Pages:
Author

Topic: Bırakın şu Altcoinleri batacaksınız ! - page 5. (Read 9734 times)

member
Activity: 700
Merit: 56
"Radyonun geleceği yok"
Lord Kevin - İskoçyali fizik Alimi

"Artık yeni hiçbir şey yok.İcat edilebilecek herşey icat edildi."
Charles H. Duell - Amerikan Patent Dairesi Başkanı 1899

"Denizaltıların savaşta ne işe yarayabileceğini anlayamadım.En fazlasından murettebatın boğularak ölmesine sebep olabilir."
H. G. Wells - yazar 1901

"Atlar her zaman kullanılacaktır.Otomobil ise ancak geçici bir moda olabilir."
Henry Ford'un kredi talebi uzerine otomotiv sektörünün geleceği konusunda ekspertiz veren bir banka Müdürü 1903

"Uçaklar hoş oyuncaklar.Ama askeri bir değerleri yok."
Maresal Ferdinand Foch, I.Dünya Savaşı'nda Fransız Orduları Başkomutanı 1911

"Artistlerin konusmalarını kim duymak ister ki?"
Harry M. Warner, film endüstrisi yöneticisi.O sıralarda yeni icat edilen sesli film hakkında 1927

"Televizyon en geç altı ay içinde piyasadan silinecektir.İnsanlar her akşam böyle bir kutuya bakmak istemez."
Daryik F. Zanuck - Twenty Century Fox'un başkanı 1944

"Bilgisayarlar gelecekte belki sadece 1,5 ton ağırlığında olacaklar."
Popular Mechanics Dergisi - 1949

"Sound'larını beğenmedim,ayrıca gitar gruplarının modası geçti."
Decca Record Plak Firmaslnın bir yöneticisi. Beatles'lar hakkında - 1962

"İnsanlarin büyük çoğunluğu için tütün tüketimi gayet sihhi bir şeydir."
Doktor Ian G. McDonald, Operator - 1963

"İnsanların evlerinde bilgisayar bulundurmaları için herhangi bir neden göremiyorum."
Kenneth Olsen, Digital Equipment Corp.'un (bir bilgisayar firması) başkanı - 1977

Altcoinlerin cogunun ne ise yaradigini bilmeyen, teknolojisinden bi haber, sadece borsada alip satip dump/pump arasinda para kazanip kaybeden tayfaya anlatmak zor. Ama "Zaman" denilen aziz bilgemiz insanlara s**e s**e anlatti, anlatiyor, ve anlatacaktir blockchain'in, smart contract'larin, distributed networklerin aslinda internetten sonra insanligin icad ettigi en buyuk buluslar oldugunu.

Dedigim gibi "Zaman" gosterecek... Wink

On numara özetlemişsin hocam herşeyi. Diyorlar altcoin kazandırmaz bilmem ne diyenler hiç farkında değil asıl paranın altcoinler olduğunun.
Ama bunu diyenlerin çoğu aldığı coinin ilk düşüşünde zararında bozduranlar.
Bende çok kaybettim zarar ettim ama inatla satmadım.
Sonrasında bi baktım zararımı çıkartıp karı katlamışım.
Hangi coin'e yatırım yaparsanız yapın sabır herşeyin ilacıdır.
Sabretmeden hiçbirşey sahibi olamazsınız.
Birde ico'lar var Doğru çoğu ico'lar çöp olup gidiyor
ama zaten çöp olacaklar en başından belli sadece iki satır yazı okumayla anlaşılabiliyor
Adamlar ne takıma bakıyor ne projenin ne işe yaradığına nede okuyup anlamaya çalışıyorlar
Biri çıkıp diyor ki bilmem ne ico çok patlicak hop adamlar atlıyor sazan gibi. ico en çok kar edilecek şeydir (Ama en tehlikelidir)
Dikkatle ince eleyip sık dokursanız ve sabırlı olursanız Para kazanmayı geçtim hayallerinize kavuşursunuz.
Belki bi lambo çekersizin altınıza ( o zaman beni de çağırın bende gezeyim azcık Smiley )

Herkeze bol şans bol sabır ve bol eğlence diyelim ( kazansakta kaybetsekte bu yaptığımız ile güzel deneyimler ve güzel bi eğlence yaratıyoruz kendimize)

NOT: Alıntıdaki yorum sahibi arkadaşa sesleniyorum; çok merit vermek istedim size ancak anlıyosun işte veremiyoruz Smiley
member
Activity: 560
Merit: 57
Cheesy Hocam trol yada daha efektif bir dille konuşursak ironi yapıp altcoin yatırımlarına dikkat çekmeye çalıştığınızı varsayıyorum şayet bu bir öneriyse gerçekten korkunç bir öneri çünkü
newbie
Activity: 171
Merit: 0
hocam şaka maka aynı babam gibi konuşmuşsunuz, bırakın şu aleti, azıcık insan içine çıkın gibi Cheesy
newbie
Activity: 168
Katılmıyorum iyi bir analizci yatırımcı kolay kolay batmaz arkadaşlar, bu görüş bana göre özgüvensiz bir görüştür, özgüveni olan insan kendine güvenir ve bu başlıktan etkilenmeden yoluna devam eder ve gülümser.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bitcoin bir düzeltme daha yapmazsa altlar bu ay içinde 3 aylık zararın bir kısmını daha dengeleybilirler diye düşünüyorum elbette hepsinin çıkması zor şuan ancak Nisan iyi geçti Mayısta da bir toparlanma olur umarım.
member
Activity: 210
Merit: 10
Altcoinler olmazsa bu piyasa küçük yatırımcı için büyük gelir vermez ki. BTC'den kar için büyük miktarlarla girmek gerekiyor. Ayrıca altcoinler olmazsa BTC'nin de iyi bir geleceği olacağını düşünüyorum. Kripto dünyası hayatımıza hep birlikte girecektir
newbie
Activity: 42
Altcoinler olmasa savunduğumuz bu teknolojilerin ne anlamı kalır? Tabiki güveniyoruz tabiki en az BTC kadar iyi yerlere gelebilecek altlar olacaktır. Çöp olacakların var olması tüm altcoinlerin çöp olduğu anlamına gelmez
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Burası kurtlar sofrası ve kendini geliştirmeyenler bu piyasada kaybetmeye mahkum. Bu saatten sonra kaybetmeyi göze aldığınız parayı altcoine yatırın yoksa kafanızı duvarlara vurursunuz.
member
Activity: 224
Merit: 12
haksız sayılmazsın altcoinler çok tehlikeli içlerinde bence en sağlamları ethereum,neo bunların dışındakiler bir bakmışsınız bir gecede sıfırlayıvermiş ben canya diye bi coine girmiştim coin 5 dolardan şuan 0.28 dolara düştü ve toparlaması imkansız çop oldu çıktı
full member
Activity: 462
Merit: 100
Bitcoin tabi ki bütün dijital paraların temelidir, bunda hemfikiriz. Zaten bütün yatırım uzmanları paranızım tamamını altcoinlerde tutmanızı önermiyor. Yarısı BTC diğer yarısı altcoinlerde. Bir de iyi bir sıçrama yapmak istiyorsanız yatırım için doğru coini bulursan altcoinlerden daha fazla yükselebilecek başka bir kriptopara yok!
newbie
Activity: 133
Bu iş şans işi . Şansın varsa altcoin bile seni zengin edebilir. Şansın yoksa bitcoin bile batırabilir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Şu konuyu gördükçe sinirim bozuluyor.Arkadaşı dinleyip sadece usd -btc arasında gidip gelseydik çok daha sağlam olacaktı BENİM için.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Altcoinlerin çoğu için geçerli olan bir olay batmak mümkün ancak içlerinden bir kaç tane iyi proje seçebiliecek kadar bilgiliyseniz sizi mükemmel bir sermayeye de kavuşturabilir altcoinler.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Altları dipten alıp kademeli olarak satıp karlarını reelize edebilenler için aslında çok da batacak bir durum yok ama mesele iyi yerden almak sonrada biraz satışla rahatlamak lazım.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu postun atıldığı zamanlarda haklı olabilirdi çünkü sürekli altlar eriyordu ama belli olan bir şey vardı yükseliş yakın olmasada elbet gelecektir.
member
Activity: 276
Merit: 10
adam actıgı tarihde isim vermeden genel konusmus ama bır zamanlar eth btc de olmayanlar bu baslıgı uzun uzun okumustur emınım o yüzden beklemek en güzeli neye yatırırsan yatır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bitcoin piyasanın şahdamarı sayılır, altcoinler ise piyasanın kılcal damarlarıdır, tüm organların beslenmesi kılcallar ile mümkün olur altcoinler asıl kazanç kapımızdır, bitcoin artırmak hedeftir, geçen yıl Bitcoinden çok  kazanç oldu, sonrasında altcoinlerden kazanıyorum hep.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Senin önerini dinleyip bırakıyorum altcoinleri mal gibi gidip sadece bitcoinde kalıp 10yılda 5x yapar inşallah sermayem bekliyicem lan kim senin fikrini uygulamaya koyar bu nasıl bi fikir aq
newbie
Activity: 252
niye öyle bişey söylüyorsun sevgi canım kardeşim alt coinlerdedir nerden alacağını bilirsen aslın para alt coinlerdedir örneyin kendim kademeli kademeli alış yapıyorum ve öyle kazanıyorum
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ne kadar sığ düşünceler içerisinde kalmışsınız keşke olaylara biraz para değil de teknoloji ve fayda yönünden baksanız. Çok basit bir örnekle kullanabileceğin iki cep telefonun var ve bir tanesi diğerinden daha üstün özelliklere sahip. Hangisini tercih edersin ?

Ne yazık ki ülke olarak teknolojiyi benimseme ve kullanma konusunda özürlüyüz. Bugün çoğu insanın mantığı en son çıkan telefonu kullanma, ama kaçı aldığı cihazı ihtiyaçlarına yönelik olarek tespit edip alıyor ya da kullanıyor, bu oran çok düşüktür.
Pages:
Jump to: