nisam nasao bolju temu od ove, pa cu iskoristiti ovu temu za pitanje
ima li neko preporuku za nacin prelaska iz BTC u ETH, bez koriscenja centralizovanih menjacnica
cilj mi nije direktno ETH, ali jesu sredstva na Ethereum blokčejnu, a BTC se nalazi na Bitcoin blokčejnu
A da probas odraditi sve (ili barem ovaj dio sa prodajem BTCa) preko
https://t.me/KriptovaluteTelegram? Pretpostavljam po nicku da si iz Beograda, a koliko sam primjetio hrpa ekipe od tamo trguje preko te grupe pa bi onda mogao prodati BTC za USDT koji se tamo najcesce koristi te onda preko nekog dexa uzeti ETH.
Nažalost Bisq ti puno neće pomoći kod zamjene BTC u ETH. On je korisniji za Bitcoin i Monero ali provjeri ako želiš kako izgleda historijat za BTC > ETH par.
Realno gledajuci, taj Bisq ima smisla koristiti samo kao zadnju opciju ili ako stvarno nemas nista bolje jer ima toliko malo volumena za recimo BTC/EUR par ( a za BTC/ETH stvar je jos puno gora) da ces izgubiti minimalno 10% ako ti treba lova odmah i to ako prodajes neku manju kolicinu, a nedo Bog da prodajes recimo 0.5 BTC, tu si ozbiljno najebao. Istina, mozes ti postaviti svoje ordere, ali kad ti treba lova tko moze cekati tjedan dana da to prodje.
Neznam, mozda netko tko ga je zaista i koristio ima drukcije iskustvo te nije bas toliko lose, ali tako to izgleda meni ovako sa strane.