Pages:
Author

Topic: Bitleu - prima moneda virtuala pentru romani ! - page 7. (Read 15657 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
In schimb, ce observ eu? O clona banala cu un premine masiv cu promisiunea de distributie onesta, cu o cruce pe logo (LOL, mileniul 3, trezirea Evul Mediu!). Protectie ASIC? Cum anume? Protectie multi-pool? Cum anume? Premine masiv pentru "fundatie". De ce? Nu va ajung donatiile date voluntar?

Crucea de pe moneda nu este orice fel de cruce .. Este o cruce despre care pot spune ca ne simbolizeaza, ca si natiune, din pacate nu si ce am devenit noi in ultimul timp. Iar treaba cu Evul Mediu este o aberatie, inca exista oameni credinciosi in Romania. Inca mai sunt de fapt oameni care mai cred in 'a fi romani'. Cu o asemenea atitudine nu cred ca te numeri printre acestia.

Legat de protectia ASIC, nu cred ca se va crea vreodata vreun echipament gen ASIC care sa mineze acest coin. Asta inseamna protectia ASIC. De ce as considera eu ca este bun acest lucru ? Pentru ca tot romanul care are cat de cat cunostinte tehnice va putea mina aceasta moneda cu un simplu calculator, sustinand reteaua prin comunitate, nu prin 5 oameni care au echipamente puternice si care daca nu le convine ceva lasa balta moneda. Personal sunt total impotriva ASIC-urilor. Daca nu intelegi cum functioneaza aceasta moneda, nu arunca vorbe jignitoare si intreaba civilizat mai intai.
Protectie multi-pool ? In ce fel ? Nu exista inca un multipool pentru scrypt-jane, din cate stiu eu. Multipool este un pool la care minerii folosesc aceleasi seteri pentru programul de minat iar multipool-ul schimba automat coin-ul pe care mineaza in functie de cat de profitabil este in momentul respectiv, sau in functie de cum anticipeaza ca acel coin va fi mai profitabil in urmatoarea perioada, folosind un algoritm custom. Daca vor incerca sa mineze un scrypt-jane printre celelalte coin-uri scrypt, se vor lovi de alte dificultati, sa minezi monezi scrypt-jane cu N-factor diferit necesita restartarea minerului cu setari diferite si aduce dupa sine alte probleme tehnice mai complexe si care nu se pot rezolva asa usor.. Personal nu cred ca vor exista multi pool-uri pentru scrypt-jane.
[/quote]

Tipic heirupism romanesc. Mi-e rusine ca postez aici. Daca as avea eu o idee pentru o moneda nationala mai buna cu suport organizational si tehnic mai bun, cu implicarea unor oameni inteligenti si competenti, cum as putea sa o public? Nu pot, pentru ca inaintea mea e pusa o panarama scoasa pe banda rulanta.
Daca iti este rusine sa postezi aici, pur si simplu nu posta. Este bine ca esti rusinos dar in schimb inteligent si competent sa expui ca si neadevarate niste lucruri despre care nu ai cunostinte tehnice.
full member
Activity: 240
  Poate ca ai dreptate dar un utilizator , miner / mediu ... nu cred ca sta sa disece firul in patru sa vada cum e facuta moneda   ( tu cand te urci prima data intr-o masina, te intereseaza cum e compartimentul motor sau interiorul/viteza/consumul) ?!
Lucrul cel mai important la o moneda e cat de mult se castiga cu ea ... ex: DogeCoin, chiar dezvoltatorul a zis ca a creat-o dintr-o gluma ... si a ajuns departe ... Cine ar fi crezut ca figura unui caine ar putea sa aiba priza la public ?
 Pariez ca atunci cand te uiti pe o bursa  sa vezi ce mai e profitabil ... ultimul lucru e  sa te duci pe GitHub sa vezi codul sursa ... Smiley
legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
Pe site-ul ala este putin mai greu sa creezi o moneda care sa aduca ceva nou comunitatii. Nu prea te lasa sa definesti in ce fel vrei reward-ul, doar sa il injumatatesti. Daca vrei sa vii cu o idee noua pe care sa o pui in aplicare, nu ai cum. Esti foarte limitat la scrypt si reward. Binenteles si la multe alte chestii.. Este foarte greu sa creezi un coin in ziua de azi in jurul caruia sa aduci o gramada de oameni care sa il sustina - o comunitate. Lumea nu mai are incredere in nici o moneda, sunt atat de multe incat foarte putine care apar aduce ceva nou.
Eu cred ca sunt foarte multe lucruri care poti sa le aduci comunitatii. O moneda copy-pasta "hai si noi sa facem" nu e ceva interesant. Ba chiar poate fi dezgustator pentru unii.

Desigur oricine poate sa faca o moneda. Mai intai insa trebuie sa intelegi protocolul si codul original ca apoi sa aduci inovatiile tale. Sunt multe lucruri ce pot fi testate si imbunatatite, pe langa algoritmul PoW si setarile de emisie.

Totusi ca sa oferi ceva de calitate si nu copy-pasta, trebuie sa ai un testnet, cateva luni de development, o comunitate de core developers interesata de proiect, sa testezi si sa experimentezi inainte de a veni la public cu produsul prototip.

In schimb, ce observ eu? O clona banala cu un premine masiv cu promisiunea de distributie onesta, cu o cruce pe logo (LOL, mileniul 3, trezirea Evul Mediu!). Protectie ASIC? Cum anume? Protectie multi-pool? Cum anume? Premine masiv pentru "fundatie". De ce? Nu va ajung donatiile date voluntar?

Tipic heirupism romanesc. Mi-e rusine ca postez aici. Daca as avea eu o idee pentru o moneda nationala mai buna cu suport organizational si tehnic mai bun, cu implicarea unor oameni inteligenti si competenti, cum as putea sa o public? Nu pot, pentru ca inaintea mea e pusa o panarama scoasa pe banda rulanta.
full member
Iar aici un topic ( Eng) care descrie  cum se seteaza https://bitcointalksearch.org/topic/coingenio-beginners-guide-406476

Inca odata spor la minat cat mai multe monezi ...

Pe site-ul ala este putin mai greu sa creezi o moneda care sa aduca ceva nou comunitatii. Nu prea te lasa sa definesti in ce fel vrei reward-ul, doar sa il injumatatesti. Daca vrei sa vii cu o idee noua pe care sa o pui in aplicare, nu ai cum. Esti foarte limitat la scrypt si reward. Binenteles si la multe alte chestii.. Este foarte greu sa creezi un coin in ziua de azi in jurul caruia sa aduci o gramada de oameni care sa il sustina - o comunitate. Lumea nu mai are incredere in nici o moneda, sunt atat de multe incat foarte putine care apar aduce ceva nou.

......
Mult spor la minat cat mai multe monezi, de asemeni.

Parerea mea e ca aceasta e doar o prima varianta, simplificata ... dar la fel ca si la control panel-ele din webhostinguri ... dezvoltatorul acestui panel odata ce a reusit sa puna la punct o prima varianta, va veni si cu a doua, a treia, pina ce va fi pe placul tututor ... e doar o chestiune de timp, daca banii ies atunci va veni si versiuna ulterioara ....

Problema  e alta:  Toti ne temeam de efectul ASIC  in Scrypt sau de dificultatea la BTC ... dar parerea mea e ca adevaratul sfarsit va fi acesta in care fiecare  va putea in 30 secunde sa genereze o noua moneda, tot mai rafinata ... Atunci cand vor fi cateva milioane de monede  pe piata ... nimeni nu va mai investi  in acest domeniu  ... si totul va deveni ca si un hobi , forum, site de discutii ... intr-un cuvant va fi totul banalizat pina  la punctul in care  se va prabusi ca si afacere ( deja ai vad pe toti strainii in alte forumuri injurand ) ... si abea atunci va  fi sfarsitul si cred ca se va face simtita nevoia unui societati , corporatii, entitati statala ce sa sustina cu numele ei aceste idei ...  ex: daca Google intr-o zi se va decide sa intre pe piata cu o astfel de moneda ... sunt sigur ca toti se vor apuca sa o mineze  ... indiferent de cat ar valora altele ... iar ca si entitate statala auzise-m ceva prin Australia ca o societate/banca ar dori sa investeasca  (fireste cu autentificari cu stickuri la wallet... etc etc) ...

Un  weekend  fain  tuturor.
full member
Iar aici un topic ( Eng) care descrie  cum se seteaza https://bitcointalksearch.org/topic/coingenio-beginners-guide-406476

Dupa analizarea thread-ului de start (am citit programul block reward-ului, faptul ca este o moneda scrypt-jane, planurile dev-ului si celelalte informatii) m-am decis sa sustin BitLeu dar totusi recunosc ca au mai fost cateva lucruri care m-au facut sa sustin BitLeu.

1. Potentialul pe care monezile etnice il pot oferi si faptul ca o moneda romaneasca ar putea fi una din primele care sa fie pe piata si automat toata lumea asa isi va aminti despre BitLeu.
2. Un mesaj al unui anonim, legat de Auroracoin, cu o saptamana inainte ca acesta sa explodeze, care mi-a explicat in mod detaliat DE CE acesta va exploda, cum va reactiona lumea in urmatoarea saptamana si cam cand se va intampla aproximativ. Acest mesaj anonim era bazat pe o observatie a acestei persoane, si predictia sa bazata pe aceasta observatie. Din acel moment am inceput sa acord mai multa importanta anumitor detalii in descrierea monezilor si sincer am ramas putin surprins sa vad niste detalii putin diferite la BitLeu atunci cand a aparut.

Mult spor la minat cat mai multe monezi, de asemeni.
full member
Iar aici un topic ( Eng) care descrie  cum se seteaza https://bitcointalksearch.org/topic/coingenio-beginners-guide-406476

full member
Eu asi sugera altceva ... faptul ca e open spurce ... sa se creeze un sistem prin care fiecare utiliaztor al  BitcoinTalk  sa aiba atasat la contul lui o moneda personala ... care sa si-o numeasca cum doreste si la care sa ai faca Marketingul cum crede el mai bine ...
Asa nici unul dintre noi  nu se va mai certa ... Fiecare cu a Lui  ...    Shocked  Grin  Cheesy

PS: Si ca sa nu fiu rautacios va dau pe tava  ... faceti ... cate marci de monede doriti  http://coingen.io   in 30 minute si cativa centi e gata ...

Spor la treaba ... si Weekend placut.

+1
full member
 Eu asi sugera altceva ... faptul ca e open source ... sa se creeze un sistem prin care fiecare utiliaztor al  BitcoinTalk  sa aiba atasat la contul lui o moneda personala ... care sa si-o numeasca cum doreste si la care sa ai faca Marketingul cum crede el mai bine ...
Asa nici unul dintre noi  nu se va mai certa ... Fiecare cu a Lui  ...    Shocked  Grin  Cheesy

PS: Si ca sa nu fiu rautacios va dau pe tava  ... faceti ... cate marci de monede doriti  http://coingen.io   in 30 minute si cativa centi e gata ...

Spor la treaba ... si Weekend placut.
full member
Si nici nu incerc imi impun parerea cu forta, repetand de n ori aceleasi idei.
De ce nu-i sugerezi lucrul asta si lui lumberinvestements? Smiley.

Nu cred ca este necesar sa imi sugereze nimic ..deoarece nu am fortat pe nimeni sa investeasca in moneda. Cel mult am sugerat sa mineze ..
hero member
Activity: 508
Merit: 500
Iar referitor la discutia avuta intre mine si   lumberinvestments, nu l-am  jignit niciodata, cum josnic sugerezi pe forumul de lb Engleza, nu imi sta in caracter sa injur sau sa vb off-topic in spatiul public spre deosebire de tine sau altii .

Atunci inseamna ca ai memoria tare, tare scurta. Totul se intampla pe prima pagina, inainte ca lumberinvestements sa te momeasca cu vreo donatie. Sa incepem deci:
Nu primesc sfaturi de la un bosorog comunist
Plus ca ai prea multe clisee in cap.
omu' se face de ras si singur destul de bine
Sincer te compatimesc ca esti o persoana cu multiple probleme (sechele emotionale inca din scoala, brrrrrrrrrrr ! ) , dar nu este cazul sa te descarci aici pe forum, mai ales pe mine, eu nu sunt psihiatru (observi ca nu am scris psiholog, deci stiu de ce  Wink )
Te sfatuesc sa ceri ajutor specializat de urgenta. Poate fi o problema de educatie sau mai grav, o problema de sanatate.  Cool
Acum ti-ai amintit? Cheesy

Ca sa te mai citez inca o data, din acelasi loc:
Siguuur ! Mult "sprijin", mult profit, stim placa.
Asta chiar spune cate ceva, despre tine si lumberinvestements.

De ce nu-i sugerezi lucrul asta si lui lumberinvestements? Smiley.
hero member
Mikez, 2/3 din posturile tale sunt contra BTL... asta cred ca zice multe.
Spune multe, intr-adevar.

Stop shouting like a* dumbass and read my post again.....Unlike you, I can't be bought with a bag of coins that ain't worth sh*t.
Have a nice day Smiley.
*There, I fixed that for you.
Si pe buna dreptate ti-am zis sa nu mai "tipi":
Are you jealous for my donation ?  This is sick, man !
Please write here your BTL address, and I will donate you 51 BTL !

Cut the crap, and tell me: do you want more ? I can give you more: I raise to 100 BTL.
Just post your wallet !

Ti-am zis de vreo 3-4 ori ca nu vreau si nu ma intereseaza vreo donatie de BTL! Dar tu continui si continui:
Puteam la fel de bine sa aleg orice alt coin, la fel nu trebuie sa iti dau tie socoteala  Cool
Repet: daca esti invidios pe donatia mea, posteaza te rog adresa ta de BTL.
In primul rand, nu ti-am cerut vreo socoteala, daca simti nevoia sa te explici nu e vina mea Smiley.
Cred ca tot nu ai inteles totusi, am sa ma mai repet inca o data:
Asa cum am postat si pe thread-ul celalalt, nu ma intereseaza vreo donatie si te rog nu mai insista.
Clar? Merci.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Vroiam sa intervin, dar am zis ca las loc celor interesati de acest subiect. Imi place foarte mult cum evolueaza discutiile si planul de extindere, incat imi permit si eu sa intreb.. donatii nu ofera nimeni?  Roll Eyes Shocked Roll Eyes
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
Asa cum am postat si pe thread-ul celalalt, nu ma intereseaza vreo donatie si te rog nu mai insista. Pe tine te-au corupt deja Tongue.

Mikez, 2/3 din posturile tale sunt contra BTL... asta cred ca zice multe.
Daca eu vreau sa minez / tranzactionez / donez / promovez BTL ai tu vreo problema cu asta?
Cu atat mai mult cu cat in momentul de fata, nu are o valoare clara, cum singur ai spus  Tongue

Stop shouting like a dumbass Stop shouting like a dumbass and read my post again.....Unlike you, I can't be bought with a bag of coins that ain't worth sh*t.
Have a nice day Smiley.

Puteam la fel de bine sa aleg orice alt coin, la fel nu trebuie sa iti dau tie socoteala  Cool
Repet: daca esti invidios pe donatia mea, posteaza te rog adresa ta de BTL.
Deocamdata nu am primit nici unul din cei 10.000 BTL promisi pt thread, iarasi,  daca esti invidios, stii ce ai de facut.
Apropos, ce te-a retinut sa il creezi tu ?
Iar referitor la discutia avuta intre mine si   lumberinvestments, nu l-am  jignit niciodata, cum josnic sugerezi pe forumul de lb Engleza, nu imi sta in caracter sa injur sau sa vb off-topic in spatiul public spre deosebire de tine sau altii .

hero member
Asa cum am postat si pe thread-ul celalalt, nu ma intereseaza vreo donatie si te rog nu mai insista. Pe tine te-au corupt deja Tongue.
hero member
Sustinatorii acestei monezi se impart in cateva categorii foarte restranse:
1. BTL-Master
2. Eventuale conturi asociate cu BTL-Master
3. Cine detine/a minerit aceasta moneda si spera sa valoreze ceva.
4. Cine a primit vreo donatie ceva si doreste si doreste sa valoreze donatia cat mai mult / se simte dator cu ceva.
5. Gullible people, daca or fi?

De ce nu ar face acest BTL-Master un dump de toata frumusetea si sa-si scoata acolo bani de vreo casuta cu etaj?

lumberinvestments, din acel post de prezentare in engleza al BTL, ti-ai da tu asa seama ca "dev-ul" nu [/i]bea berica, nu fuge dupa gaurica[/i], asa cum ai caracterizat tu pe altii?
What a judge of character este acest lumberinvestments! Bravo lui!

Cat despre BTL-Master, avem un singur indiciu, venit din partea (surpriza!!!) lumberinvestments:

Fetele exista dar nu sunt date publicitatii inca, deci din nou[...] Exista si acestea sunt foarte credibile.

@Mikez, daca te deranjeaza asa de tare donatia mea de 50 de BTL, posteaza aici adresa ta sa iti donez eu 51 de BTL !

hero member
Sustinatorii acestei monezi se impart in cateva categorii foarte restranse:
1. BTL-Master
2. Eventuale conturi asociate cu BTL-Master
3. Cine detine/a minerit aceasta moneda si spera sa valoreze ceva.
4. Cine a primit vreo donatie ceva si doreste si doreste sa valoreze donatia cat mai mult / se simte dator cu ceva.
5. Gullible people, daca or fi?

De ce nu ar face acest BTL-Master un dump de toata frumusetea si sa-si scoata acolo bani de vreo casuta cu etaj?

lumberinvestments, din acel post de prezentare in engleza al BTL, ti-ai da tu asa seama ca "dev-ul" nu [/i]bea berica, nu fuge dupa gaurica[/i], asa cum ai caracterizat tu pe altii?
What a judge of character este acest lumberinvestments! Bravo lui!

Cat despre BTL-Master, avem un singur indiciu, venit din partea (surpriza!!!) lumberinvestments:

Fetele exista dar nu sunt date publicitatii inca, deci din nou[...] Exista si acestea sunt foarte credibile.
full member
M-am gandit mai bine si as dori sa stiu daca existe persoane aici care sunt/doresc sa fie suporteri ai BitLeului si care au vechime/incredere pe acest forum sa deschida un thread de trade pentru Bitleu cu un comision cat mai mic eventual de 0.1 %.
Pentru a veni in sprijinul acestei persoane voi dona personal 10 000 de Bitlei din ce am minat, dar aceasta dupa doua saptamani de la infiintarea thread-ului. Cine stie, poate vor fi mai multe reward-uri dupa aceea si de la dev.

Sunt sigur ca vor fi multe persone care vor dori sa faca trade pentru a specula putin aceasta moneda inainte sa apara pe burse.
full member
Off-topic intr-o veselie, doar-doar mai deviem atentia de la teapa ce se pregateste si facem informatia mai greu de gasit.
Basic scammer tactics.
Conform http://www.altcoincalendar.info/ zilnic sunt lansate o gramada de crypto, care inunda exchage-urile, bulverseaza minerii si  care sfarsesc la un pret de 1 Satoshi / 1 milion
Singurul scop in existenta lor este macar 1 pump&dump, cu cat mai viguros , cu atat mai profitabil pentru dev&co.
La asta te referi ?
IMO, in cazul BTL, ma cam indoiesc ca este posibil asa ceva, mai ales cand exista un premine asa de mare. O multime asa mare de coins aruncate pe piata ar distruge valoarea. Poate ca de aia si AURORA are succes. In viitorul apropiat este posibil sa mai vedem o AURORA#3,#4 etc.

Eu nu sunt supporter decat din doua cauze. Una din cauze este ca am ales sa folosesc acele indicii subtile dupa ce am citit thread-ul de start. Am citit ca si cum as fi fost dev-ul, fara sa ma gandesc din prima ca este teapa.. mai pe scurt am gandit in primul rand 'daca este adevarat ?'

Mi-am pus intrebarea: De ce autorul a folosit scrypt-jane library cand putea sa arunce la intamplare primul coin pe scrypt care se face foarte usor online, chiar pe diverse site-uri? (Domnii de la BNR atentie, daca vreti sa va faceti Bitleu2.0, costa doar 0.1 BTC sa iti faci o moneda pe scrypt, daca nu stiti sa cautati pe google dati-mi un PM, va dau eu adresa) Un alt indiciu subtil a fost distributia in timp a reward-ului: De ce intentioneaza sa ajunga reward-ul la 2000 dupa atat de mult timp si sa se suprapuna peste cresterea N-factorului ?

Sincer, ceea ce cred din aceste indicii este ca vom vedea acest Bitleu in continuare si peste un an, si nu o spun orbeste, doar ca sa sustin. O spun deoarece vad mai departe decat un post creat ca sa dea o mica teapa de 10 BTC... Rinse and repeat .. cum sunt mai toate coin-urile actuale..

Pentru mine nu ramane decat sa astept sa vad ce se va intampla ..  si sa intreprind actiuni pentru a ajuta BitLeul.
hero member
Off-topic intr-o veselie, doar-doar mai deviem atentia de la teapa ce se pregateste si facem informatia mai greu de gasit.
Basic scammer tactics.
Conform http://www.altcoincalendar.info/ zilnic sunt lansate o gramada de crypto, care inunda exchage-urile, bulverseaza minerii si  care sfarsesc la un pret de 1 Satoshi / 1 milion
Singurul scop in existenta lor este macar 1 pump&dump, cu cat mai viguros , cu atat mai profitabil pentru dev&co.
La asta te referi ?
IMO, in cazul BTL, ma cam indoiesc ca este posibil asa ceva, mai ales cand exista un premine asa de mare. O multime asa mare de coins aruncate pe piata ar distruge valoarea. Poate ca de aia si AURORA are succes. In viitorul apropiat este posibil sa mai vedem o AURORA#3,#4 etc.
hero member
Si in continuare esti off-topic si plin de propaganda de 2 lei.

As ruga un moderator sa curete un pic thread-ul asta.
Pages:
Jump to: