Pages:
Author

Topic: Bitcoin nezaman 10.000 doları geçer? - page 4. (Read 737 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Bitcoin rakamının bu düşüşten sonra tekrardan 10 bin seviyelerini geçmesi dahada zaman alacak gibi gözüküyor ,bitcoin eski yükseliş zamanlarını dikkate alacaksak olursak eylül ayından sonra bitcoin 10 bin rakamının üstüne çıkacaktır.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Bitcoin şu günlerde düşüşte 10 bin doları geçmesi için biraz zamana ihtiyaç var  iki hafta sonra 10 bin doları geçer.
member
Activity: 476
10k ya yürütmediler MT.gox satışları çok büyük sıkıntı piyasa için bir turlu toparlanamadı zaten 9k da takılmıştı sonra mt.gox satışları ile düşüş başladı ama yarın toparlanacağını düşünüyorum.
member
Activity: 322
Merit: 16
10 bin tamam önemli de asıl önemlisi 13 bin üzerine atmasıdır. bunu yaparsa zaten güçlü olduğunu gösterecek. bitcoinde pumplardaki o ivme yavaşladı. çünkü düzeltmeyi bir anda yapabilmesi zaman alıyor ki bu bitcoinin başlangıç fiyatı ile kıyaslandığında fiyat bazında en büyük düzeltmesi. tamamlamasını bekliyoruz.

Doğru demişsiniz hocam ama iki seferdir 11bini zor geçti bu sefer 10bine bile gelemedi artık insanlar katlamasini istiyor ama 10bini görse satmak da istiyor. Bu durum olunca kolay bir şekilde çıkamaz.
newbie
Activity: 168
10 bin tamam önemli de asıl önemlisi 13 bin üzerine atmasıdır. bunu yaparsa zaten güçlü olduğunu gösterecek. bitcoinde pumplardaki o ivme yavaşladı. çünkü düzeltmeyi bir anda yapabilmesi zaman alıyor ki bu bitcoinin başlangıç fiyatı ile kıyaslandığında fiyat bazında en büyük düzeltmesi. tamamlamasını bekliyoruz.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Geçti sonra  gene piston aşşağı kaydı ne zaman yukarı yonlu bır durum gerçekleşince el atıyor ıpneler tekrar bır fudla dusuruyorlar bırısı ızın vermıyor.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Saglam bir hacim kazansa bir haftada cikar ama gerekli hacime maalesef ulasamiyor.
member
Activity: 194
Şahsen ben bu haftasonu bekliyordum fakat yine sabah sabah tekrar kötü haber geldi. Her cuma aynı sendromu yaşıyoruz, inşallah hafta sonu tekrar toparlayacak
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Yeniden deger kaybina ugradi maalesef bir kac ay daha ugrastirir bence.
newbie
Activity: 140
Cok az kaldi gibiydi ama bu seferde nasip olmadi bakalim bir dahaki yukselis ne zaman baslayacak.
member
Activity: 392
Btcoinin 10 bin doları geçmesi şimdilik yani 15 günlük süre içerisinde pek mümkün gözükmüyor , 9990 da güçlü bi direnç var ,bu direnci kırmak en 15 günü alır , zaten 10 bini bursa bitcoin 12-13 bin dolara kadar önü açık.
member
Activity: 448
Piyasa gene dengesizleşti , geçen hafta 9900 dolar seviyelerine kadar yükselen bitcoin bugün itibaren sert düşüş göstererek 8700 dolar seviyelerine kadar geriledi.Bitcoin rakamının 10 bin doları bulması haziran sonu gibi olacak böyle giderse.
member
Merit: 11
Beklediğimden daha zor bir baraj oldu bu 10 bin. Onun geçilmesi de şu anki mantık ile biraz zor olur. Mantığımiz ne ? BTC 20 30 bin filan olsun ama 10 bine geldi mi de şimdi fiyat düşer diye satış yapılıyor. Bu durumda 10 bini geçmek çok zor.
jr. member
Merit: 1
bitcoinin 10 bin doları geçmesi artık zaman alacak. tahminen 1-2 ayı daha bulur. temmuz gibi 10 bini geçebilecek duruma geliriz. ama işte tahmin. 10 bine değip de atılım yapamadı. henüz 6-7k lardaki yükselişin kar satışlarını yapmadılar. buraya dikkat. yapacaklar bu da %100
newbie
Bitcoinin fiyatı bir hafta içinde 10 bin doları geçer çünkü bitcoin piyasası yükseliş moduna girdi.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Piyasa son bir aydır yavaş yavaş yükselişte son günlerde 10 bin doları zorluyor sanırım bu hafta içi veya önümüzdeki hafta 10 bin doları geçecek. Bu seyir onu gösteriyor.
member
Activity: 182
Geçen hafta 10k yı test etti ama aşamadı, sanırım bu hafta içi bir daha 10k ya yaklaşacak ve aşacaktır diye tahmin ediyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz tahminim tutacak mı. Grin
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
bu tarz hareketleri 6k-7k arasında da görmüştük. Piyasa aşamalı bir yükseliş kaydediyor. Eskiye nazaran daha düzgün yükselişler var. 1 ay içerisinde 10k seviyesini de aşar diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Ben 1 haftaya kadar 10.000e ulasacagini dusunuyorum.
newbie
Activity: 154
Geçen hafta sonuna doğru 10 bin bandını test etti ama aşamadı şimdi 9 bin 200 seviyelerinde seyrediyor. Tahminimce 10 gün içerisinde 10 bin dolar seviyesini aşacak. Son bir aydır bitcoinin yükselişi çok iyi gidiyor. Umarım bu şekilde devam eder.
Pages:
Jump to: