yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.
gayrimenkul filan alınmayacksa 100$ bile getirilmez bu ulkeye.(gayrimenkul su an en buyuk balon gerçi orası ayrı)
bırakın ledgerınızda, binance hesbaınızda kalsın usdt.turkiyden cok daha guvenli.
ya da atlayın gidin maltada halledin işinizi.
ben şahsen oyle yapacagım.
Türkiye'de gayrimenkul yada araba almak için mecburen getirilmesi gerek.
Bugün yaşadığım yerde İNG bankasında gittim. Varlık barışı deyince garip garip baktılar. Veznedeki personel üst kata amirine gönderdi. Ona bahsedince ilk defa duyduğunu söyledi. Şube müdürünün bir duymuşluğu vardı ama tam bilmiyordu. "Vergi dairesine gittiniz mi?" diye bir şeyler geveledi. BTCTürk ten TL getirin dedi.
Ziraat Bankası'ndaki personel bir şeyler biliyordu ama emin olamadı. Yalnız Ziraat bankasındaki personel euro ve usd için swift ile para aldıklarını söyledi. SEPA yı ilk defa duydu. İki bankadakilerde öğrenip geri döneceklerini söylediler.
Gerçi hata bende bilgi almaya ne gerek var. Biz buradaki arkadaşlar mevzuatı onlardan daha iyi biliyoruz.
Acaba direk döviz cinsiyle hesap açıp varlık barışı formunu doldurup şubeye verip parayı da göndersek ne olur? Sonuçta parayı şubeden borsaya gönderdiğimiz belli, ispat edebiliriz. O parayı nasıl kazandığımız belli. BTC nin değeri belli.
kesinlikle daha onceden varlık barışı ile ilgili işlem yapmış bir şubeden işlem yapın.
gercekten hiçkimse birşey bilmiyor.
yazık olmasın paranıza.