~snip
Recimo ja sam sad odabrao CHAIN i DPET kao nekakvu perspektivu koja će možda slijediti AXS. CHAIN je nakon kupnje lijepo narastao, DPET je pao jer sam ga kupio u krivo vrijeme. Taman je bio listan na KuCoinu što mu je podiglo cijenu i od tad je pala isto koliko je CHAIN narastao. Ali OK, ionako nisam kupio za trejdanje nego nešto što bi moglo narasti za mjesec, dva, tri. Vidjet ćemo... Poznavajući moje prethodne odabire, lako moguće da sam promašio.
mozda se nismo razumeli, ali nisam mislio na kupovinu svih projekata usled hype-a jednog projekta, nego kupovinu pre moguceg hype-a, koji se mozda i ne desi
ako promasim da prepoznam trend (a cesto se desava), onda propustim da ulozim u to (kao npr. u CHZ, gde sam danima analizirao na $0.02, i taman kad sam se odlucio, on napravio 35x u nedelju dana, a ja cekao da se stabilizuje da udjem, svaki put kad izbace novi token na platformi se smorim, i tako vec sest meseci)
tu mi je dobar parametar "messari newsletter", ako oni nisu pisali jos o tome, znaci da nije kasno, ako su pisali, kasno je za ulaganje, zapises, pa sacekas kad padne 50+%
kad krene hype, kao sad sa NFT-om, pogledam sta imam od toga, prodam sta moze, ostavim moonbag, i to je to (retko ulazem kad krene hype)
sad pratim i analiziram ERC-725 projekte i one koji se odnose na decentralizovani identitet (deluje da ce to biti hype uskoro (mozda sledece godine), sto ne mora biti)
i da, daleko od toga da su to sve pogodci, i da je svuda zarada, ali kako citam, preporuka je da se tako investira, i meni je poboljsalo uspesnost u odnosu na ranije kad sam ulagao u ono sto trenutno raste (retko sta drzim ispod mesec dana, a Binance palim jednom nedeljno)