Pages:
Author

Topic: Bitcoin nezaman 10.000 doları geçer? - page 7. (Read 737 times)

newbie
Activity: 135
Merit: 0
Cok fazla takildi burada. 10 bin dolar oldukca kolay olacak gibiydi ama zaman alacak galiba.
newbie
Activity: 196
Cok az kaldi acikcasi bu direnci gecerse daha cok yulselisler yapacaktir.
member
Activity: 364
Merit: 10
Küçük de olsa bir düşüş yaşandı yine.. 10 bin sınırını kırması kolay olmayacak bence.
Bir süre daha bu seviyelerde kalacağını düşünüyorum. Daha sonra yükseliş gerçek anlamda başlayacak gibi Smiley
full member
Activity: 457
Merit: 101
Bitcoin bu önümüzdeki hafta içi geçer ve artık oralarda kalır düşüyorum. Psikolojik direnci kırma zamanı geldi ve kırdıgında 13bin dolara kadar yolu var. Bu bizim gibi bekleyen yatırımcılar için iyi olacaktır.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu cok uzun surmez heralde. Buraya kadar guzel yukseldi cunku. Biraz daha destekle harika pumplar yapacaktir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Oldukca korkak davraniyor bence piyasa. Umarim en kisa surede gecer ve geriside gelir.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
şu an 9800 civarında dolanıyor son bir yükselişe geçmeyi başarırsa muhtemelen 10k barajını kırar ordan sonra da kimse tutamaz bunu diye düşünüyorum
full member
Activity: 364
Merit: 100
10.000 dolara dokunduğu anda ya sert bir düşüş yaşayacak, yada anında 12k ya çıkacak. bu psikolojik bir sınır. önümüzdeki hafta bu senaryonun yaşanacağını düşünüyorum.  kısa bir süre sonra btc ile ilglil daha somut tahminler yapabileceğiz bence. şu anda 10k yı test ediyor. nerede duracağını anlamamız için bu hareketi görmemiz lazım.
newbie
Activity: 98
Bir süredir test ediyor emin adımlara bu hafta çıkar bi daha da geri düşmez
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Çok şükür sonunda geçti 10 bin doları uzun zaman sonra. Artık buradan sonra da artış yerine düşüş yaşanmaz diye düşünüyorum ben.
member
Activity: 280
Merit: 10
bana kalırsa geçerse oradan daha kolay kolay düşmez ve 1-2 ay kadar, 10 bin dolar seviyelerinde takılır, ha sonra ne olur bilemem tabi
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Asil soru bence 10 bin dolari gecince orada takili kalabilecek mi dusus yapmadan duracak mi ya da yukselise devam edebilecek mi.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Cok cok az kaldi ufacik bir yukselmeye ihtiyaci kaldi sadece. Sonrasinda alir basini gider umarim.
jr. member
Activity: 182
Su siralar oldukca urkek bence. Ama uzun surmeyecektir umarim patlak vermez.
newbie
Activity: 168
Cok surmez gecerde umarim kalici olur. Cunku buna ihtiyac var.
newbie
Activity: 210
Insallah 1 hafta icinde gecer 10 bin dolari ve yatirimcidan gelen dogru hamleyle bir anda sicrama yapar.
jr. member
Activity: 238
Yeniden ne zaman 20 olacagi daha onemli bence. Orda kalici olabilecek mi. Yoksa 10 bin dolara cok birsey kalmadi. Bir hafta surmez heralde ufak bir pump yeterli olacak.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Bence bu direncin kirilmasindan daha onemli olan tek sey oradaki degerin kalici olmasi. Dogru pumplarin gelmesi bu yuzden acele etmemek onemli bence.
full member
Activity: 361
Merit: 100
Bu direnci kırdığı zaman pek gerileceğini sanmıyorum. Şuan çok yakın $9.929,65 umarım bir kaç gün içerisinde 10k doları görecektir şimdi bir yükselip bir düştüğü için bir kaç gün sürebilir. Önemli olan biraz yükselince bu fiyatı tekrar geri çekmemeleri. O kadar durgun ve karışık ki şuan piyasa önümüzü net olarak görmek veya en ufak bir tahmin yapmak zor. Ama kendimizce böyle basit tahminlerimiz oluyor. 10 k yı geçtiğinde devamının geleceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
10'a merdiven dayadık gerçekten. nihayet 10'u tekrar görmek üzereyiz. bu rakamın geçilmesi fazla vakit almayacaktır. şöyle saçmalık yaparlar belki. 10'a getirirler geçirmezler 8'e getirirler sonra 10'u geçirirler sırf panik yaptırmak için.
Pages:
Jump to: