Pages:
Author

Topic: Bitcoin nezaman 10.000 doları geçer? - page 8. (Read 737 times)

full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
10.000 dolar bandına iyice merdiven dayadı. Bunu gördüğünde iyice rahatlayacak ve yukarılara kendini atacaktır bence.
Daha sonrasında yine keskin bir düşüş çizgisi görür müyüz hiçbir fikre sahip değilim.
member
Activity: 308
Merit: 11
Galiba şu an için önemli olan geçmesi değil tutunması. Daha önce de geçti 10 bini ama tutunamadı 10 bin desteğini oluşturamadi kendisinde. O yüzden beklemtimiz geçmesi değil kalması yönünde olmalı biraz da
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
10.000 doları geçmesi an meselesi ancak geçtikten sonra orda tutunamazsa sıkıntı olur gibime geliyor. 10K’yı geçtikten sonra hızlı yükseliş bekleyen bir kesim var. Bu gerçekleşmezse olumsuz manipülasyona başlarlar uine.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bu hafta açıkçası 10.000 doları bekliyordum. Fakat şu an hacim gereği sanki pazara kadar 10.000 doları görmesini mümkün kılmıyor. Fakat haftaya 10.000-10.500 dolar arasını görmesini bekliyorum.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Mayıs 10 olmadan geçicek gibi duruyor. Zaten bu ivmeyle de geçemezse geçmesin bi zahmet. Şu anda piyasada işlemi çok düşük. Ona rağmen bu kadar artış bir hafta içinde tatmin etti ama artık 10000 doları geçmesini bekliyoruz. Hafta sonuna girdiğimiz için pek artış olmaz ama hafta içi güzel bir seviyelere gelebilir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
10 bin doları geçmesi an meselesi. Mayıs'ta geçmezse suyunu çıkardılar demektir. 10 bini geçtikten sonra TV, internet sitelerinde bolca haberleri artmaya başlayacak. beklediğimiz etkiyi başlatırlarsa eğer yani geçen seneki başlayan o pump dalgasını beklentimiz bu.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Hafta sonu biraz durgun olur tahminim. Ama pazartesi günü gene roketler ve 10000 doları geçer sanırım. .Cumartesi ve pazar biraz düşebilir. Ama pazartesi olmasa bile hafta içi net görür diyorum ben. Beklentim o yönde.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Görünürde piyasada düzenli bir yükseliş var. Bitcoin bir süre sonra 10 bin doları geçer tabi bir aksilik olmazsa. Mesele 10 bin doları geçmekte değil uzun süre bu fiyatın altına düşmemek.
member
Activity: 336
1 hafta ne hocam ne bu acele. Kalici olmak isteniyorsa bir haftadan fazla zaman gecmeli bence. Hizli sert yukselisler altlari yok etmekte. Bence piyasa artik daha duzenli yukselecektir.
member
Activity: 364
Merit: 20
Ne zaman gececegi cok onemli degil bence. Hazir oldugu xaman gecmesi en mantiklisi. Tekrar altina inmeyecek sekilde hazir olmali.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoinin 10 000 doları ne zaman geçeceğini bugün yarın için söylemek zor fakat fiyatta olan git geller 10 000 doları göreceğimizi gösteriyor.
member
Activity: 322
Merit: 15
Ben de aşağı yukarı thetis gibi düşünüyorum. Görülüyor ki bir kaç gün içinde (hatta belki bugün) 10bin doları görecek ama o derinlikte fazla durmadan acemi yüzücü gibi sığa geri dönecek gibime geliyor. Ama boyumu geçen yere gittim motivasyonu açık sulara gitme cesaretini arttırır, zaten yüzme biliyor, sıkıntısı psikolojik.

Hocam konuya çok güzel bir boyuttan yaklasmissiniz. Tebrik ederim açıkçası. Size katılıyorum yüzme biliyor ama ayağı yerden kesildikce geri dönüyor. Asıl mesele yüzme bildiğinin farkına varması. Bunun BTC için hali ise halk artacağından emin ama az bir yükselme olduğu zaman hemen satış yaparak anlık zararını kapatmak ve yeniden düşecek diye korktuğu için satış yapmak istiyor. İnsan psikolojisi bu fiyatların düşmeyecegini fark ettiği zaman önü rahatlıkla açılacaktır.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
En fazla bir haftasi var. 10 bin dolari gecmesi an meselesi diyebiliriz.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ben de aşağı yukarı thetis gibi düşünüyorum. Görülüyor ki bir kaç gün içinde (hatta belki bugün) 10bin doları görecek ama o derinlikte fazla durmadan acemi yüzücü gibi sığa geri dönecek gibime geliyor. Ama boyumu geçen yere gittim motivasyonu açık sulara gitme cesaretini arttırır, zaten yüzme biliyor, sıkıntısı psikolojik.
member
Activity: 322
Merit: 14
Ben 10000degil de 12.000 i BTC için bir direnç noktası olarak görüyorum. Bu son seferde 2kez 10.000den dönmüş olsa da düşüşlerin yaşandığı değer aralığı 11.000 11.500arasinda gerçekleşiyor. O yüzden 10.000 zor bir değer olmamakla birlikte biraz daha üstüne çıkması ve direnci kırması lazim. Bir çok insan için bu sefer olacağı ve önünün açılacağı söylense de direnç kirilsa bile ben önünün açılacağını düşünmüyorum.
member
Activity: 182
Zaten hepimiz 10bin eşiğini geçeceğini biliyoruz ama bunu geçtikten sonra ne kadar dayanabilir bu merak konusu benim için, umarım uzun süre stabil kalabilir
member
Activity: 167
Merit: 10
10.000 dolar bitcoin için sağlam bir direnç ama günlerdir btc sağlam sağlam yukarı çıkıyor 1 hafta içinde geçecek gibi gözüküyor umarım sancısız geçeriz
member
Activity: 476
Bugün yarın artık 10.000 doları geçecek gibi gözüküyor yine haftasonu bir sabitlenme ve pazarteside ufak bir düşüş yaşanabilir, ama yukseliş sürecek diye düşünüyorum.
member
Activity: 182
Bu tahmin için iyi bir soru değil bence çünkü çok az kaldı 10bini geçmesine fakat asıl önemli olan geçtikten sonra stabil kalıp kalmayacağıdır
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
1 haftaya kalmaz gecer ustam. Eger dogru pumplanirsa sonrasinda 15 bin cok uzak degil bence.
Pages:
Jump to: