Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 11. (Read 2907 times)

newbie
Activity: 78
Merit: 0
Herkesin yapacagi gibi yeni bir ev alirdim ilk
Akrabaları da ihya ederdim  Ihtiyacim kadarıni bozup yerdim, işi bırakırdım.... aa zaten benim işim yokki işsizim ben 😂😭😅 (ismail abi modundayım)

Kalan bitcoinlerimi tutardımm etheryum, neo, bitwhite ve degerlenecegini umdugum altcoinlere pay ederim
member
Activity: 196
Merit: 10
member
Activity: 260
Büyük bir kısmını inşaat ve emlak sektörlerinde değerlendirmeyi düşünürdüm. Nasıl mı? değerli ve değerlenebilecek yerlerden bu miktarın bir kısmıyla arsa alınabilir. Sonrasında %50 lik bölümüyle dükkan ve apart,daire,ev gibi mülkler edinilip kiralanabilir ve kira geliri elde edilebilir. En güzel gelir örneklerinden birisidir emlak gelirleri.
member
Activity: 280
Merit: 71
Öncelikler bitcoinlerimi nasıl bozacağımı düşünürdüm. Çünkü devlet yakama bu para nereden geldi diye sorardı. Daha sonra yazılımcı olduğum için blokzircir teknolojisi üzerine geliştirmeler yapan bir şirket kurardım ilk olarak.
newbie
Activity: 3
Büyük işler için yatırım yapardım.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Parayı daha fazla kazanmak için bir çok yöntem var. Yeni üniveriste gelmiş bir yere apart veya kafe gibi şeyler güzel şekilde parayı katlar. Ama ülkeye yararı olması için ben çiftlik diyorum. Tabi mühendis filan olsam o alanda yapmak daha iyi
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Arabamın deposunu fullerim mesela . Anca güçüm buna yeter . Cheesy
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
artık türkiyede de bitcoinle ev araba almak gibi bir imkan var birçok insan ev araba satıyor hem bunlarla paranızı al sat yapıp nakite çevirebilirsiniz hemde en azından reel bir şekilde yatırımda bulunmuş olursunuz
newbie
Activity: 29
%50 şeklinde 2'ye böler yarısıyla düşükten Eth toplarım Smiley Diğer yarısı içinse uygun fiyatlı temiz bir tesla işimi görür  Grin

Tesla güzel hedefmiş Smiley Ben Transporter'a rağzıyım  Grin

Şuan bende razıyım ancak soru o değil bro. Srou zengin olursak  Grin
Zengin olursak da trasnporter'a binmeyelim dimi? Wink

Zengin olsam da transporter'a binerim. Ailemiz geniş, yeni akrabalar edinmek istemiyorum Cheesy
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
1000 BTC si olan birisini taniyorum halen Turkiyede normal hayatina devam ediyor sadece isi birakti evini ve arabasini degistirdi:)

önemli olan zaten işi bırakmak ama hayatı değil. 1000 btc de bor u değil ama 100e bile bırakırım ben  Grin
newbie
Activity: 195
1000 BTC si olan birisini taniyorum halen Turkiyede normal hayatina devam ediyor sadece isi birakti evini ve arabasini degistirdi:)
full member
Activity: 218
Merit: 100
küçük miktarları borsalarda bozdurmak sorun değil. o para kimsenin dikkatini çekmez ama büyük miktarlarda bozdurmak gerçekten problem. insan kaygılanır doğal olarak. acaba bu paranın kaynagı ne diye soran olur mu diye.bu yüzden yüklü miktarlarda nakite dönmek için bunu zamana yayayarak ve mümkün olduğunca elden satış gerçekleştirmeye çalışmalısınız. kafanız rahat olur.
member
Activity: 294
Hayvancılık sektörüne girerim. Geniş çapta bir çiftlik kurulması güçlü bir gelişme sağlayacaktır. Güzel bir destek de bulunarak çok iyi olacaktır.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Türkiye'de en çok yapılan ve en gereksiz yatırım ( para kazandirabilir ) olarak ev arsa almak olur. Çünkü ülkeye birkazandirisi yok. Onun yerine fabrika açmak çiftlik işletmek daha iyidir
member
Activity: 308
Bu ülkeden sadece uçak bileti alırdım. Soktumun suriyelileri burada burs alırken yurtlarda ücretsiz kalıp aileleri desteklenirken biz hala kyk borçlarıyla uğraşıyoruz. yazıklar olsun milletine zerre değer vermeyenlere.
member
Activity: 152
Merit: 12
%50 şeklinde 2'ye böler yarısıyla düşükten Eth toplarım Smiley Diğer yarısı içinse uygun fiyatlı temiz bir tesla işimi görür  Grin

Tesla güzel hedefmiş Smiley Ben Transporter'a rağzıyım  Grin

Şuan bende razıyım ancak soru o değil bro. Srou zengin olursak  Grin
Zengin olursak da trasnporter'a binmeyelim dimi? Wink
newbie
Activity: 29
%50 şeklinde 2'ye böler yarısıyla düşükten Eth toplarım Smiley Diğer yarısı içinse uygun fiyatlı temiz bir tesla işimi görür  Grin

Tesla güzel hedefmiş Smiley Ben Transporter'a rağzıyım  Grin
newbie
Activity: 42
Sebepsiz zenginleşme den ifade verirdik ve mali takibe takılırdık
member
Activity: 152
member
Activity: 602
Yatırım yapardım. Ne bileyim ev alır araba alır vb şeyler alırdım. Önemli olan o kadar bitcoini nasıl. Bozdurcan onu düşün Cheesy
Pages:
Jump to: