Pages:
Author

Topic: Bitcoin nezaman 10.000 doları geçer? - page 3. (Read 737 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
10 bin doları sağlam geçtiği zaman 12-13'e rahat gidecek bir hareket yapacaktır. Sabırsız olmak yerine elinizdeki coin miktarını artırmaya bakın. Düşük fiyatlar avantajdır. Toplama dönemini iyi kullanın.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Artıkk zamanın geldıgını dusunuyorum hazıranda damı göremıcek yanı mayısda bıtıyor şu lanet olasıca balınalar alsa da başlasa da yeşillense piyasaya guven gelse yenı yatırımcı gelse keşke.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
Önümüzdeki hafta içi artık 10k kapılarına dayanır diye düşünüyorum. Fiyat çok fena sıkışmış durumda  bir yön vermesi lazım artık ki biraz yukarı gidip dursa altlarda rahatlar diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
Altcoinlere bağımlı kaldık  bitcoinin artışı 10k yı geçmesi zaman alacak gibi zararımız her gün artıyor bakalım nasıl olacak
newbie
Activity: 59
o sene bu sene

artık silkelenmeler son bulacak ama daha 2 silkelenme var önümüzde.

bundan sonra bebekte arazisini satmamış olan çıkacak
newbie
Activity: 182
Benim beklentim bitcoinin mayıs ayı içerisinde özellikle 15 den sonra 10 bin doları geçeceği yönündeydi ama malesef yine terste bıraktı beni. Çok sert düşüşte yapmadı ama 9 bin doların altında olması haziran sonrasına anacak 10 bin doları aşar gibi.
full member
Activity: 490
Merit: 110
Bu yaz 10k nin ustunde olacaktir. Yil sonunda ise tum isaretler, bilimsel hesaplamalar 36 bin dolari gosteriyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Bunun icin daha cok vakit var cunku uzerinde surekli bir baski var.
full member
Activity: 266
https://cryptassist.io
Bunu öngörmek zor. Şu an da bitcoin de anlamsız bir durgunluk var.  Geçtiğimiz haftada baya bir randımanlı yükselişe girmişti sonrasında hemen düştü. $10000 geçilemeyecek bir baraj değil ama bunu ne zaman geçeceği çok muallak.
member
Activity: 476
Merit: 10
Önümüzdeki hafta bir toparlanma yaşanabilir Pazartesi yine 8k seviyelerinde geçilir diye düşünüyorum sonrasında hafta içi sağlam bir 9k nın üzerine çıkılabilir diye düşünüyorum. YTD.
full member
Activity: 420
Bu sıralar 10.000 doları geçecektir Bitcoin, izin vermek zorundalar en azından bir kez daha. Sonrasında tekrar düşüşe de geçebilir tabi. Parçalı alım satım şart yoksa zarar çok olur.
full member
Activity: 350
Bu sıralar satışlar çoğaldığı için bitcoin fiyatı düşüyor ne zaman buna yön veren insanlar satış yapmayı bırakırsa o barajı geçer ama ona da net bi tarih vermek imkansız su an
member
Activity: 308
Merit: 10
Boyle giderse daha cok sabretmemiz gerekiyor gibi 10000 leri gorebilmek icin.
newbie
Activity: 252
Bitcoin yedi sekiz gün içinde 10 bin doları geçer fakat asıl yükseliş haziran ayında başlayacak diye tahmin ediyorum.
member
Activity: 182
Merit: 11
10bini geçmesinden daha önemli olan birşey varsa  bence ne kadar bu seviyelerde durabileceğidir zaten diğer türlü 10bini geçmesine çok az kaldı ama sabit hızla yükselmesi daha iyi bir gelişme
member
Activity: 322
Merit: 11
Hocam dogru sekilde bir hacim yakalarsa bi aya kalmaz guzel yerlere cikar.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Bu defa aşması kolay olmuyor, test ediyor ama durum ortada. Bu konuda biraz daha sabretmemiz gerekecek sanırım. Ümitsizliğe kapılmadan doğru zamanı bekleyebilmek de bu piyasaya tutunabilmenin bir parçası.
brand new
Activity: 0
Merit: 16
10k dolar haziran ayında garanti zaten hocam, bizim hedefimi 20-30k dolarlar, ki bu yaz buralara gelinecek onu da söyleyeyim yani, önemli bir konu olarak
newbie
Activity: 168
Dogru hacime ulasmakta oldukca zorlaniyor. Boyle devam ederse 10 bin dolar hayal olacak gibi cunku ne zaman 9 bin dolari gecse baskilaniyor.
newbie
Activity: 159
Bitcoin için 10k dolar ı haziran ayında göreceğimizi düşünüyorum zaten 9k dolar da baya bir takılmımştı şu son düşüş patlamasaydı kıracaktı diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: