Pages:
Author

Topic: Bırakın şu Altcoinleri batacaksınız ! - page 8. (Read 9734 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
Reel borsaları düşünün, devlet tarafından onay verilmeyen hiç bir şirket borsaya giremiyor, diyelim ki girdi finansal yapısı sürekli devlet tarafından denetim altında. Zamanında hisse senetleri üzerinden yapılan bir çok spekülatif oyunlara şahit oldum. Bu oyunlara gelip ani iniş ve çıkışlardan zararda ettim. Sonra hisse senedi yatırımının nasıl olması gerektiğini öğrendim ve stratejimi ona göre geliştirdim.
Olayı maddelersek:
Altcoinlere açısından: 1- Piyasaya giren yüzlerce coin var. 2- Bunların bir çoğu kaba bir tabirle merdiven altı üreticisi. 3-Bunlar denetlenemiyor.
Yatırımcı açısından:1- Reel borsalara göre coin borsasına girmek çok kolay. 2-İşlem yapmak çok kolay. 3- Yatırımcıların bir çoğu (balinalarda dahil) bilgisiz ve TECRÜBESİZ. 4- Güvenilir Profesyonel yatırım danışmanları yeterince yok
Yukarıdaki maddelere göre insanların para kazanması da kaybetmesi de çok kolay..

Son yorumum: Altcoinlerin de bitcoinin de geleceğinin parlak olacaktır. İnsanların çok para kazanma hırsıyla girip, duygusal kararlarla elbetteki para kazanması zor. Para kazanmak için çok bilgi, sabır ve çelik gibi irade gerekiyor.

ben mi ne yapıyorum? bu işle ilgilenmeye başlayalı daha 3 ay oldu ve 3 aydır daha yatırım yapmadım. Okumaya öğrenmeye çalışıyorum. Sistemi çözmeye çalışıyorum. Belki yavaş gidiyorum ama kendime göre sağlam adım atmaya çalışıyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Altcoinlerden bir servet yapmayı planlıyorum, şimdilik fena gitmiyor yeterince kazandıktan sonrada onlardan kurtulacağım, tüm paramı Bitcoine çevirip uçuk dediğimiz tahminlerin gerçekleşmesini bekleyeceğim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
abi şu sacma konuya sürekli post atıp tekrar yukarı getirmeyin lütfen ya. bırakın altcoinleri batacaksınız sözünün neyini tartışıyorsunuz. bombos , tamamıyla amacsız acılmıs bir konudan başka bişey degil
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bitcoinde yüksek dalgalanmalar olsa bitcoinden trade yaparız çok şükür büyük bir zararım yok ve altlarda kalmaya devam edeceğim
full member
Activity: 406
Merit: 100
Kim neden mi batsın. Altlarda 10 kattan fazla düşen ve gerçekten güzel olan projeler var, benim takibimde olan flixx örneğin. 10bin dolar koysan o para bin dolardan daha az kalmış olcaktı mesela, gayet batabilirsin de gayet mantıklı.
newbie
Activity: 212
Merit: 0
Silin şu bnaşlığı yoksa komple batıcaksınız forumun en saçma başlığı olabilir bu altcoidne kim niye batsın katlama yeri asıl burası
full member
Activity: 532
Merit: 102
Biraz daha risk alıp altcoinlerden çok daha fazlasını kazanabilirsiniz bu size kalmış tabi biraz daha kesinciyseniz btc eth vs. alınır.
member
Activity: 266
Merit: 10
Zaman zaman btcye veya nakite çevirilmediği sürece altcoinleri hodl'lamak gereksiz ve büyük riskli, boğada güzel yerlerden çıkıp ayıda güzel yerlerden geri almak lazım.
İşte bu düşünce çok daha önceden var mıydı yoksa bu seneki acı tecrübeden sonra mı öğrenildi merak ettiğim bu.Daha önceden bu biliniyorsa eğer hiç bahsedildiğini duymadım şimdi çıkış yaptım ayıda tekrar giriş yaparım şeklinde.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Zaman zaman btcye veya nakite çevirilmediği sürece altcoinleri hodl'lamak gereksiz ve büyük riskli, boğada güzel yerlerden çıkıp ayıda güzel yerlerden geri almak lazım.
member
Activity: 294
Bir gercek var ki eskisine Gore çok daha zor iyi kazanmak. Iyi değerlendirip güzel projelere girmek, sabirli olup beklemek gerekiyor. Alt coin demek risk demek,
bazen iyi dediğimi projeler bile yaniltabiliyor.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Bir ara batar gibi olsak da beklemesini bilen, hamlesini zamanında düzgün yapabilenler için altlar gayet kazanç kaynağı olabiliyor. Bu piyasada neyin ne olacağı belli değil o yüzden asla böylesine keskin görüşlerle hareket etmiyorum. Sadece hem dünya ekonomisini hem de kripto pazarını takip edip okumaya anlamaya çalışıyorum, bu aralar hep birlikte toparlanıyoruz zaten Smiley
member
Activity: 476
Merit: 12
bence bu başlık çok gereksiz bir başlık. bir arkadaşın da dediği gibi artık bitcoinden zengin olmak gerçekten zor . ama sağlam projesi olan bir alt coine hele ki ico dan giriş yapılmışsa çok güzel paralar kazanılabilir.
member
Activity: 392
Artık bitcoinden zengin olma ihtimalin zor. Ama doğru altcoin seçimleriyle olabilirsin.
Kral ne güzel konuşmussun ya sakıp sabancı üslubu mu oluyor bu tam karar veremedim. Zengin olmanın 10 kısa yolu adlı kitabında yakın zaman da kitapevlerin de olur umarım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Guzel battılar ama sıra altlarda sımdı, buyuk katlamalar gelıyor elımdekılerden ucan ılk pundıx oldu kı bu kar'ı ne eth ne btc hıcbırı veremez oyuzden altlardayız malum, boga bıtmeden altlardan cıkmaya bakın.
member
Activity: 126
Altcoinler tam bir kumar gerçekten. Coinmarketcup da olsn ilk on coin daha sağlam. Alta indikce risk artiyor haliyle.ama getiri şansı arttığı da bir gerçek
member
Activity: 392
Hakkat bu başlığı niye hortlatıyorsunuz tarihe karışsın bırakın başlığı konu çöp altcoinlerden batana kadar btcden batarsınız ayıda gördük zaten
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bu başlık ne zaman görsem hortlamış oluyor, altcoinler bırakılmaz bu piyasada işlem yapan hiç kimse altcoinlerden icolardan vazgeçmez vazgeçemez arkadaşlar.çünkü para kazanmanın anahtarı altcoinlerden geçiyor.en son pxs süper kazandırdı yatırım yapanlara mesela onun dışında bisürü daha var çılgın gibi artış gösterenler.bide icolar var tabi auctus mesela 3x yaptı bu piyasada
newbie
Activity: 15
Artık bitcoinden zengin olma ihtimalin zor. Ama doğru altcoin seçimleriyle olabilirsin.
newbie
Activity: 168
Benim tüm çevrem altcoinden geçimini sağlıyor. Azimli olalım arkadaşlar altoinler çok kazandırıyor. Özelliklede bu aralar çok iyi kadandırıyor arkadaşlar.
member
Activity: 336
Merit: 11
Altcoinler candır. Altcoinlerin 5-10 katına çıkması btc'nin veya eth'ın 5-10 katına çıkmasına göre çok daha kolaydır. Bu açıdan bakın derim.
Pages:
Jump to: