Pages:
Author

Topic: Bitcoinin 100 yıl sonrasını görebiliyormusunuz? - page 8. (Read 1026 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bitcoin'den ziyade Blockchain teknolojisini kullanan çok çeşitli uygulama ve projeler hayatımızda yer alabilir.
member
Activity: 140
Merit: 15
bitcoin değil ama blockchain olayı 100 yıl sonra kesinlikle çok yaygın olacaktır.
member
Activity: 322
Merit: 16
İlk başlarda birer aylik fikirler geldi. Sonra yıllık ardından 2020 de ne olur 2023 de ne olur denildi. Şimdi de 2120 hakkında mi konuşacağız. Bunun ucu bucağı yok gibi görünüyor
jr. member
Activity: 196
Yarını bildik 100 yıl sonrası kaldı SmileySmileySmiley

Aynen katılıyorum hocam. Yani dünya o kadar çok değişime açık olmaya başladı ki artık aylar içinde bile ciddi teknolojik gelişmeler olabiliyor.
newbie
Activity: 67
Merit: 0
Yarını bildik 100 yıl sonrası kaldı SmileySmileySmiley
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Ben yüzyıl sonra herhangi bir dünya kalmayacağını düşünenlerdenim. Ne bitcoini diyesim geldi valla  Cheesy  Eğer bir mucize olurda dunyanın basına bir iş getirmezlerse ve de torunlarımızın torunlarının torunlarının çocukları alternatif ödeme ve transfer yöntemlerine ilgi duymaya devam ederse bitcoinde yada o olmazsa baska teknolojileri çok gelişkin sistemler gayet revacta olmaya devam edebilecektir.
newbie
Activity: 189
100 yıl sonra bitcoin kalmaz, kalmayacağı gibi onlarca bunun gibi sistem gelir bizden alır ve kapanır. Treni önceden yakalayan şanslıdır.
full member
Activity: 406
Merit: 101
Bitcoin uzun yıllar günümüzde olacaktır, 100 yıl sonra mı ne olur derseniz farklı platformlarda hiç düşünemediğimiz sanaldan öte paralar çıkacaktır Smiley, sanal dediğimiz şey gerçek hayatımız olacak , o zamanın sanalı nasıl bir şey olacak tahmin etmemiz pek mümkün gözükmüyor ....
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Şu önümüzdeki 3-4 ayı tahmin edebiliyor olsam zengin olabilirdim .Fakat yarını tahmin edemiyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ben daha bitcoinin 1 yıl sonrasını bile göremiyorum. Grin Bundan dolayı 100 yıl gibi çoğu insan ömrünün bile üstünde olan bir zaman diliminin ötesindeki bir süreyi bitcoin gibi sağı solu belli olmayan bir para birimi için öngörmek gerçekten kolay değil.
member
Activity: 182
Merit: 10
100 yıl sonrayı bilmem ben 2022 2023 yıllarında 1 Milyon$ olacak teorisini bekliyorum Smiley Çok imkansız gibi duruyor ama ben nedense hep olacağını hissediyorum.
bence yatırım yapıp içinde bulunduğunuz için bu kadar olumlu tahminler de bulunuyorsunuz,bir de tarihin 2023 olması dikkatimi çekti bir an kulağımda diriliş müziği çaldı  Grin
member
Activity: 224
100 gün sonrasını bile tahmin etmekte zorlanıyorken 100 yıl sonrası hakkında bir şeyler söylemek çok zor Cheesy
Ancak büyük bir teknolojiye sahip bu nedenle biz olmasak da bitcoinin hayatta olma ihtimalini yüksek görüyorum Smiley
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
100 yıl sonra teknolojinin neler getirebileceğini bilemeyiz.
jr. member
Activity: 434
100 yıl sonrasında var olabileceğini çok sanmıyorum. teknoloji gene kabuk değiştirip yoluna devam edecektir ama.
newbie
Activity: 30
Bitcoini görmüyorum ama elektronik para devrinin geleceğini düşünüyorum. Tabi dünya 100 yıl daha ayalta kalırsa Cheesy
member
Activity: 210
Ya her şey olur ya hiçbir şey ortası bir durum göremiyorum
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
bitcoin olur mu bilmem ama kağıt paralara veda ediceğimiz gerçeği çok uzak değil...
member
Activity: 308
ben 100 sene sonra insanın gözününü dahi kırpamadan ortadan yok olacağı savaşların geleceğini düşünüyorum. O zamana bitcoin olmayabilir. ama bu teknoloji çok daha iyi yerlerde olacaktır
member
Activity: 294
50 sene önce Türkiye de birisine Avrupa'da bir kutu var onda insanlar var denilince hadi lan oradan denmiştir. Dünyada teknoloji çok fazla değişiyor yenileri çıkıyor başka şeyler oluyor. Ama yinede iyi teknolojiler mantığını koruyor ve gelişiyor.
Kripto para kalır mı bilmem ama Blockchain önümüzdeki 10 sene sonra çok aktif kullanılacaktır. 100 seneyi bilemem
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Kripto paraların hayatımızda mutlaka bulunacağını düşünüyorum ama Bitcoin bunlardan birisi olur mu ona emin değilim.
Ülkelerin veya güçlü girişimlerin Bitcoin'i alt edebileceğini düşünüyorum...
Pages:
Jump to: