Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 15. (Read 2907 times)

member
Activity: 137
Merit: 10
Bölerdim tabiki. En azından yarısını Kriptoda tutmaya devam ederdim. Diğer yarısıylada serbest iş fikirlerini kovalardım. Fırsat olursada bir ev tabiki...Çok değil düzenli bana ayda 4000 5000 getirecek bir iş kursam o bile yeter...
member
Activity: 294
Merit: 11
Bankaya atıp faizi ile geçinirdim. Dediğiniz paranın en az 1 milyon tl olduğunu hesap edersek aylık 10 bin tl getirisi olur. Normal kendi işinizi de yaparsanız aylık 15 bin civarı gibi bir gelirle hayatınızın sonuna kadar yaşarsınız. Ayrıca arada bir o aylık faizlerle beğendiğim icolara girerdim.
full member
Activity: 840
Merit: 111
İlçemize en modern soğuk hava tesisi, paketme ve lojistik gibi faaliyetlere yönelirdim. Üretilen malların hızlı ve tek elden alıcıya ulaştırılması her tarafında faydasına olur.

İkinci planımda, sebz-meyve ar-ge çalışmaları yaptıgımız bir şirket kurmak olur kendi tohumumuzu kendimizin geliştirdiği bir şirket olmak için uğraş verirdim.
İsrail, çin tohumlarını ithal etmek ülkemiz için çok üzücü .
Üstelik yeni iş sahası açmak ve nüfuz sahibi olmak için bu tür girişimleri gerçekleştirmek istiyorum.

Gelecek ile ilgili planlarım var ama yanlız birisiyim desteğe ihtiyacım var ve bunları şu an gerçekleştirecek kadar maddi durumum yok.

Bir çogu borsadan, piyangodan parayı bulunca götüne başına sıvıyor 2 gün sonra ağlıyor aklı olan piyangodan çıkanı 2 günde duman etmez, devir daimli bir şekilde o parayı korumayı, arttırmayı düşünür.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
arkadaşlar selam. eski harddiskimi bularak cüzdanıma eriştim ve 35 tane bitcoinim var ben 13 tane biliyordum. ben bu kadar btcyi nasıl bozduracağım devlet bana demeyecek mi sen bu parayı nereden buldun diye lütfen fikir verin.
newbie
Activity: 51
Çok basit. İstanbul'da yeni yapılan toplu konutlardan birine 2,3 yerden giriyorsun. Konutu 100.000 küsür liraya satın alıp, kiraya veriyorsun. Hem aylık para kazanıyorsun hem de bi kaç yıla daire 300,400k fiyata çıkıyor. İstanbul'un fix kuralıdır. Yeni yapılan konut kaybettirmez. Yeni çıkan ve projesi saglam kripto para gibidir. Grin
newbie
Activity: 24
parayı karlı işlere yatırmadığın zaman dağ olsa erir, biter, tükenir. birkaç yüz bin liralık çeşitli firmaların AVM'de mağazalarını getirilebilir. Ayrıca madencilik yapılması da bir taraftan gerekli. çiftlik bank örneğinde olduğu gibi.
newbie
Activity: 20
Arsa alirdim bir suru sonra kat karsiligi verirdim sonra kiralarla gecinirdim düz mantik 😂
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Türkiyede ufak bir ev ve normal bir araba alıp , Dünyayı gezmez arada gelip dinlenmek isterdim.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Türkiye de eğlence sektörü pahalı malumunuz . Ülkemizde şubeler şeklinde eğlence üzerine mekanlar açardım . Kaliteli bir konsept ve birden fazla yerde şubeleriyle ..

Onun haricinde yine bir miktar piyasa da bulunan Kar payı dağıtan tokenlere bölüştürürdüm .
member
Activity: 336
Merit: 11
yatırım belli alanlarda.

1. mining. neden yurtdışına çıksın para.
2. eğitim; sadece kazanç kapısı değildir. ülkede fark yaratabilirsin.
3. hayvancılık; olmazsa olmaz. hem ihtiyaç hem de kazanç.
4. melek yatırımcı fonu oluşturma. akıl akıldan üstündür. kafada kalan projelere yatırım yaparım.
5. yenilenebilir enerji.
6. teknolojiye yatırım. bir fikrin iyi bir pazarlamayla neler yapabildiğini görüyoruz. snapchat. instagram. whatsapp ve diğerleri.

tabi önemli olan ne kadar zengin oldum.
member
Activity: 196
genel geçer kaideler var. kazandığın parayı harcamak konusunda kendimizi sağlama almak en mantıklısı. ev gibi. küçük küçük yatırımları bölmek gibi . sonra kalanı daha iyi harcamak için bir yol haritası çizilir. özetle dünyalığı yapıp sonra yolumuza bakmak en mantıklısı.
newbie
Activity: 17
Bende onun üzerinde araştırmalar yapıyorum şu an en mantıklısı btc aktarabileceğiniz kredi kartları. btc yle Türkiye de satış başlamadığı için başka bir seçenek bulamadım henüz.

Devlet, btcturk gibi siteleri 'kime ne veriyorsan fişini kes bize bildir' diyecek(belkide şuan yapıyorlar bile), borsa sitelerinden geçtikten sonra karta veya başka bir yere aktarsan ne olcak? Devlet bilecek her türlü.
member
Activity: 308
Bende onun üzerinde araştırmalar yapıyorum şu an en mantıklısı btc aktarabileceğiniz kredi kartları. btc yle Türkiye de satış başlamadığı için başka bir seçenek bulamadım henüz.
full member
Activity: 476
Merit: 100
öncelikle btc ile satış yapan yerlerden alış veriş yapardım. galiba bi firma btc ile daire satışına başlamıştı oradan bir daire alır kiraya verirdim. ayrıca btc ye bağlı kredi kartı çıkartır onunla günlük ihtiyaçlarımı giderir hayatıma devam ederdim.
member
Activity: 83
İşlem yaptıran aracı kurumlardaki acayip komisyonlar, hükümet tarafından olası astronomik vergiler falan derken ne kazanırsak bize kuş kadar bir şey kalacak gibi duruyor.

Tam bu Cryptopay, Bitwala gibi yerlerden bir debit card sipariş edecektim ki avrupa'da Visa bu kartları dağıtan firmanın işlemlerini durdurmuş. Başka çözüm bulunacak diyorlar.

Yani uzun lafın kısası, alın teriyle araştırmayla yatırımla kazanılmış kriptoparayı bu ülkede yolunmadan nasıl harcarız? Türk lirasına veya dövize nasıl çeviririz?

Sizin yöntemleriniz neler?

villa alacaksın, havuz partileri yapacaksın, o bar senin bu bar benim diyip gezeceksin, son model arabalar alıp gezeceksin ve birgün o para bitecek. tekrar eski hayatına devam edeceksin...  Cheesy Cheesy
newbie
Activity: 4
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Yatırım olarak nelere kullanmak mantıklı olacaktır ?

Mülk mü ? İşleyen bir iş mi ?

Tamam kendini güvenceye aldın . O para öyle yatacak mı ? Benim de merak ettiğim o . Nerelere yatırımlar yapılır ?
newbie
Activity: 39
Almış bir vergi korkusu sanki bütün paranızı alacaklar, %18 vb. vergiden kaçarak tüm hayatınızı mı değiştireceksiniz. Öyle olsa memleketin tüm zenginleri kaçardı bu ülkeden.
Mecliste bunun tartışması var diye duydum,  coinler para olarak mı kabul edilecek yoksa mal olarak mı kabul edilecek,
Mal olursa vergi olur diyorlar,

Bu arada Avrupa'da ilgili merkezi bir komisyon coine para demiş Smiley

Dua edelimde bizimkiler de para desin :p
newbie
Activity: 43
Yurt Dışında para takibi daha sıkı olduğundan dikkat çekmeniz daha kısa sürede olur.
newbie
Activity: 84
dogrudan bitcoinle alınabilecek olan şeyler artarsa TL den farkı kalmaz
Pages:
Jump to: