Ce parere ai ? daca BNR la un moment dat daca se va gandi sa faca o moneda cu nume identic, ce va face ai va da milioane ca sa ai cumpere "marca"? sau va considera abuziv numele si ca atare al va desfiinta, preluand pentru ei, respectivul BitLeu ? Sau cum te-ai simti daca asi numi pe catelul meu "lumberinvestments" ... nu va fi ca o jignire pentru tine ?
Cine stie ...poate ca primul pas ar fi fost in constituirea unei fundatii legale ... iar deaba dupa aceia in urma unei intruniri colective ... sa se ia o decizie cu privire la nume, statut, dividende ... dar asa e ca si cum nici nu ar fi existat decat unul ce vrea sa profite de altii ...
Nu am nimic cu nimeni insa la faza cu BNR u si alte ilegalitati gresesti .. daca vrei sa fii mai informat iti recomand sa citesti legea drepturilor de autor si eventual pune o intrebare la OSIM ...este ilegal sa folosesti ron leu simplu insa bitleu eleu eron bitron sau ce mai vrei tu este perfect legal ... insa ptr. convingerea ta .. ti-am spun ..studiaza un pic , ca nu doare ..
PS: banuiesc ca esti genu de persoana care inca descarca fotografii de pe net sau muzica sau filme sau foloseste torrentele ..ehhh.. defapt sunt mai mult decat sigur ca faci asta ..dc? simplu ..esti pe langa legislatia in vigoare .. deci studiaza invata documenteaza-te ptr. ca nu doare .. si mai apoi enunta o parere rationala ...( in situatia ta parca imi imaginez o femeie vorbind despre bitcoin )))