Pages:
Author

Topic: Bırakın şu Altcoinleri batacaksınız ! - page 6. (Read 9734 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Ne varsa altcoinlerde var, yeni proje olmasa yeni altcoinler gelmese sermayemi büyütmem mümkün olmazdı açıkçası, Bitcoin piyasanın temeli ama altcoinlere yatırım yapmak kısa vade için güzeldir.
Sonuna kadar katılıyorum hocam. Altcoinler olmazsa bu piyasa bu kadar gelişemezdi sadece 1-2 main coin ile bence de. Altcoin candır. Zaten tepedekiler aldı başını gitti bari altcoinlerde-ufukta güneşi gördüklerinizden- yatırımlarınız olsun...
full member
Activity: 434
Merit: 100
Ne kadar sığ düşünceler içerisinde kalmışsınız keşke olaylara biraz para değil de teknoloji ve fayda yönünden baksanız. Çok basit bir örnekle kullanabileceğin iki cep telefonun var ve bir tanesi diğerinden daha üstün özelliklere sahip. Hangisini tercih edersin ?
member
Activity: 406
Merit: 12
15-20 gündür altlar çok güzel fırsatlar verdi. Çanakların dibinde olanlar bu sürede çanak formasyonları tamamladı.
Bir süre daha böyle giderse sepetler iyice yeşillenecek.
full member
Activity: 322
Merit: 102
altcoinler küçük yatırımcıların için bir nimet gibi bence. paranı katlayabilirsin eğer doğru yatırım ve araştırma yaparsan tabiki.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Şu an bitcoin sakin olduğu için altlar kazandırıyor. Olası bir bitcoin rallisinde ayı hızla geri çekilecek çoğu.
newbie
Activity: 182
altcoinler parayı katlamanın ve hızlıca bitirmenin altın yolu. işini bilenler katlar bilmeyenler hızlıca paralarından olur. wahchain grafiğine baktım borsaya bilmem 10-15x mi ne yaparak girmiş ve yükselmeye devam. peşinden gidiyorsunuz da bu balinalar siz satın alırken yani fiyat yukarılara tırmanırken satış yapıyor. bir noktada indirecekler.
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Evet bazi altcoinler yok olmaya mahkum gibi gozukuyor ama bunun icine hepsini dahil edemeyiz. Cunku guzel projeleri olanlar, gelecek vaad edenler var aralarinda.
newbie
Activity: 196
altcoinlerden çok zarar etmeden çıkmak fikrine katılıyorum. btc'nin sağlam yükseldiğinde altcoinlerin ezileceğini her yerde okuyoruz. başa baş noktasında veya ufak bir karla satıldığında btcde pozisyon alacağım.
newbie
Activity: 196
evet çok kaybettik ama batmadık ve düştüğümüz gibi çıkacağımıza o kadar inanıyorum ki altcoinlerde riski göz önüne almalısın ama beş on yirmi kat yaptığımızda üzülen taraf sen olacaksın
full member
Activity: 518
Merit: 102
Küçük yatırımcıların uğrak limanıdır altcoinler,
Piyasayı alt-üst yapandır Altcoinler
Çıktığı zaman aya doğru giden bir mekik
Çakıldığı zaman yerin dibine yol alan köstebektir

Kısaca ne bağlanabilirsin ne de bırakabilirsin Altcoin'i, Biraz şiir gibi oldu ama idare edin Smiley

Hocam edebi yönünüz kuvvetli galiba Smiley Altcoinler gerçekten garip bağımlılık yapıyor insana mumbar dolması gibi. Ne yemekten vazgeçebiliyorsun ne de sevmekten
member
Activity: 143
Merit: 10
Bitcoini kumbara gibi kullanmakt mantikli fakat alcoin almamak degil alip bitcoine tekrar donemk gerekiyor. Etherium bazinda da dusunulebilir.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Küçük yatırımcıların uğrak limanıdır altcoinler,
Piyasayı alt-üst yapandır Altcoinler
Çıktığı zaman aya doğru giden bir mekik
Çakıldığı zaman yerin dibine yol alan köstebektir

Kısaca ne bağlanabilirsin ne de bırakabilirsin Altcoin'i, Biraz şiir gibi oldu ama idare edin Smiley
newbie
Activity: 163
şu düşüşe rağmen batmadık emin olun kazanacağız piyasayı iyi okuduktan sonra batmanın kolay olmayacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Düşen elbet çıkacaktır. Hala batmadık Smiley . Batmadıysak devam bundan sonra bir müddet yeşilleri görecek gibiyiz burada elde ki miktarı arttırmak lazım. Belki biraz da kar realizasyonu sonra devam.
sr. member
Activity: 401
Merit: 250
Presale is live!
Crash tan sonra herkes bunu dillendirdi hani yalan da değil alternatif coinlerde 10da 1 fiyatına inenler vardı. Bitcoin o kadar inse çıldırırdık. Neyse yine ben altcoinlerin iyi bi geçiş olduğunu düşünüyorum sermaye birikimi için.
newbie
Activity: 168
bitcoinin 5x-10x yapması uzun seneler alır. altcoinlerde bunu yakalamak kolay olan. ama hangisi, hangi tarihte neyi almalıyım. hangi şartlar oluşursa erkenden satmalıyım gibi durumların alayı muamma alayı Amerika'nın oyunu.
member
Activity: 294
Her alt coin iyi ve ya her alt coin kotu diyemeyiz. Gercekten mantikli ve kullanilabilirligi olan projeler var. Bununla birlikte faydasiz da cok. Portfolio nun yuzde 40 ini BTC veya ETH de tuttugun takdirde risk alarak altcoinlerden guzel kazanclar saglanabiliyor
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
altcoinlerin fiyatları ile btc'nin fiyatı arasında temel bir fark var. btc tüm dünyada "para birimi" olarak genel kabul görmüş, sayısı az, bunların birçoğu da soğuk cüzdanlarda... yani dilediği kadar artabilme potansiyeline sahip ve arttıkça kimse şikayet etmez.
altcoinler ise (ethereum da dahil olmak üzere) btc'ye karşılık gelebilecek, onunla dönüştürülecek materyaller olması bakımından değer kazanıyor. ancak burada pump da olsa belli bir noktaya kadar dolar ve satoshiye artma potansiyelleri olduğunu düşünüyorum. bitcoin ne kadar artarsa artsın altcoinlerle arasında 1btc=2 altcoin(%66 dominant) ve ya 2btc=1 (%33 dominant) altcoin paritesi arasında dolanıp duruyor. ilerleyen zamanlarda değerli projelerin de artmasıyla 3 btc ya da 4 btc=1 altcoin (yani %20-25 dominant) sonrasında belki 1/10'a kadar değişiklik gösterebilir. zaten edilen bütün kâr da bu pariteden ve oynaklığından kaynaklanıyor, bir de btc'nin fiyatından.
member
Activity: 210
Altcoinler risk ama bunu her altcoinden bahsederek söylemediiğine eminim usta. Hiç yoktan öyle umut ediyorum. iyi projeler gerçekten umut vaad ediyor bence.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ne varsa altcoinlerde var, yeni proje olmasa yeni altcoinler gelmese sermayemi büyütmem mümkün olmazdı açıkçası, Bitcoin piyasanın temeli ama altcoinlere yatırım yapmak kısa vade için güzeldir.
Pages:
Jump to: