Pages:
Author

Topic: Bitcoinin 100 yıl sonrasını görebiliyormusunuz? - page 10. (Read 1026 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
evet olacak ama, biz çok farklı bir topluluk olacağız o zamanlarda, ancak nostalji amaçlı, retro amaçlı kullanan kişiler olacaktır Cheesy
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Zamanında kağıt paraya geçişte de aynı sıkıntılar yaşanmış. Benim bu sebepten dolayı inancım var.
newbie
Activity: 95
Yüz yıl sonra muhtemelen biz yaşamıyor olacağız var olan bir hayatımız olmayacak ama torunlarımız ve çocuklarımız bizim btcleri ve ya o zaman adına her ne denilecekse artık harcayarak ruhumuza fatiha okuyor olacaklardır .
member
Activity: 252
Merit: 11
ben 100 yıl yaşayamam da bitcoini bilemem. benim daha büyük sorum dünya kalacak mı bi 100 yıl daha.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
100 yıl sonra biz olmayacağımız için çokta takmıoyorum, hatta bi 5 10 sene içinde bakalım dünya ne halde olacak btc nin bi anlamı olacak mı ...
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Sizce 100 yıl sonra bitcoin hayatımızda olurmu ?

su an ki yasimizin üzerin bir 100 ekle... o kadar ömrümüz olacak mi ki, bitcoin hayatimizda olsun:)
Ama sunu rahatlikla ve gönül rahatligi ile söyleyebilir, iddaa edebilirim:

altin ve toprak - bunlar her daim hayatimizda olacak...

newbie
Activity: 73
100 Yıl içinde bu çağda özellikle daha ne gelişmeler olur. Şahsen Bitcoin in adının "blockchain" i hayatımıza sokan ilk para birimi olarak gönüllerde yaşar sanıyorum. Smiley
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
100 yıl sonra hayatımız kalmaz ki Bitcoin hayatımızda olsun  Smiley  Şaka bir tarafa 100 yıl çok uzun bir süre ama en azından bi 10 yıl Bitcoin'in diyorum
jr. member
Activity: 124
Merit: 3
100 yıl sonra Btc olur mu bilmiyorum ama Kağıt para bence kesinlikle olmayacak  Smiley
member
Activity: 602
Merit: 12
İhtimal yüzde sıfır. Ama bi 5 yıl daha gider diyorum. Kısaca bence btc en güzel günleri yaşıyor. Parası olanlar 5 yıl daha zenginlestirir. Dikkat parası olanları
newbie
Activity: 99
Pek sanmıyorum.
member
Activity: 140
Merit: 13
Sizce 100 yıl sonra bitcoin hayatımızda olurmu ?
Pages:
Jump to: