Pages:
Author

Topic: Bitcoinin 100 yıl sonrasını görebiliyormusunuz? - page 2. (Read 1026 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
100 yıla kadar çok daha farklı şeyler çıkar düşüncesindeyim
newbie
Activity: 30
yarınını göremiyoruz ki 100 yıl sonrasını görelim
newbie
Activity: 84
mantıken algoritması madencilik sistemi bize bunu gösteriyor fakat popülaritesi o kadar devam edecek mi asıl soru o
full member
Activity: 1358
Merit: 193
açıkcası bitcoin 100 yıl sonra var olurmu ben şahsen pek zannetmiyorum. 10 yıllarda bile teknolojinin bu kadar evrildiği bir çağda mevcut bir teknolojinin 100 sonra var olocağını ön görmek teknolojik ilerlemeyi küçümsemek olur en başta.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Bilim ve teknoloji çok hızlı gelişiyor, 100 yıl sonra bitcoin denildiğinde, dedemin babası kullanıyormuş para gibi bir şeymiş galiba deme ihtimalleri yüksek.. Altın ise 1000 yıl sonra bile değer olarak var olacaktır.

Yoksa bu bir altına yatırım yapın manyeli mi ?  Roll Eyes  Ne yapalım a mı diyelim b mi ? He altın mı alalım ? var senin ağzında bir bakla hadi hadi çekinme söyle  Grin Kurtar bizleri de şu exchangeler deki gerilimden...

ahahaha yok hocam estafurullah, fakat Devletler bile parayı kafasına göre basmıyor olaşıma para sokabilmek için bir karşılık göstermesi gerekiyor . Yani para basabilmek için hazinelerinde altın rezervi olması gerekir ( Amerika hariç o basıyorda basıyor ) o nedenle 1000 yıl geçsede Altının değeri kaybolmaz bence.
lakin 1000 yıla gerek yok, şu önümüzdeki 1 2 yıl bi bakalım ne oluyor ne bitiyor, heptan batmayalımda, cidden sıkıntıya sokmauya başladı kripto piyasası :S
newbie
Activity: 210
Bitcoinin marketteki yüzdesi gün geçtikçe düşüyor, altcoinler artıyor ve değerleniyor. Bunun negatif etkisi olduğunu düşünüyorum, konuya sadece bitcoinin geleceği açısından bakarsak 2013 lere kadar yeni bir sistem, teknoloji veya daha kazançlı benzer bir altyapının geleceği düşüncesindeyim.
Şimdiye kadar kazananlar ciddi rakamlar kazandı, yeni bir oluşum olacağını düşünüyorum.
Umarım zarar etmeden sonlandırırız Smiley
newbie
Activity: 229
şu an ki psikolojiden şahsen 1 yıl sonrasını bile göremiyorum, piyasalar tatsız bitcoin lightning network yada daha büyük gelişmelere en kısa zamanda ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum.

guzel bir yorum, hayirlisi Smiley
member
Activity: 462
Merit: 10
şu an ki psikolojiden şahsen 1 yıl sonrasını bile göremiyorum, piyasalar tatsız bitcoin lightning network yada daha büyük gelişmelere en kısa zamanda ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
100 yıl sonrası çok ciddi bir tahmin olur. Günümüzde teknoloji ve insan yaşamının ne hızla değiştiğini göz önüne alırsak 100 yıl sonrayı biraz zor tahmin ederiz. Yine de Bitcoin'in bilinen ve halen yaşayan bir şey olma ihtimali var bence.
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Bundan 3 yıl sonrası için 1 milyon dolar olacağı tahminleri bulunurken bence gerçekleşmesi pek imkansızo lmayan tahminler ancak 100 yıl sonrası için bir tahmin çok saçma olurdu
newbie
Activity: 126
Açıkçası 100 yıla kadar devletlerin izin vereceğini düşünmüyorum. Çok fazla kullanılmaya başlayınca düzenlemelerle bitcoini btcoin olmaktan çıkaracaklar
newbie
Activity: 98
insanlar bitcoini tam anlamı ile öğrenip benimsedikçe bitcoin uzun uzun yıllar hayatımızda olacaktır ki zaten yüz yıl demek yeni teknolojik para birimlerinin kazanç yollarınında ortaya çıkması gelişmesi demek diye düşünüyorum, umarım her şey güzel olur.
newbie
Activity: 30
bırakın bitcoinin yüz yıl sonrasını düşünmeyi, bu kadar hızlı bir şekilde dünyamızı tüketmeye devam edersek insanlığın yüz yıl sonrasını göremiyorum.
newbie
Activity: 126
Şimdiki teknolojde bile bazı coinlerin bitcoinin yerini alacağı görünüyor 100 yıl sonraki teknolojide coinler bin kez evrim geçirir bitcoini sadece kitaplarda okurlar
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Değil 100 yıl 50 gün sonra ne olacağı belli olmayan bir piyasa. Bİz göremeyiz ama 100 sene sonra büyük ihtimalle cmc den hiç bir coinin esamesi okunmaz.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Bilim ve teknoloji çok hızlı gelişiyor, 100 yıl sonra bitcoin denildiğinde, dedemin babası kullanıyormuş para gibi bir şeymiş galiba deme ihtimalleri yüksek.. Altın ise 1000 yıl sonra bile değer olarak var olacaktır.

Yoksa bu bir altına yatırım yapın manyeli mi ?  Roll Eyes  Ne yapalım a mı diyelim b mi ? He altın mı alalım ? var senin ağzında bir bakla hadi hadi çekinme söyle  Grin Kurtar bizleri de şu exchangeler deki gerilimden...
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Göremiyorum çünkü o zamana kadar çoktan yep yeni yazılımlar ve gelişmeler ortaya çıkar ve bitcoin 10 kere piyasadan silinir şuan sadece farklı bir sistem olduğu için revanşta gerçi çok fazla rakibi ortaya çıktı bu kadar kısa bir sürede bile... Yani papucunun dama atılması yakındır...
newbie
Activity: 112
benm inancım var paranın da bu kadar değerli olacağını kim tahmin ederdi ki. kağıt bişi
newbie
Activity: 64
Bitcoin o dönemlerde konvansiyonel bir para birimi olacaktır basılı parayı altını kimseyi anmayacaktır ama illaki alternatif dijital paralar var olacaktır.
Pages:
Jump to: