Pages:
Author

Topic: Black Miner - ASIC Bitcoin Mining Hardware - page 2. (Read 32713 times)

member
Activity: 88
Merit: 10
Daca specificati pe site de la inceput "SUNTEM intermediari" sau "Samsari" sau "bijnitari" sau cum vrei tu sa spui pe romaneste, nu comandam in veci nimik.
Ma gandeam ca esti vreun electronist calificat sa faci o treaba nu astepti sa o faca altii pt tine si tu sa iei 10% peste.

Sunt 1 trilion de intermediari care vand produse bitmain etc aveam de unde alege.

AM crezut ca esti unul din romanii cu creier.

Imi e indiferent, vinde ce ai de vandut cere refunduri si da banii inapoi la oameni pt ca numai ai ce produse sa dai.
Chiar daca prin absurd reusesti sa livrezi ce ai promis trebuie sa dai in loc de 1th 5th sa fii la acelasi nivel ca in 30Aprilie.

sr. member
Activity: 460
Merit: 500
In ceea ce priveste Bitmine.ch, Black Electronics a folosit de la ei doar chip-uri A1, pe care le-au si prezentat ca au intrat in posesia lor.

Chipurile au fost schimbate de o perioada lunga de timp. Varianta a finala a ramas pe chipurile de Hashfast, chipuri ce au fost primite. Problema noastra nu este legata de chipuri ci de fabricarea placilor. Clientii au primit exact numele si datele de contact al firmelor cu care lucram cat si detalii despre problema aparuta.

Ma intereseaza pe mine chipurile HashFast, cate buc aveti? Pret?
sr. member
Activity: 351
Merit: 252
ma uit pe siteul lor si vad ca cer €3,045.00 pe 1.4 th . cand azi 1.5 th se vind cu 1000  usd sau 1.9 btc . ma refer la 3 x antminer s3 in overclock.
faliment scrie pe blackminer electronics.
member
Activity: 93
Isi bate joc de mine si altii ca mine, nu are bunul simt sau tupeul sa puna mana pe telefon sa sune si sa lamureasca/raspunda la un set de intrebari.

Ne pare rau ca v-am creat aceasta idee cum ca noi ne-am "bate joc". Am raspuns intrebarilor dumneavoastra si am trimis un comunicat prin care am specificat tot ce putem. Oferim exact ce informatii avem si noi la randul nostru.
member
In ceea ce priveste Bitmine.ch, Black Electronics a folosit de la ei doar chip-uri A1, pe care le-au si prezentat ca au intrat in posesia lor.

Chipurile au fost schimbate de o perioada lunga de timp. Varianta a finala a ramas pe chipurile de Hashfast, chipuri ce au fost primite. Problema noastra nu este legata de chipuri ci de fabricarea placilor. Clientii au primit exact numele si datele de contact al firmelor cu care lucram cat si detalii despre problema aparuta.
member
Isi bate joc de mine si altii ca mine, nu are bunul simt sau tupeul sa puna mana pe telefon sa sune si sa lamureasca/raspunda la un set de intrebari.
Se ascunde dupa email si un robot telefonic care NU mai preia mesaje. Si are pretentii sa nu ameninti.
Eu sunt inca calm, si te-am amenintat cu organele legale in masura sa faca ce e de facut cu tine. Sunt sigur ca altii in situatia mea ar face altele, GARANTAT.

Pune mana pe telefonul ala ca nu iti cad "outzele" si suna-ma daca vrei sa ma lamuresti cu ceva, raspunde-mi la intrebari mie sau avocatului meu.

NU da un post la hoha pe un forum.
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
Unde nu am si eu asa o bafta sa ii ia "militia" de guler pe alde Massaroto si Anselmi de la Bitmine.ch din Elvetia (partenerii lui Black Electronics) care a pagubit atata lume si nelivrandu-le niciun ASIC pt Bitcoin pana la ora asta din Dec 2013 !! .. Sad

Daca e adevarat ce spui tu, iar el a comandat si a platit chip-uri sau aparate la bitmine.ch iar aia nu le-au fabricat/ trimis, el practic a cazut la mijloc, fiind un intermediar.  Ma gandesc ca refund-urile printre care si al meu a fost facut cu ce-o fi primit de acolo, in parte.  E destul de aiurea sa fi in ambele situatii, si in cazul vostru si in cazul lui. 

Asa ca nu de aici a aparut vreo intarziere  in livrarea ASICurilor vandute de BlackElectronics, deci nu va mai agatati de afirmatia lui Adibandi ca innecatul de un pai. Nu v-a pus nimeni sa comercializati ASICuri scumpe (5000 USD per TH/s !!) si sa le asamblati ca pe jucarii Lego.
member
Buna seara,

Pentru ca am observat un numar de acuzatii false am hotarat sa clarificam situatia noastra in acest moment:

Asa cum am comunicat sunt probleme din cauza furnizorilor (discutiile si datele de contact au fost publicate). Noi am pregatit absolut tot pentru livrarea comenzilor dupa ce primeam placile de la furnizori. Daca am fi avut o rea intentie nu am fi efectuat achizitii de anumite componente (carcase, coolere, raspberry, cabluri, etc.) si nu am fi platit integral cipurile si costurile fabricarii placilor. Sunt acte ce dovedesc ca aceste plati au fost facute, acte ce le putem prezenta la cererea clientilor asa cum am comunicat deja.

Userul "adibandi" are perfecta dreptate specificand faptul ca "practic au cazut la mijloc".

Mai sus este un publicat un raspuns trimis de noi:

Buna ziua,

Avand in vedere faptul ca ne dorim sa pastram un anumit nivel al
discutiilor, cel putin de partea noastra, nu raspundem acestor
amenintari.

Multumim

Acest raspuns a fost trimis ca reply al unui e-mail plin de amenintari. Noi dorim sa ne pastram calmul si sa rezolvam situatia. Nu raspundem unor amenintari la persoana sau unor acuze false.

Ne pare nespus de rau ca anumite persoane nu inteleg in ce postura ne aflam. Intelegem ca am creat situatii total neplacute pentru clienti dar acest lucru a fost involuntar.

Multumim

member
Nu am vazut facturi catre firme de afara. Mia dat facturi la carcase si surse la pc garage pt maxim 4000 usd. Cine stie ce bmw sia  tras omu sa dea bine la fete.
sr. member
Activity: 345
Merit: 250
Unde nu am si eu asa o bafta sa ii ia "militia" de guler pe alde Massaroto si Anselmi de la Bitmine.ch din Elvetia (partenerii lui Black Electronics) care a pagubit atata lume si nelivrandu-le niciun ASIC pt Bitcoin pana la ora asta din Dec 2013 !! .. Sad

Daca e adevarat ce spui tu, iar el a comandat si a platit chip-uri sau aparate la bitmine.ch iar aia nu le-au fabricat/ trimis, el practic a cazut la mijloc, fiind un intermediar.  Ma gandesc ca refund-urile printre care si al meu a fost facut cu ce-o fi primit de acolo, in parte.  E destul de aiurea sa fi in ambele situatii, si in cazul vostru si in cazul lui. 
legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
am ziso asa ca o paranteza mica.. ai dreptate practic asta e incostienta acuma... capu face capu trage.
member
"Buna ziua,

amenintari.

Multumim"

OMU ori e extrem de prost ori e dereglat la cap, are impresia ca e o joaca.

Tupeu de moldovean Smiley)

Neah , si eu sunt moldovean, mai moldovean ca el dar asta nu e tupeu, e prostie.

legendary
"Buna ziua,

amenintari.

Multumim"

Tupeu de moldovean Smiley)
member
"Buna ziua,

amenintari.

Multumim"

hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
legendary
Nasol, multumim bianca.f ca ne tii la curent.
sr. member
Activity: 345
Merit: 250
Astea da breaking news Shocked
member
Pe 1/10/2013 a primit 4 ani cu suspendare omu si vreo 6 ani interzicerea unor drepturi.

Tocmai ce am fost informat, si sfatuit sa ii fac plangere penala direct pe numele lui.
Maine il aranjez la Militia galati si Vineri fac inca o plangere la Bacau.

Va tin la curent.
member
Daca baga firma in insolventa si apoi in faliment nu ii face politia nimic legal.  Chiar daca a semnat si are cnp , presupunand ca ar fi frauda. Daca si el la randu lui a luat-o de la altii, a facut si el acelasi lucru.  Nu stiu ce sa zic, pe mine m-a amanat de 2 ori dar cand am stabilit data in scris aia a fost, chiar cu 2 zile inainte de 45 de zile.   Chiar nu stiu ce sa zic, ar fi interesant un punct de vedere de-al lor aici sau pe privat cu voi.

De unde puncte de vedere omu e la mediterana o arde la plaja. De unde sa raspunda la mailuri sau sa dea bani inapoi.
Am vazut poze, are omu nevoie de bani sa scoata femeia in lume, cat mai are timp.

member
Da cine a zis ca face plangere penala pt black electronics unde el nici macar nu e angajat cu acte.
Ii fac pe numele lui , si intra la inselaciune m-am documentat am vorbit cu militia deja.
Cand au auzit ce sume se speculeaza au devenit brusc interesati 15mii 28mii la arlekyn etc.

Si avand in vedere ca are dosar pe rol pt fraude oare au ce sa ii faca cu inca o plangere ?

Pages:
Jump to: