Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 10. (Read 2907 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
şunu daha iyi anlıyorum ki muhtemelen bu dönemde kazancımı ev ve araziye çeviririm Smiley çevremde ki bitcoinle alakası olmayan zenginler bu sene baya bir bu durumlarda yatırım yapıyorlar, ama şuna eminim bitcoinle alakalı net bir fikir sahibi olduklarında yatırımlarını bitcoinle yapmaya da devam ederler Wink
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
herhangi bir yatırım yapmam sanırım, ama tatillerde güzel para harcayabilirim
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
~snip

"Acayip komisyonlar" dediğiniz şey binde iki buçuk, "astronomik vergi" dediğiniz şey henüz mevzuatta bile yok. Bir zahmet gereklilikleri yerine getirip öyle harcasak kazandığımız parayı?
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Faize atardım bir kısmını da bırakırdım borsada ordan vakit öldürmek için oyalanmak için altlardan al-sat yapardım
newbie
Activity: 126
Dünya turuna çıkarım, Bitcoin ATM si olan bütün ülkeleri gezerim, mümkün olduğunca bitcoin ile alışveriş yaparım.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
10 btc ye pizza yer 8 btc ye parasut yapar kuvete sut doldurup buzlu badem ararim :)yapacagim sey cok basit giderim yurt disinda islemlerimi yapar duzenimi ona gore kurarim
member
Activity: 392
Merit: 10
Vergi yok memlekette şu an, yüksek oranlı bir vergi de şu an ki şekillerde gelmesi pek mümkün değil gibi gözüküyor. ülkeye soktuktan sonra çok dikkat çekmeden bir şekilde harcayabilirsiniiz aslında.
newbie
Activity: 133
Ev al,araba al inşaat sektörüne gir
newbie
Activity: 98
evet şuan vergi ile alakalı bir konu olmadı ama acaba ülkemizde tam yaygınlaşmadığı için mi bilemem çünkü aldığım bir habere göre bir çok internet üzerinden yapılan işlerden gelen kazançların -ki bunlar olagan dışı kazançlar sanırım, yavaş yavaş dikkatlerini çekmeye başlamış bu kadar para kazancını nasıl elde ediyorsunuz diye, yoksa bu konuyuda araştırırlardı, en güzeli kazandıkça harcamak paraya dönüştükçe mantıklı yatırımlar yapmak.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Ülkemde harcamak istersem çok düşünmeme gerek yok zaten onlar parça parça alır benden Smiley
Ondan zengin olursam burada harcamak gibi bir niyetim olmaz.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Ulkede durmayacagim kesin. Harcaması kolay ilk is buraları terkedecegim.
member
Activity: 182
Bir btc zengini olayım 50 tane borsa var yolu bulunur
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
1000 BTC si olan birisini taniyorum halen Turkiyede normal hayatina devam ediyor sadece isi birakti evini ve arabasini degistirdi:)

kuzen yanlış anlamasın sende anlama .
ben onun beynini sikiyim

soruya gelince .

1 milyonun olduğunu varsayalım 500 yüz olarak 2 ayarı banka faiz alırım diyorsan yatır ortalama en düşün aylık yüzzde 1 verir ki gerçekten pazarlıkla 2 bile alabilirsin.
bu 10 milyar yüzde 15 gelir versi bide stopaj kesler eline en kötü 8 binlira geçer kemiksiz.
ama ben bireysel emeklik yap derim ordaki fonlar daha karlı ortalama ayda yüzde 5 ile 15 arasında değişiyor Tabi bunun riski zarar da var zarar edersen yansıtılıyor . taki alık yüzde iki mi yüzde ortalama 10 mu tercih senin ama bankarlar senin yatırımından kar ortağı olduğunda ipneler yaş tahtaya basmıyorlar fonlarıda yılda 5 kere değişter bilirliyorsun kendin . ha ben kafa dilicem aq korum takılsın diyorsan
faiz yada kira geliri yapman daha geçerli olur. al 2-3 tane ev kira ye Cheesy
newbie
Activity: 2
Herhangi bir avrupa ülkesinden ev alırdım, özellikle  İspanya'da Krizden dolayı gayrimenkul fiyatları düştü bu aralar yükselmeye başladı şuan  ispanya'da ev satın almak ilerde çok kar ettirecek mesela bunun gibi fırsatları kovalardım. Yunanistan'da aynı durumda ayrıca 250,000 euroluk bir yatırımla uzun süreli visa alabiliyorsun. Ver evi kiraya gez bütün Avrupayı vizeyle. Özellikle Atina'da bunun gibi bir daireden yıllık 20.000 euro kira geliri elde edilebilir. mantıklı değilmi sizce ?
newbie
Activity: 39
Önce çekme işini halledelim de gerisi bir şekilde hallolur Smiley
newbie
Activity: 3
full member
Activity: 630
Merit: 103
İlk önce ailemi yurt dısına gönderirdim temelli ve burada bır kac yatırım yapar bende gıderdım herşeyi kademeli olarak yapardım bir anda yapmak dıkkat cekebılır.Pıyasayı da bırakırdım herhalde.Emeklilik keyfini sürerdim Smiley

ailenizi gönderip niye burada yatırım yapıyosunuz almancı ev sahipleri gibi Smiley yurtdışında yapacağınız yatırımlar sizin için daha karlı olacaktır çünkü uzun vadede bu ülkeye yatırım yapmak biraz riskli olacak
member
Activity: 574
Merit: 13
Ben onun planını yaptım, olacağından o kadar eminim ki ben her anlamda hazırım. Uçuk da olsa McAfee'nin 1 milyon dolar olacağına inanmak inanmak istiyorum. Büyük ihtimalle milyon dolar sahibi olmaya en yakın olacağım nokta bu kripto para olayı olacaktır. O nedenle de işler oraya kadar gitmeden elimdeki BTC miktarını arttırabildiğim kadar arttırmaya çalışıyorum. ilk yapacağım para ile vatandaşlık alabildiğim bir yerden vatandaşlık alarak vize muafiyetimi yaratıp tüm dünyayı gezmek. Sonra da iyi bir ev alıp deniz kenarı bir yere yerleşmek. Şu an düşüncem Fethiye civarı bir yer ama gezilerim sırasında bunu tekrar değerlendireceğim.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Paramin bir kısmını piyasadan çekerek karımı almak amaçlı bir hamle yaparım kalanıyla da bu piyasada ki ticaretime devam ederim
member
Activity: 137
İlk önce ailemi yurt dısına gönderirdim temelli ve burada bır kac yatırım yapar bende gıderdım herşeyi kademeli olarak yapardım bir anda yapmak dıkkat cekebılır.Pıyasayı da bırakırdım herhalde.Emeklilik keyfini sürerdim Smiley
Pages:
Jump to: