Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 12. (Read 2907 times)

newbie
Activity: 28
Merit: 0
Uruguaya kacarim. Mehmet diye bir kardesimizin yanina
member
Activity: 574
Merit: 13
Dediğiniz gibi ihya edilecek parayı bulursak bu dusunduklerimiz çok boş sorular olur. BTC nin en iyi yanı da bu zaten. btc ATM si olan bir ülkeye gidip işlem yapılabilir. Ya da basit yolla yurtdışında satılabilir. Rakam büyük olsa Vanatu 44 BTC ile vatandaşlık veriyor git al vatandaşlığı ABD dahil bir çok ülkeye vize de yok. Yani sonuç olarak para varsa sıkıntı yok. Bu para kavramına BTC de dahil.
full member
Activity: 630
Merit: 103
Arkadaş biriniz de bir fabrika falan kurun. En azından biz fakirler gelir çalışırız Smiley

niye kendinize fakir gözüyle bakıyorsunuz, kripto paralardan haberdar olduysanız siz de potansiyel zengin olmuşsunuzdur demektir. fabrika kuracak olan bu ülkede kurmaz, vergisini giderlerini ödeyecem derken batar gider parası Wink
newbie
Activity: 35
Arkadaş biriniz de bir fabrika falan kurun. En azından biz fakirler gelir çalışırız Smiley
newbie
Activity: 6
Herkes emlak alıp düzenli gelir elde etme ya da başka ülkelere yerleşme peşinde.
Şimdilik herkes için hayal tabii ama şu da bi gerçek ki bir gün bu işten zengin olursak devlet öpe öpe  alır vergiyi Smiley
newbie
Activity: 154
Yurt dışında yaşardım ne yapıcam başka.
member
Activity: 322
Merit: 10
Bir zengin olsak harcamasi kolay:)
member
Activity: 260
Aslında en mantıklı yapılacak şeylerden birisi de yatırımlardır. Örnek olarak emlak yatırımları geri dönüş olarak iyidir. Gelişmekte olan bir yerden ev , arsa yada dükkan alınabilir. Kira geliri için kiraya verilebilir. Uzun vadede kazandırır diye düşünmekteyim. Asla yatırım tavsiyesi değildir
newbie
Activity: 79
Diger ulkelerdeki bitcoin kullanim durumlarini da iyice arastirir emin olduktan sonra ona gore karar veririm. zengin olup kolayca harcayamamak da insanin icine dert olur
member
Activity: 308
Merit: 11
Tabiki de klasik Türk mantığı ile gayrimenkul alırım. Özellikle toprak gelecek içinde ciddi şekilde degerleniyor. O para ile şirket fabrika üretimhane vs kesinlikle kurmam. Napim ülkeye faydam mi dokunsun (!)
member
Activity: 155
Bir kısmına güzel bir oturulcak ev , 1 milyon civarı.Geri kalanlara daire alıp kiraya verirdim ve emekliliğin tadını çıkarırdım Smiley
member
Activity: 602
Merit: 12
Bende şunu merak ediyorum.  Elinde yüklü btc bozdurup dövize çevirdin.  Bundan 1 yıl sonra vergi geldi diyelim. Sonradan senin vergi borcunu var diyebilirler mi?
member
Activity: 191
Kesinlikle hayalim olduğu şeyi yapmak içni harcardım tabi bunun için çok büyük para lazım. Mucitlerle ilgili bir projeye destek verirdim yada o projeyi ben yapardım.
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Ben tarla alırım hocam, en mantıklısı tarla almak böyle yerlerden, 3. havalimanına yakın tarlalar btc den 10 kat daha fazla kazandırır bence,

Arsaya yatırım yapmak en mantıklısı her zaman eskilerinde dediği gibi şehrin en uç noktasına giden bir otobüse bin son durakta in ve oralardan bir arsa al  Smiley
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Ben tarla alırım hocam, en mantıklısı tarla almak böyle yerlerden, 3. havalimanına yakın tarlalar btc den 10 kat daha fazla kazandırır bence,
member
Activity: 182
bitcoine vergi geleceği bir gerçek olduğundan dolayı daha vergi gelmeden başka sektöre aktarmayı denerim galiba tabi kazandığım miktar beni tatmin ediyorsa
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Bir iki projem var bunları kendime saklıyorum öncelik bunları yapar nakit akışını arttırır ve devamlılığını sağlardım, ardından yapay zekaya odaklanır öğrenebilen bir yapı kurmaya çalışırdım. Kısacası endime yatırım yapardım.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Cevap basit bu ülkede harcamazsın

Aynen size katılıyorum. Bir miktar bankaya atıp faiziyle ev ve araba alırdım anca . Mesela 1 milyon TL faizi aylık 14 bin lira .
full member
Activity: 163
Merit: 100
Cevap basit bu ülkede harcamazsın
newbie
Activity: 30
Bu ülkede durmam ki durulmaz yani. Onada bir vergi gelir
Pages:
Jump to: