Eu nu inteleg un lucru: daca ar fi existat un mecanism de gestiune al generarii de blocuri/monede la fel ca si la alte monede scrypt de tip LTC ... cum ar fi putut de unul singur sa premineze deja jumatate? Nu era cazul, chiar daca ar fi avut un datacenter cu gpu-uri, ca in momentul cand intra sitematic cu miningul lui, sa creasca proportional si dificultatea ? Daca nu e asa atunci in mod sigur a facut ceva care sa ai convina doar lui ... dar acest ceva nu ar fi trebuit sa se numeasca BitLeu decat cu acordul intregii comunitati ...
e ca si cum eu asi fi facut spre exemplu un "auto" si asi fi imprumutat numele unui constructor ... E ceva ilegal cum ilegala este si aceasta moneda ... In veci aceasta moneda nu va fi pentru romani ... ci ma degraba pentru fraierii care nu au ce face cu timpul si energia ...
Ca sa poti vorbi de ilegalitate inseamna sa existe niste legi impotriva acestui tip de monezi. Oricum aceasta moneda nu se supune legilor romanesti deoarece este o moneda international, descentralizata si neregulata decatre Banca Nationala a Romaniei. Daca nu a fost emisa de aceasta banca atunci statul roman nici nu poate lua vreo decizie sa opreasca aceasta moneda sau sa interzica cetatenilor straini sa o foloseasca, poate cel mult celor din Romania, dar cel mult ii va obliga sa nu o tranzactioneze pentru valuta/ron .. asta da, pot face. Dar pana sa dezvolte ei niste legi impotriva cryptocurrency-urilor, moneda va fi fost deja de mult timp impartita, iar romanilor nu cred ca le va placea sa li se ia cocoseii din buzunar. Dev-ul nu are nici un farm de GPU-uri si nu s-a ajuns decat pana la blocul 10 000 deocamdata .. te poti documenta sa vezi cam ce reward exista si la al catelea bloc se va schimba. Nu cred ca romanii care sunt pe forum reprezinta comunitatea romana sau ma insel oare? Daca nu poate decide pentru toti romanii o singura persoana, atunci de ce ar putea decide cele 20-30 de persoane care scriu pe forumul romanesc ? Stiu acelea 20-30 de persoane ce e mai bine decat una singura ?
Imi pare rau dar numele este luat acum .. dar va puteti face o gramada de coin-uri cu numele 'therealbitleu', 'adevaratulbitleu' sau chiar bitleu, inca vreo 20 de copii si sa faceti si 20 de thread-uri aici.. Nu le va mina nimeni in afara de voi.
Ramane de vazut daca moneda nu va fi in veci pentru romani, asta nu o hotarasti tu, se hotaraste la un nivel mai mare decat Romania - de catre comunitatea internationala - iar romanii vor avea de ales intre a o face parte integranta din comunitatea lor sau a o refuza complet. Daca vor fi multi incapatanati sa o refuze, vor fi de o mie de ori mai multi care nu o vor refuza in momentul in care va fi cotata pe burse. Cred ca aia care nu o vor refuza vor fi in majoritate totusi.
In final nu ramane decat de asteptat pentru unii, de injurat pe forum pentru altii, iar pentru cei care vad un lucru important in moneda asta nu ramane decat sa treaca la actiune. De obicei este bine sa nu inoti impotriva curentului .. ca obosesti repede.
Macar cei care au injurat in mod gresit isi vor putea cere scuze mai tarziu.. deocamdata sunt la stadiul de tacere vad.
Incet incet se vor converti multi, la fel de repede ca prizonierii la Islam cand vedeau lucind iataganul deasupra capului.