Pages:
Author

Topic: Black Miner - ASIC Bitcoin Mining Hardware - page 6. (Read 32713 times)

member
Activity: 88
Merit: 10
EU am primit 10 zile lucratoare pt refund.

Inca putin si expira termenul. Dupa aia vedem care si cum.

Voi?

legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
Nu, doar se face ca nu vede cand suna telefonu.  Plus ca au blocat anumite numere ale clientilor. Habar n-are ce-l asteapta

Imi pare rau sa aud asta trebuie facuta o vizita la sediu sunt sigur ca sunt multi care astepta un update.
sr. member
Activity: 345
Merit: 250
Nu, doar se face ca nu vede cand suna telefonu.  Plus ca au blocat anumite numere ale clientilor. Habar n-are ce-l asteapta
legendary
Tot ceata aici numai zice nimeni nimic ati primit banii sau sa apucat lumea pe plangeri penale?
legendary
vin cu bani de la viena iti aduc personal banii la Constanta stai linistit.
sr. member
Problema se rezolva decent daca raspunde la telefon si se tine de cuvant in privinta refundului care trebuia facut ieri.
legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
Vecinii de la Black Miner sunt la http://cebexpo.net/ in calitate de Platinum Sponsors.

Inca odata, pastrati un ton decent al discutiei si nu scrieti sau vorbiti la manie. Rezolvati problemele pe care le aveti in mod civilizat pe cat posibil, separati mesajele private de cele publice.

As deschide posibilitatea realizarii unui interviu video cu patronii firmei intrucat nu vom mai fi vecini in curand, dar inca imi calculez implicarea mea si efectele ei asupra activitatii mele (intrucat faptele si promisiunile sunt imposibil de corelat in domeniul mining-ului).
member
Mai incearca cineva sa sune si are impresia ca e blocat pe telefon? Vine ton de ocupat fara sa sune.

Numarul ala e voip.
EU primesc un autoresponder pe email ca oamenii sunt la bitcoin expo in viena.

sr. member
Mai incearca cineva sa sune si are impresia ca e blocat pe telefon? Vine ton de ocupat fara sa sune.
sr. member
Activity: 378
Ce bine ca am comandat direct de la HASHRA  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

Buna ziua,

Black Miner este reseller Hashra in Europa insa puteti comanda si direct de pe site-ul lor.

Black Miner va intra intr-o reorganizare si dupa rezolvarea problemelor actuale, se vor vinde doar produse disponibile in stoc.

Multumim!

ce inseamna reorganizare? bagi firma in insolventa?
legendary
Destul de rau astept noutati si eu sa stim ce e de facut pe viitor mai comandam sau nu/.
member
Ceva noutati pentru persoanele care au cumparat deja, s-au facut refunduri se intampla ceva?
Inca nu. Suntem inca la faza "o sa va comunicam data exacta pt refund". Am un feeling ca o sa dureze MULT pana o sa vedem ceva , sper sa ma insel.
legendary
Ceva noutati pentru persoanele care au cumparat deja, s-au facut refunduri se intampla ceva?
member
Activity: 93
Ce bine ca am comandat direct de la HASHRA  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

Buna ziua,

Black Miner este reseller Hashra in Europa insa puteti comanda si direct de pe site-ul lor.

Black Miner va intra intr-o reorganizare si dupa rezolvarea problemelor actuale, se vor vinde doar produse disponibile in stoc.

Multumim!
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
legendary
NU comandati de la acest tip. O sa va spun ce am patit eu cu el:
In Decembrie am luat legatura cu el pentru un miner de 430GH. Astfel in Ianuarie I-am platit (8000$). La scurt timp mi-a propus sa-mi dea 2 unitati de 215 GH ca le face mai repede. Mi-a dat una intradevar si de a doua m-am rugat de el inca o luna sa mi-o dea. IN fine le-am primit. Niciodata dar niciodata nu au functionat la 430 GH (impreuna). Au scos cel mult 400 GH. Dupa ce le-am primit am mai comandat o unitate de 1.2 TH pentru care am platit 6200 $ Pe aceasta nu am primit-o si acum 3 saptamani am anulat comanda deoarece a intarziat mult peste ce a promis. I-a luat 2 saptamani sa-mi inregistreze cererea de ramburs iar acum mi-a trimis un mail cu T & C cum ca-mi va da banii peste vre-o 45 de zile lucratoare. Nu am deranjeaza asta prea tare. Problema e alta:

Minerele pe care mi le-a dat, cele 2 de 215 pe langa ca nu au scos niciodata cat spune el sunt si defectuoase. Unul dintre ele a murit pur si simplu. I l-am trimis si l-a reparat intradevar. A uitat insa sa-i monteze display-ul. Acum 3 saptamani acelasi aparat de la 200 GH cat scotea abia mai merge cu 90 Gh. De atunci refuza sa raspunda la telefon, mail sau pe Fb. Pur si simplu s-a dat la fund.

Nu comandati de la acest individ. Pe langa ca face produse proaste atunci cand o sa aveti nevoie de el va fi mereu ocupat si va va ignora cu desavarsire. Va va suna in schimb de 2 ori pe zi sa-i platiti banii in avans. Si nu pe contul firmei lui ci al prietenei. Eu am toate convorbirile lui si o sa ma prezint saptamana viitoare la politie cu ele. Inclusiv indemnurile de a nu face factura sau contract ca sa nu plateasca taxe (iar plata s-o fac prietenei lui).

totusi despre cine este vorba?Smiley
newbie
Activity: 5
Merit: 0
NU comandati de la acest tip. O sa va spun ce am patit eu cu el:
In Decembrie am luat legatura cu el pentru un miner de 430GH. Astfel in Ianuarie I-am platit (8000$). La scurt timp mi-a propus sa-mi dea 2 unitati de 215 GH ca le face mai repede. Mi-a dat una intradevar si de a doua m-am rugat de el inca o luna sa mi-o dea. IN fine le-am primit. Niciodata dar niciodata nu au functionat la 430 GH (impreuna). Au scos cel mult 400 GH. Dupa ce le-am primit am mai comandat o unitate de 1.2 TH pentru care am platit 6200 $ Pe aceasta nu am primit-o si acum 3 saptamani am anulat comanda deoarece a intarziat mult peste ce a promis. I-a luat 2 saptamani sa-mi inregistreze cererea de ramburs iar acum mi-a trimis un mail cu T & C cum ca-mi va da banii peste vre-o 45 de zile lucratoare. Nu am deranjeaza asta prea tare. Problema e alta:

Minerele pe care mi le-a dat, cele 2 de 215 pe langa ca nu au scos niciodata cat spune el sunt si defectuoase. Unul dintre ele a murit pur si simplu. I l-am trimis si l-a reparat intradevar. A uitat insa sa-i monteze display-ul. Acum 3 saptamani acelasi aparat de la 200 GH cat scotea abia mai merge cu 90 Gh. De atunci refuza sa raspunda la telefon, mail sau pe Fb. Pur si simplu s-a dat la fund.

Nu comandati de la acest individ. Pe langa ca face produse proaste atunci cand o sa aveti nevoie de el va fi mereu ocupat si va va ignora cu desavarsire. Va va suna in schimb de 2 ori pe zi sa-i platiti banii in avans. Si nu pe contul firmei lui ci al prietenei. Eu am toate convorbirile lui si o sa ma prezint saptamana viitoare la politie cu ele. Inclusiv indemnurile de a nu face factura sau contract ca sa nu plateasca taxe (iar plata s-o fac prietenei lui).
legendary
Dau si eu 1.6 TH la 3500 $ in hand plug and play Smiley
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
Mai aveti Lunar Lander Warp 2 sau este si asta OUT OF STOCK ?
Daca da, in cat timp este livrat ?
full member
Activity: 227
Merit: 100
Dau eu 1 Th la 3000 usd decat il bagi in priza livrare rapida Smiley IN HAND.
Pages:
Jump to: