Pages:
Author

Topic: Bitcoin nezaman 10.000 doları geçer? - page 6. (Read 737 times)

newbie
Activity: 85
Merit: 0
Bu haftasonuna kadar geçecek sanırım
newbie
Activity: 210
geçmesi önemli değil ki bir daha 10000 in altına düşmemesi önemli..bunu ben öngöremiyorum, o yüzden güvenemiyorum da..
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
tahminim maks 2 hafta gibime geliyor  tabi büyük konuşmayayım balinacı abilerin işi belli olmaz ama mayısta 10K doları görebilriiz gibi gözüküyor ytd değil ona göre takılın.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
şuan marketcap'te gözüken fiyat 9552$ bir aksilik çıkmazsa mayısın sonlarına doğru 10000$ geçer diye düşünüyorum şahsi düşüncem bu yönde
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu haberin çok geç kalmayacağına inanıyorum. Çok değil yakın zamanda geçecektir 10.000 ben diyeyim 1 ay sen de bayram ama bayramı bile bulmayabilir.
newbie
Activity: 112
Bitcoin Mayıs ayı ortalarında 10 bin doları çok rahat görür
Şuan da zaten iyi bir çıkış yakaladı
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Bu hafta içinde 10 bin doları rahatlıkla geçeceği kanaatindeyim ben. Düşüş yaşanmaz bir süre artar yavaş yavaş.
newbie
Activity: 140
Bence Bitcoin kısa sürede 10 bin kyı geçecektir
Çıkışı bu şekilde devam edecektir
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
10 bin doları gördüğüm anda satar çıkış yaparım. Yatırımcıların çok büyük kısmı da benim gibi düşünüyor, kar satışı için 10 bin dolar harika bir yer. 10 bin doları geçse de tutunamaz ve tekrar aşağı salar, büyük bir pump beklemiyorum açıkcası Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 100
Dun gec saatlerde 9900leri asti fakat 10000bini gecemedi sanirim ya da gecti hemen geri dustu bugun zaten 9500lere gerilemis tekrar. 10000de duvar var sanirim Cheesy
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
10 bin doları geçti aslında ama tutunamadı maalesef. Bunun en büyük sebebi de biraz kar yapanların hemen bitcoinlerini satması bence.

Olması gereken de bu zaten. Yanlış mıyım. İki seferdir BTC kendisini çıkardı derken tekrar düştü adamlsr bu sefer bar düşüşe geçmeden satalim da kisa günün kâri olsun moduna giriyorlar. Benim de hedefim 12 bunu beklemek o zaman satış yapacağım.
newbie
Activity: 280
bence hocam 1 hafta içerisinde bitcoin 10 bin doları geçecektir diye düşünüyorum, zaten haberlerde de görürüz gibi
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
10 bin doları geçti aslında ama tutunamadı maalesef. Bunun en büyük sebebi de biraz kar yapanların hemen bitcoinlerini satması bence.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
10 bin doları tek geçmesi sürpriz olur mu? sürpriz olmayacak. bırakın 10 bin doları geçmesini tamam arada bende takılıyorum fiyat nereye gider diye. mesele yani dinamanun çarklarını oluşturan hep etraftan yayılan berbat haberler.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Bir iki gün kadar yatay seyredip tekrardan yukarı yönlü harekete başlayacaktır diye tahmin ediyorum. Yalnız bu süreçte altlara dikkat, eğer bitcoin 10000 üstünde yoluna devam ederse altlar biraz ezileceklermiş gibime geliyor.
member
Activity: 308
Merit: 11
Yakındır 10bin olması an meselesi bir kaç gün içinde olacsigini düşünüyorum ama olduktan sonra kalmasi da önemli. Yeniden düşmemesi lazim.
member
Activity: 252
Merit: 10
10bin şu an hepimizin umut ışığı. Yeniden 20binleri görmek için bunları geçmemiz lazım sonrasinda ver elini Amerika.
Lakin bu böyle olmayacaktır. 20bin güzel bir hayaldi aylar önce oldu. Yeniden onları görmeyi insan psikolojisi kaldıramaz 10bini geçmesiyle birlikte satışlar başlar. Kalanlar yine 18binden alanlar olur.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Ben dün 9850 doları gördüğü an tamam dedim artık 10k üstüne atacak kendini ama malesef tekrar düşüşe geçti.bu ay içinde 10k doları aşacağını düşünüyorum artık.gerçekten çok uzun süre bekletti
member
Activity: 322
Merit: 12
Ben uzun zamandır direnç noktasını 11 bin olarak görüyordum ama bu sefer bakıldığı zaman 10 bin ciddi bir direnç oldu. Ucuna kadar geldiğinde bile yeniden 400 500 dolar rahatlıkla düşüyor. O yüzden biraz daha ugrastirir gibi geliyor bana
newbie
Activity: 294
kolay olur mu hocam? ne demek kolay, yani  10 bin seviyesini aşması öyle hemen olmaz, bence biraz daha buralarda dolanır ondan sonra yükselir.
Pages:
Jump to: