Pages:
Author

Topic: Bitcoinin 100 yıl sonrasını görebiliyormusunuz? - page 5. (Read 1026 times)

jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Güzel bir konu başlığı olmuş. Herkesin merak ettiği özellikle uzun vadede BTC saklayacaklar için gerekli bir konu. Konuyu açığa kavuşturacak kesin bir bilgi ortaya çıkarsa bende uzun vade için böyle birşey yapabilirim.
member
Activity: 504
Merit: 11
iddaa ediyorum yüz yıl sonra 1 BTC = 1 plantinium a eş değer olacak. Bu konuda her türlü iddaaya varım ... Aksi durumda bulun beni!

Hocam büyük bir ihtimalle ben senden önce göçmüş olurum. Önümde 15 bilemedin 20 sene var. Hesabımı oğluma miras bırakıcam sen ona göz kulak olursun.  Grin  Ha bu arada bu başlığı her şok dalgasından sonra üst sıralara taşıyın da kaçımız ayaktayız onu görelim. Belki ondan sonra konu sahibine daha ciddi yorumlar yapabiliriz.

Saygılar.

member
Activity: 182
Merit: 10
Bana kalırsa 100 yıl sonra bitcoin hayatın tam merkezinde olacak çünkü bu dijitalleşme bizi ödeme yöntemlerinde de farklı yollar kullanmaya sevk edecek
member
Activity: 167
Kardeşim biz önümüzdeki seneyi göremiyoruz sen bizden 100 yıl sonrasını soruyorsun ..Bitcoin kendini dahada geliştirirse o yıllardada dünyada olacaktır
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Blockchain tabi ki olacak çok daha iyi şekilde. Ama Bitcoinin kendi kalır mı bilinmez. O zaman kullanılan paranın dedesi olur
member
Activity: 714
Merit: 82
bitcoine güven olmaz. btc sayısı sınırlı ama btc gibi coin çıkarabilme sınırı yok.
bitcoinin özel bir bağlayıcılığı yok. altın gibi değil yani.

2025'e kadar hype yapabilir. sonrasında erime başlar.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Gelecekte birçok alanda blockchainin kullanılacağını umuyorum.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
iddaa ediyorum yüz yıl sonra 1 BTC = 1 plantinium a eş değer olacak. Bu konuda her türlü iddaaya varım ... Aksi durumda bulun beni!

Ne yapıyorsunuz kullanıcı bey? Toruna coin mi miras düşünüyorsunuz? Marsta btc ye ne yapacaklar millet yerleşmenin derdinde oraya kim takar btcyi...

Su an akan bir damar bulduk toplayın topladığınızı yarın öbür gün başka bir şey peydahlanır oraya kaynak akıtırsınız artık para parayı çeker dedikleri kısımda yer alırsınız. Ki Btc geçen haftaya kadar 6000 dolardı aldın mı? Yok. Şimdi 9500 dolar almayı düşünüyorsun ? Kesinlikle haftaya 8000 olursa satarsında o yüzden 100 yıl sonra bırak seni beni ülkelerin bazıları bile olmayabilir onu da geçtim Dünya bile olmayabilir ...

Toplayın arkadaşlar topladığınızı cebe atın toplamaya devam ... Yarın bir yasa çıkar coin dünyada yasaklanır gazoz kapağı niyetine btcsine pişti oynarız free sitelerde .. Herşey çok anlık oluyor bu piyasada kimse bir şey öngöremiyor. Tutan tahminler kadar yatanlarda var ama yatanlar kaybolur tutanlar göz önüne gelir sen cebine bak cüzdanına bak gerisi boş
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Çok uzun yıl. İnsanlık varolur mu ozaman, o bile muallak
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
100 yıl sonra bitcoin olabilir hatta dünyanın en önemli para birimi bile olabilir. Çünkü, yüzyıl sonra kesinlikle ama kesinlikle kağıt para olmayacak. Belli , bitcoin yerine daha değerli kripto paralar bile çıkabilir.
member
Activity: 123
Olur olmasınada biz olmayız herhalde bitcoin geleceğin sistemi buralara geldikten sonra yok olacağına inanmıyorum büyük şirketlerde işin içine girmesiyle yeri baya sağlamlaştı
newbie
Activity: 20
ben bu şartlarda hiç bir şeyin 100 yıl sonrasını düşünemiyorum. hızlı tüketen ve onun gibi hızlı üreten insanlarız.
member
Activity: 322
Merit: 11
Ben diyeyim 10milyon sen de 100 milyon olur.
Şaka misiniz arkadaşlar dalgasina açılmış bir muhabbettir diye düşünüyorum bunu. Dünya yani bu önümüzdeki yıllarda neler olacak o bile belirsiz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bitcoin 100 yıl sonra kullanıma tam anlamıyla geçeceğini düşünüyorum ama fiyatı bu zamanlardaki kadar oynak ve yüksek olmaz
full member
Activity: 546
Merit: 100
valla teknoloji o kadar hızlı bir şekilde gelişiyor ki 100 yıl sonra blockchainden çok daha farklı teknolojileri de görebiliriz diye düşünüyorum şimdilik bunu konuşmak biraz öngörüsüzlük olur gibi
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Ben 100 yıl sonra tüm dünyada crypto paraların kullanılacağını ve dolar euro vs gibi paraların tek bir para tipine dönüşeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
niye 100 yıl ? 100 yıl sonra olmayacaksın ki bu merak niye  Grin tahmine gelirsek kağıt paralar çoktan tarihi eser olmuş olacak tabiki..mazilerdeki anı olarak kitaplarda yerini alır işte..temassız ödeme biyokimlik kripto falan derken filmlerde gördüğümüz şeyler çoktan gerçekleşmiş olacaktır..
member
Activity: 196
100 yılı bilmiyorum ama benim en büyük derdim önümüzdeki 20 yıl.
newbie
Activity: 41
insanlar 1 hafta sonrasını zor görüyor hocam 100 yıl sonrasına kim öle kim kala
newbie
Activity: 238
ben yarınımı göremiyorum hele bitcoinin 100 yıl sonrasını mı düşüneceğim. Yakın zaman da büyüyecek bu piyasa ama 100 yıl sonrasını bilmem. büyük ihtimalle devrim niteliği taşıyacak başka bir şey çıkar. teknoloji artık eskisi gibi yavaş ilerlemiyor. internetle beraber teknoloji de daha hızlı gelişiyor artık.
Pages:
Jump to: