Dün ziraatten varlık barışı yaptım krakenden dün parayı yolladım bugün gelmiş dediler kripto ile gelen parayı bizim bankamız kabul etmektedir bu yüzden iade ettik parayı dediler böyle bir şey olabilir mi?
dun foruma uye olmuş hemen cekim yapmış para geri donmus hemen baslıga yazmış filan.
olay tamamen atmasyon gibi duruyor.
"kripto ile gelen parayı bizim bankamız kabul etmektedir" bu nasıl bi cumledir zaten.
kripto ile gelen para en demek?
ayrıca sen krakenin websitesini yaptın belki,belki kraken ofisine klima,bilgisyar aldı senden,bu yuzden sana ödeme yapıyorlar,nerden çıkarmış o hayali banka memurun kripto ile geldi(!)olayını.
acıklama bolumne "kripto odemisidir para cekiyor bu" mu yazmış kraken parayı yollarken?
skindirik turk borsalarının dusuk iq lu korkutma denemeleri gibi gozukuyor.
Hocam Kuveyttürkten benim de maalesef geri dönen bir transferim oldu, gittim Garantiye yaptım başvurumu, orada hiçbir sorun yaşamadan çektim. Arkadaşlarıma da önerdim onlar da sorunsuz çekim yaptı.
Kuveyttürkten varlık barışı yapmayın,çok sert kripto politikaları var, şube size sorun olmaz dese de genel merkezden oluyor, bu da bir anımdır anlatmak istedim. Süreç nasıl işledi, Binance yaklaşık 5-6 gün sonra "Distribution" olarak paramı iade etti BUSD olarak ama fee ler kesildi tabi. Aslında hata belki de biraz da bende alkol satan işyerinde kredi kartları geçersiz olan bir banka, bu tip politikaları varmış daha sonradan haberim oldu
Sağlık olsun. Gümüş alınacak birkaç bankadan biri olduğu için kullanmaya devam ediyorum, onun dışında da sorun yaşamadım.
Bir ihtimal arkadaşın özel bir durumu vardır, olabiliyor bankalardan geri çevirme, yabancı ülkelerde ve forumlarda da yaşayan var örneğin Binance dan Barclay's bankasına çekerseniz İngiltere için, parayı iade ederler.
Kriptoya önyargılı ve tedirgin bakan bankalar gerçekten de var.
Ama sorun ve size gerçekten hak verdiğim nokta şu ki, Ziraatten gerçekten çokça sorunsuz çekim yapan arkadaş olmuşken bu forumda dahi, bu arkadaşta neden sorun olmuş anlamadım. Ziraat bu düşman bankalardan biri değil bildiğim kadarıyla. Hatta Binance in anlaşmalı olduğu iki bankadan biri diye biliyorum.