Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 13. (Read 2907 times)

member
Activity: 322
Merit: 16
Ben bu işten kurtulmaya bakarım. Şirket açmayı düşünürum ki ticaret en çok istediğim sektörlerden birisi. Tabi zaman duruma göre çok değişir ama ilk başta onu düşündüm
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bitcoin zengini olan insan parayı yine kripto camiasında harcayacaktır, kaçarı yok.  Shocked
newbie
Activity: 56
Ülkemizde harcamak yerine yurt dışında rahat bir hayat sürerim, ama yatırım için bir iki daire alınıp kiralanması da fena fikir değil  Grin
newbie
Activity: 112
Bu piyasanın bağımlılık yönü bence tamda bu ne kadar kazanırsak kazanalım hep elimizde ki miktarlar çok daha fazlasını kazanacağımızı bildiğimiz için kolay kolay çıkamıyoruz
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bir veya birden fazla fabrika açarak istihdam sağlarım.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Evlada miras hocam harcamak yok Smiley Değerinin sıfıra ineceğini bilsem bir kısmını elde tutarım antika gibi.
member
Activity: 144
Merit: 16
Hemen düz türk mantığımı konuşturuyorum. Abicim hemen gidiyosun varını yoğunu gayrimenkule yatırıyosun ya da taksi hattı alıyosun ve her ay kiranı alıp mis gibi yiyosun tabi o yıllar içinde bunların değeri de artıyor ve buyrun size yatırım Grin
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
ülkeyi terk eder, başka bir ülkede yeni bi rhayata başlardım.
full member
Activity: 980
Merit: 152
En temizinden ege'ye yerleşir, kışları orada yazları da dünyayı gezerek geçirirdim. İstanbul gibi bir cehennemden kurtulmuş olurdum. Bakalım zaman ne gösterecek.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Bitcoin ile ev araba satan insanlar var artık. Sanırım bu şekilde bir çözüm bulurdum. Buda olmazsa ver elini yurtdışı. Mutlaka bir şekilde harcanacak bir yol bulunur.
newbie
Activity: 10
altına araba çekip, lüks villa, lüks bir hayat bunların hepsi saçmalık bana göre. insanların gözünün içine baka baka "ben zengin oldum" diyerek birşeyleri üzerine çekmekle eş değer. mantık ise daha yavaş adımlar ile öncekine kıyasla daha zening bir hayatı esas alır. evi dekore et ama en lüks olmasın, ev satın al ama mütevazi olsun. araba keza öyle. dikkat çekme. zaman çok kötü.
newbie
Activity: 95
Bitcoinin o kadar yükselmesini bekliyorum ki ödeyeceğim komisyonlar da vergiler de canımı yakmayacak olsunlar ))))))))))
newbie
Activity: 84
Bitcoin zengini olsam ülkemde geleceğe yatırım yapardım 1-2 iş kurardım.
newbie
Activity: 189
Direk ev alırım. Zaten çoğumuz öyle yapmaz mı? Elimde kalan bir miktar parayı da deli gibi harcarım. Bir miktar ile de BTC ile devam ederdim.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
1kk TL faiz' e yatırırım . %14 faiz verse yıllık 140k TL veya aylık 11,5k TL faiz gelir sağlarım . Taksit ile eve girerim Smiley .
newbie
Activity: 189
Yurtdışına çıkardım, vergilerin çok düşük olduğu yada olmadığı bir ülkeye gider bir kaç hafta tatil yapar ayrıca paramı çekerdim.
newbie
Activity: 30
inşaat abi, herşeyin devri biter ama inşaatın bitmez:D
newbie
Activity: 11
newbie
Activity: 155
Sanki bu vergiler, devletin kısıtlaması falan bitcoini gerçek hayata entegre olmasına yardımcı olacak gibi geliyor bana. Bitcoin ile ev alacak ev satacak araba alacak satacak derken hayatımıza girecek gibi hissediyorum.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
En mantıklı yolu parça parça dikkat çekmeden parayı nakite çevirip, gayrimenkul yatırımı yapmak olur bence.
Pages:
Jump to: