Pages:
Author

Topic: Bırakın şu Altcoinleri batacaksınız ! - page 7. (Read 9734 times)

full member
Activity: 504
Merit: 120
Altcoinlere yatırım yapmak çok riskli ve kazanç oranı da o riskle aynı seviyede. Bu yüzden delicesine yatırım yapıyoruz. Bazen çiftlikbankta inek, tavuk, mavi yumurta kovalayanlardan ne farkımız var diye düşünmüyor değilim Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Borsada veyahutta herhangi başka bir ticari faaliyette kazanmanın altın kuralı tabikide alırken kazanmaktır. Ancak borsada tepe veya dibin  teknik olarak keşfedilebilmesi mümkün değildir. Siz burası dip der dalarsınız bi süre sonra o yeni bir dip daha test edebilir. O yüzden sabır çok büyük önem kazanıyor.
full member
Activity: 350
Merit: 100
evet hocam, ne yüzde 90 çok ama çok daha fazlası 2 sene sonra olamayacak, ama yeni yeni koinler olacak
full member
Activity: 378
Merit: 103
saglam altlar batırmaz adamı. illaki eski seviyelerini yakalar diye düşünüyorum ama şuan piyasadaki coinlerin belki yuzde doksanı 2 sene sonra olmayacak.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bitcoin saglam yukseldiginde altcoinler ezilecek bende mumkunse btc de pozisyon alinmasi gerektigini dusunuyorum
newbie
Activity: 168
Bilinçli ve piyasayı sağlam takip eden yatırımcıya hiç birşey olmaz hacılar herkese bol kazançlar.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ne yapıcaz hocam hayatımızı bitcoine bağlayıp hodl allah hodl mı? Ben severim altcoinleri tam bir eknek teknesi asla da bırakmam keyfim yerinde. Bir iki tane sağlam proje denkle zaten parayı vuruyorsun
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bence de altcoinlerin derhal bırakılması gerekiyor şahsen icoların eski tadı kaçtı.
member
Activity: 294
Merit: 10
Doğru alt koinlere yatırım yapildiginda her ne kadar kaybetme ihtimaliniz olsa da kazanma sansiniz da var. Tabi kabul etmek lazım eskisi gibi degil kazandirdiklari fakat piyasa daha iyileşiyor gibi.
member
Activity: 406
Merit: 47
Dediklerine katılıyorum ama bitcoinden kazanabileceğim oran x2-x3 örnek vermek gerekirse Gvt ico da 1 dolardı 50 doları gördü bitcoinde böyle bir durum mümkün olmadığı için benim gibi altcoinlere yönelenleri çok da garipsememek lazım.
newbie
Activity: 133
altcoin candırr:)
member
Activity: 196
Merit: 11
Altcoinleri bırakalım bırakmasına sadec bitcoin alalım hadi ama bitcoin hem el yakıyor hem de fevri hareketleri var, altcoinlerin birinden kazanmasak diğerinden kazanma şansımız oluyor.
full member
Activity: 406
Bu piyasadan güzel para kazanmak istiyorsak yapcak bişey yok bu riski de alıcaz, kimse buraya 1 yılda 2-3 kat yapmak için gelmiyor sonuçta, bukadar riskli yerde bu riskin bedeli daha büyük kazanç veya kayıp olucaktır.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Hergangi bir şekilde aktif olarak kripto paralarla ilgilenen birinin kesinlikle altlardan uzak kalabileceğine inanmıyorum. Hodl için veya al-sat için hiç fark etmez. Kripto piyasası tekel haline getirilemez her zaman bir canlılığı bir sirkülasyonu olacaktır, insanların altlardan uzak kalması zor.
full member
Activity: 420
artık altcoin dönemi tekrar geldi çünkü boğa sezonu geldi şu an altcoine yatırım yapmayan iki üç ay sonra ah demeye başlar bu yüzden güvendiklerinizi alın bekleyin
member
Activity: 280
altcoinlerden yatırım yaparken saglam coinlere yatırım yapılırsa batırmaz kolay kolay ama 1 2 sene içersinde delist olacak binlerce coin var altlarda güğvenilir limanlat tercih edilmeli
member
Activity: 560
Merit: 11
altcoin yatırımcıyı batırmaz da bazıları var ki batırabilir. hacimi yok gibi alıp 1000x yapma gibi umutlara kapılmak yanlış. kısa geçiş için daha uygun. 1 etheriniz var onu ikiye katlaamak için ether fiyatının iki katına gelmesi değil. potansiyel bulursunuz ether ile satılan o hareketi yakalarsanız işiniz kolaylaşır.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Yarın ne olacağı belli değil büyük kötü bir haberle tüm piyasa bile çökebilir spekülasyonlar üzerine kurulu bu piyasada biraz daha risk almak istiyorum derseniz altlara yönebilirsiniz.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Altcoin ya da Bitcoin farketmez. İkisi de 3 misli artıp 3 misli düşebilir. Bitcoin'i görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, 4 ay önce ne kadardı şimdi ne kadar?

dipten aldıktan sonra her zaman ikisinde de kazanırsınız.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Altcoinler candır. Altcoinlerin 5-10 katına çıkması btc'nin veya eth'ın 5-10 katına çıkmasına göre çok daha kolaydır. Bu açıdan bakın derim.
Herkes bu açıdan baktığı için altcoinlere gidiyor yalnız arkadaşın dikkat çekmek istediği altcoinlerdeki riskin babalardan daha fazla olduğu burada.
Pages:
Jump to: