Crucea de pe moneda nu este orice fel de cruce .. Este o cruce despre care pot spune ca ne simbolizeaza, ca si natiune, din pacate nu si ce am devenit noi in ultimul timp. Iar treaba cu Evul Mediu este o aberatie, inca exista oameni credinciosi in Romania. Inca mai sunt de fapt oameni care mai cred in 'a fi romani'. Cu o asemenea atitudine nu cred ca te numeri printre acestia.
Legat de protectia ASIC, nu cred ca se va crea vreodata vreun echipament gen ASIC care sa mineze acest coin. Asta inseamna protectia ASIC. De ce as considera eu ca este bun acest lucru ? Pentru ca tot romanul care are cat de cat cunostinte tehnice va putea mina aceasta moneda cu un simplu calculator, sustinand reteaua prin comunitate, nu prin 5 oameni care au echipamente puternice si care daca nu le convine ceva lasa balta moneda. Personal sunt total impotriva ASIC-urilor. Daca nu intelegi cum functioneaza aceasta moneda, nu arunca vorbe jignitoare si intreaba civilizat mai intai.
Protectie multi-pool ? In ce fel ? Nu exista inca un multipool pentru scrypt-jane, din cate stiu eu. Multipool este un pool la care minerii folosesc aceleasi seteri pentru programul de minat iar multipool-ul schimba automat coin-ul pe care mineaza in functie de cat de profitabil este in momentul respectiv, sau in functie de cum anticipeaza ca acel coin va fi mai profitabil in urmatoarea perioada, folosind un algoritm custom. Daca vor incerca sa mineze un scrypt-jane printre celelalte coin-uri scrypt, se vor lovi de alte dificultati, sa minezi monezi scrypt-jane cu N-factor diferit necesita restartarea minerului cu setari diferite si aduce dupa sine alte probleme tehnice mai complexe si care nu se pot rezolva asa usor.. Personal nu cred ca vor exista multi pool-uri pentru scrypt-jane.
[/quote]