Pages:
Author

Topic: Bitcoinin 100 yıl sonrasını görebiliyormusunuz? - page 3. (Read 1026 times)

newbie
Activity: 51
Merit: 0
Bence 100 sene sonra kripto paraların yerini farklı birşey alabilir.Hatta hayalgücümü zorlayacak olursam Dünya ticareti değişebilir.Para yerine farklı şeyler gelebilir.Teknoloji kullanımı her geçen gün artıyor somut şeyler yerini soyut denebilecek unsurlara bırakıyor.
full member
Activity: 840
Merit: 103
100 yil sonra olacagini dusunmuyorum ama benzer sistemde farkli para birimleri olacak. Yani zamanla evrim gecirip daha fazla gelismis sistemlere birakacak yerini.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Ben 100 yıl sonrasını göreyim gerisi önemli değil hocam Smiley gerçekten paradan veya başka başka şeylerden çok daha fazla istiyorum. Anlık gidip görüp gelsem bile kafi, merakla alakalı tamamen.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
Bitcoin olur mu olmaz mı tartışılır , kağıt para olmayacak o kesin gibi ama sistem muazzam bi şekilde blockchaini kullanacak diye düşünüyorum geleceğimizin en önemli parçası olacak , bu da bitcoin ve birçok sağlam temelleri olan sağlam projeleri olan coinleri uzunca bi vadede hayatımızda tutacak diye düşünüyorum.Yapay zekanın şuan bile ağzımızı açık bırakan seviyelere gelmesi gelecekte tüm sistemlerde kullanılacak olması teknolojinin ne kadar çok hayatımızda olacağını açıkça gösteriyor blockchain de bu teknolojinin bi dönün noktası olabilir , soru bitcoin değil de blockchain , iot vs. 100 yıl sonra ne olur olsa daha anlamlı olur diye düşünüyorum.
member
Activity: 308
Merit: 11
Bundan birkaç ay önce doların daha fazla çıkacağını hatta ve hatta 4 lere geleceğini asla düşünmezdim. O zamanlar 3.9 ile ucuz yirtmistik. Lakin 5 ay geçmesine rağmen dolar şimdiden 4.50 seviyesine geldi. Bu kadar kısa sürede ciddi artış sergiledi. Şimdi gelip de 100 yıl sonrasının birsryini konuşmak doğru olmaz. 
jr. member
Activity: 182
100 yıl gerçekten çok uzun bi süre. Bu hızla giderse ileride tabi ki sanal paralar tek geçerli yöntem olacak bence ama bu bitcoin mi olur başka bir coinmi olur bilemem.
newbie
Activity: 128
100 sene sonra bitcoinin hayatımızda olacağını sanmıyorum o zamana kıadar başka bir coin tahtı devaralabilir ki kalsa bile 100sene sonra ben bu hayatta olmayacağım için yine hayatımda olamayacak  Roll Eyes
jr. member
Activity: 112
100 yıl sonrası benim için pekte önemli değil açıkcası şuanda önümdeki 2 3 yılı sabırsızlıkla bekliyorum ne olacak ne görecez diye ama 100 yıl sonrasında bitcoin olarak değilde Blockhain teknolojisinin çok iyi seviyelerde gelişip hayatımızın önemli aşamalarında kullanacağımızı öngörüyorum
jr. member
Activity: 84
babam hep der hala diyor. bebekten arsa aldık ve değerlenmesini bekliyoruz. yıl 2018 olduğunda paha biçilemeyecek..
Muhtemelen paha biçilemiyordur şuan zaten yalnız bebekten arsa alan zaten zengindir Smiley
jr. member
10 yıl sonra bitcoinin 100 bin doları bulacağına inananlardanım
newbie
Activity: 59
babam hep der hala diyor. bebekten arsa aldık ve değerlenmesini bekliyoruz. yıl 2018 olduğunda paha biçilemeyecek..
jr. member
Activity: 168
100 yıl sonrasıyla ilgili her hangi bir ihtimal düşünmek mümkün değil ki. Bitcoinin 100 yıl sonraki kaderi hakkında da bi şey söyleyemeyiz bence, altın gibi ömrü uzun da ola bilir ve ya aksi
full member
Activity: 476
Merit: 100
100 yıl çok uzun bir süre insanlık tarihi için ayrıca teknolojik gelişmeler içinde çok uzun bir zaman. 100 yıl sonra çok farklı para birimi kullanıyor olabilir insanlar.
jr. member
Activity: 168
Dünya her zaman degisime muhtaçtır, 100 yıl sonra Bitcoinmi kalır Smiley) gerçi ortada dünyamı kalır orasida ayrı bir muamma, bol kazançlar orasını da evlatlarımız düşünsün Shocked
newbie
Activity: 50
Bence 100 milyon dolar olur ulkeler bu yüzden şavaşa girer
newbie
Activity: 28
üç gün sonrasını bile tahmin edemiyorken....
jr. member
Activity: 196
Uzun süre üstünlüğünü korur da değişmeyen tek şey değişimin kendisi, 100 yıl sonra ne teknolojiler çıkar bitcoin blockchain belki şimdinin taş tabletleri olur
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
Kazım için kalan BTC miktarı belli ki bir süre kadar daha idare eder sonra patatese bağlar ancak kağıt para kalmaz dijatelleşir ülkelerin resmi paraları.
Şöyle bir ihtimal var o zamanda BTC değil BTC benzeri bir coin şuanki BTC gibi olabilir.
newbie
Bence öylebi gelecek göremiyorum ama yine 5 sene fılan iyi durumda gider bence daha ilerisini göremiyorum
newbie
Activity: 136
100 yıl sonra kağıt para diye birşey olamayacağı kesin de onun yerini kripto paralar mı alır yoksa başka birşey mi bilemem.
Pages:
Jump to: