Pages:
Author

Topic: Bitcoinin 100 yıl sonrasını görebiliyormusunuz? - page 4. (Read 1026 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
100 yıl sonrasını tahmin etmek günümüz şartlarında neredeyse imkansız. Teknoloji sürekli olarak daha hızlı gelişiyor bu nedenle 10 yıl sonra bile çok farklı teknolojilerle karşılaşabiliriz. Zaten ne olacağını tahmin etsek bile göremeyeceğimiz için çok da bir anlamı yok Cheesy
newbie
Activity: 280
Merit: 0
hayır öngöremiyorum çünkü, çok farklı şekilde teknolojiler ortaya çıkacaktır. çok yeni nesil teknolojiler olacak ileride
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bugün varolan çoğu teknoloji 100 yıl önce yoktu 100 yıl sonrada bugün kullanılan çoğu teknoloji olmayacak Bitcoin var olur mu bilmem ama olursa epey değişime uğramış olur.
newbie
Activity: 126
Muhtemel 8-10 sonra bitcoin diye birşey kalmaz. Yerine başka bir isim verilerek farklı bir versiyonu çıkar. Ve oradan milleti sömürmeye başlarlar.
member
Activity: 406
Merit: 12
100 yıl sonra ben hayatta olmayacağım için bitcoin olmuş olmamış dert değil. Çoluk çocuğa bitcoin bırakıcaz desek 100 yıla onlar içinde anlamı olmaz. 20 sene olsa neyse  Cheesy
member
Activity: 434
Merit: 16
Bırak 100 yılı 100 gün sonrasını bile tahmin edemeyiz. Çok zor bir soru. O yüzden bence anın tadını çıkarmak en güzeli Cheesy Herkes kısa yoldan zengin olma hayali kuruyor şuan. Bu hayali sonlandırmanın anlamı yok. Cheesy
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Sizce 100 yıl sonra bitcoin hayatımızda olurmu ?

100 yıl sonra ne sizin, ne benim ne de şu anda bu yazıyı okuyan herhangi birinin hayatında olmayacağından eminim. Artık kimin hayatında, nasıl olur işte onu bilemem.

Kendi adıma daha kısa vadeli düşünmeyi tercih ediyorum Smiley
newbie
Activity: 98
Bitcoinin 100 yıl sonrası yok rahat 10 yıl daha devam eder. parası olanlar için iyi bir yatırım bu süre içinde bitcoine yatırım yapın.
member
Activity: 560
Merit: 57
100 yıl sonra ortada bitcoin diye bir şey olmaz hocam o da unutulur ama tarih arşivlerinde kendine çok büyük bir yer bulacaktır diye düşünüyorum ben hocam
100 sene içinde tarih arşivlerinde büyük bir bulup ortadan yine kalkma durumu gerçekten büyük bir komplo teorisiyle açıklanır bizle de paylaşır mısınız acaba hocam.
member
Activity: 560
Merit: 57
Ben kendimin 100 sene sonrasını göremiyorm Bitcoin'in görsem ne yazar hocam Cheesy Açıkcası o zaman bitcoin ismiyle mi kalır bilmiyorum ama bambaşka bir şey olacaktır.
full member
Activity: 546
Merit: 100
100 yıl sonra ortada bitcoin diye bir şey olmaz hocam o da unutulur ama tarih arşivlerinde kendine çok büyük bir yer bulacaktır diye düşünüyorum ben hocam
newbie
Activity: 70
bitcoin okadar yaşamaz ama ilerde kağıt paranın kalıcağını ve onun yerini bitcoin gibi başka kripto paralar alıcak diyebilirim.
member
Activity: 77
bitcoin olsa ne olur olmasa ne olur.Sistem al sat seklinde oldugu sürece adı ne olursa olsun.Para diye bişey kalacakmı? bence sorulması gereken soru bu?
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Bence yine kripto dunyasinin en onemli aktoru olacaktir. Ne kadar zaman gecerse gecsin artik o bir marka ve kripto dunyasinin babasi olarak anilmaya devam edecektir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Ben 1 gün sonrasını bile göremezken 100 yıllık tahmin yapmak çok da akıllıca olmaz
member
Activity: 266
Merit: 12
100 yıl sonrasını yaşayamayacağım için bitcoinin ne hali varsa görsün diyorm.
member
Activity: 280
çok zor 100 yıl çok büyük bir rakam. bırakın 100 seneyi bundan 10 sene önce size kalkıp birisi bitcoin ile alakalı birşey söyleseydi tepkiniz ne olurdu acaba:) ben açıkcası bitcoinin 100 sene sonrasına kadar değerini yitireceğini düşünüyorum. o kadar hızlı gelişiyorki örneğin her gün sayısız ico projeleri çıkıyor... bunların sonu nereye varacak belli değil...
member
Activity: 680
Bence cok zor bir ihtimal cunku biliyoruz ki bitcoin sadece sinirli sayida uretilebiliyor 100 yila kadar elbet son bulur ama sanal paralar var olacaktir belkide sadece sanal para olacak ustelik bunun icin o kadar yil beklemeyecegiz de...
newbie
Activity: 39
O zamana kadar teknoloji uçar gider kalmaz bu tarz şeyler Smiley
newbie
Activity: 118
Sizce 100 yıl sonra bitcoin hayatımızda olurmu ?
  100 yıl sonra dünya nasıl bir yer olacak bunu bilmiyoruz daha.. Belki hem teknolojik hem düşünsel olarak gelişip yüksek bir uygarlık hüküm sürüyor olabilir.. Yada savaşlar veya farklı sebeplerden yaşam son bulmuş bile olabilir 100 yıl sonra..ama hayat olağan akışında devam ederse dijital paralar 100 yıl sonrasınsa kesinlikle gündelik hayatın bir parçası olacaktır
Pages:
Jump to: