükseliyor !?
newbie
Activity: 84
bu 2-3 ay icinde bence kesin geçer hele bide ilgi artarsa ülkeler kabul ederse çok büyük yükselişde yapabilir .
newbie
Activity: 252
Bitcoinin 10 bin doları geçmesi fazla sürmez en geç 20 gün içinde 10 bin doları geçer benim tahminin haziran ayı içinde hızlı bir yükseliş olacak.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Mart dedik toparlanır olmadı nisan dedik bir cacık çıkmadı mayıs dedik aha oda bitti bakalım haziran da inş diyoruz olurda biraz düzelme görebilriiz belki neyse hep beraber izleyelim.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Bitcoinin daha evvel defalarca bir günde bin hatta iki bin dolar yükseldiğine şahit olduk. Dolayısıyla Bitcoin her sn 10.000 doları geçebilir fakat henüz ayı piyasasından çıkmamışız anlaşılan.
member
Activity: 266
Merit: 10
Bitcoin marttan beri düşüş yaşamıyor ama ani yükselişte yapmıyor yavaş yavaş emin adımlarla yükselişine devam ediyor. Bu gidişata bakılırsa bir aya kalmaz 10 bin barajı aşılr ve sonrasında sert bir yükseliş yapar.
member
Activity: 308
Bitcoin haziran sonuna kadar 10 bin doları geçmeyecek bence. Artık eskisi gibi ani yükseliş ve düşüşler yapmıyor emin adımlarla ilerliyor. Bu seyir halinde giderse haziran sonuna 10 bin doları geçer.
member
Activity: 392
Kripto piyasasında yavaş yavaş hacimler genişlemeye başlıyor sanki , bana göre temmuz ayında boğa piyasasına giriş yapılacaktır , uzun zamandır kripto piyasası stabil seyrediyor bunun sonunda ani bir sıçrayış muhakkak gerçekleşir.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Muhtemelen bunun için çok uzun bir zaman gerekmiyor her an yeni bir hareketle iyi bir yükselme sağlayabiliyor bitcoinin de olayı bu, yeni bir olayda en iyi artısı yine o alacaktır ve 10k doları da kolaylıkla gececektir.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Nerdeen nereye! 2017 son çeyrekte Bitcoinin ne zaman 20.000USD’yi göreceğini sorguluyorduk ve 20K’yı gördükte. Şimdi ise 10K’yı görelim diye dört gözle bekliyoruz ve bu haftaki düşüşün son düzeltme olmasını umuyoruz.
member
Activity: 336
Metahash
8000usd duzeltmesinden sonra tekrar asagiya birakmiyor aslinda bu durum umut verici bence. Bir iki hafta icinde 11000usd yi gececigine inaniyorum
jr. member
Activity: 154
Merit: 3
Bir kac ay icerisinde gecemezse bu yukselir 2019 yilina kalacaktir. Beklenti her zaman var ama icraat yok maalesef bitcoinde.
member
Activity: 238
Daha vakit var maalesef. Zorlu bir donem gecirdi ve bu yuzden yeniden hacim kazanmasi oldukca vakit alacak. Saglam adimlarla ilerleme cabasi oldugunu dusunuyorum.
Pages:
Jump to: