Pages:
Author

Topic: Black Miner - ASIC Bitcoin Mining Hardware - page 4. (Read 32713 times)

member
Activity: 88
Merit: 10
Uite de asta omule.

"Inca discutam zilnic pentru a gasi metoda prin care putem transforma bunurile firmei in bani “lichizi” pentru efectuarea refundurilor cat mai repede. Momentan nu am gasit o solutie buna, de aceea au aparut si aceste intarzieri in oferirea unor raspunsuri.

Rugamintea noastra este sa ne mai acordati un ragaz pana saptamana viitoare pentru a gasi o rezolvare a problemelor.

Black Miner - Powerful Stand-alone ASIC Bitcoin & Scrypt Miners"

Pt ca am incercat sa fiu OM sa inteleg ca e o "industrie" la inceput si sunt diverse hopuri etc prin care trece orice kestie de e la inceput.
Pt ca nu imi place sa fac rau cuiva, si daca il tarasc in instante si la politie juma de an sau cat e necesar inseamna ca ii fac rau.
Daca ies la interval eu si arlekyn cu toata documentatia si emailurile pe orice forum international numai cumpara nimeni de la el 1 ac dapai echipament de mii de $.

Dar daca omu e prost , atunci ii facem toate astea.

Off Topic:

Primesc PM-uri de gen in locul tau ii rupeam picioarele, nu dau nume etc dar va rog sa va abtineti, nu vreau sa rup picioare nimanui care imi datoreaza bani vreau sa fie in stare sa munceasca sa imi plateasca datoriia + dobanzile aferente indiferent cat timp ii ia.

legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
Fara suparare eu nu inteleg de ce sa asteptat atat ca sa se treaca la pasul urmator in procesul de a recupera banii.
member
Aa fluk it. Am printat toate minciunile din mailuri, am dat la avocati care urmeaza sa deschida multiple actiuni penale impotriva firmei.  A administratorului si a lu nenea Raileanu. Luni incepe dansul.  Mai am de tradus in engleza la traducator autorizat toate alea sa le trimit la coindesk si la orice portal de news bitcoin de pe glob. O sa contactez si pe aia unde a inregistrat si are hosting la site , si google sa il scoata din search engine, pt ca la urma urmei e tepar.
Ori te arde de bani ori iti da un produs de cacat de te tine 1 luna (asta daca aia 2 de ziceau ca au primit si sau defectat erau reali si nu conturi facute tot de ei). 

sr. member
Activity: 345
Merit: 250
Imi pare rau sa aud asta  Sad mie mi-a raspuns la telefon si la mail, chiar am fost si sunat dupa nr lor de fix
member
Da Adi a trecut si termenul ala de 45 zile si masa lu termen. Miau spus ca nu au lichiditati doar produse ,dar eu cred ca nu au absolutnimik , a facut 2 minere pt poze si cam atat.
sr. member
N-ati primit nimic inapoi? a trecut si termenu de 45 de zile care este specificat in formularul de refund?
member
Normal ca numai raspunde. E teapa, a dat 3 lei la 2 insi sa poata sa mai arda 10.
sr. member
Activity: 288
Nu, nimic. Nici macar un raspuns la email (contact form pe website).
member
Mai stie cineva ceva nou? A mai primit careva banii de la black(hole)miner?
member
Miau raspuns, m-am calmat momentan.
Mai astept cateva zile sa vedem. Da Adi inca nu sunt 45 zile.
legendary
Activity: 1120
in loc sa vorbim de refunduri as fi preferat sa discutam despre asicuri livrate la timp.
baietii vad ca nu au mai spus absolut nimic de ceva vreme despre aceste asicuri
sr. member
Calculeaza 45 de zile de la data depunerii cererii si o sa fie cam spre ultima zi
member
Ma bucur pt tine. Eu nu am primit nici un raspuns la mail sau telefon de 2 saptamani. Mai incerc sa iicontactez azi. De maine o sa ii contacteze "militia".
sr. member
Pot sa confirm ca mi-au intrat banii de la black electronics reprezentand refund-ul pentru black miner
member
Okay, deci mai asteptam. Daca la emailuri nu primesc raspuns poate poate aci.
Perioada urmatoare inseamna aproximativ .... cat?
sr. member
Pot sa confirm ca am primit ordinul de plata cu refund-ul de la black electronics.

legendary
Activity: 1120
ce se intampla cu ASICURILE ? o sa le mai produceti vreodata ?
sr. member
Buna ziua,

Astazi au fost efectuate o serie de refunduri. Speram sa nu ne inselam dar credem ca in aceasta prima tura a fost inclus si utilizatorul "Adibandi" de pe acest forum. Rugamintea noastra ar fi ca acesta sa confirme in mod public in momentul in care suma apare in cont.

Urmeaza in perioada imediat urmatoare sa efectuam refundul catre "arlekyn13" si "bianca.f".

Multumim si ne cerem scuze pentru toate inconvenientele create.

O zi cat mai buna.

Voi confirma cu placere in momentul in care primesc OP-ul si vad suma returnata.
member
Activity: 93
Buna ziua,

Astazi au fost efectuate o serie de refunduri. Speram sa nu ne inselam dar credem ca in aceasta prima tura a fost inclus si utilizatorul "Adibandi" de pe acest forum. Rugamintea noastra ar fi ca acesta sa confirme in mod public in momentul in care suma apare in cont.

Urmeaza in perioada imediat urmatoare sa efectuam refundul catre "arlekyn13" si "bianca.f".

Multumim si ne cerem scuze pentru toate inconvenientele create.

O zi cat mai buna.
member
A primit careva bani sau altceva?
Pages:
Jump to: