Pages:
Author

Topic: Bırakın şu Altcoinleri batacaksınız ! - page 3. (Read 9734 times)

member
Activity: 336
Merit: 11
Altcoinsiz kısa vadede para kazanmak pek mümkün değil artık kripto para dünyası bu kadar popüler olmuşken. İyi takip edilirse kısa sürede inanılmaz kar yapılabilir. Tabii zarar riski de var.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
iyide eth de bir alt coin Cheesy

bu piyasada bence altcoin biye birşey yok şuan

ltc
btc
eth
neo

gibi coinlerde alt coin sayılmazlar
full member
Activity: 532
Merit: 102
Altcoinlere çok güvenilmeyebilir bu doğru ama size daha çok kazandırabilirde daha az zamanda bitcoin eth vs göre.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
biz bırakalımda kaymağını siz yeyin öğlemi altcoinden hiç zarar etmedim yeterki alım zamanını iyi yakalayın incelemeden balıklama atlarsanız bu işin içinden çıkamazsınız
member
Activity: 140
Merit: 13
Benim tüm çevrem altcoinden geçimini sağlıyor. Azimli olalım arkadaşlar altoinler çok kazandırıyor. Özelliklede bu aralar çok iyi kadandırıyor arkadaşlar.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bitcoin fiyatı için çok yüksek seviyelerbekleniyor evet ancak bitcoine yatırım yapacak kadar para bulmakta mesele artık btc de kalıp 1 yılda 2x beklemektense bir alt projeden 10x kovalamak daha cazip geliyor.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Komik olma bence kazandıranı çok iyi anaz edip yatırım yapıp para katlama devam yatırımcı arkadaşlara bol kazançlar diliyorum arkadaşlar bence bu devirdeki tek yatırım yapılacak şey altcoinler ve btc’ dir.
member
Activity: 448
Merit: 10
Haydaaa lafa bak hizaya gel . Ya alt tutan battı da btc tutan göğe mi vardı. Doğru yerden girersen yada doğru zamana kadar beklersen hepsi seni ihya eder yok doğru yerden girip doğru yerden çıkmazsan bu sefer de rezil eder. Kısacası altlara yada üstlere bakmaz sana bakar bu iş.
newbie
Activity: 126
her türlüsü batmaya yöneliktir coinlerin ama kat kat arttırırda , altcoinleri bırakın batacaksınız demişsin de idexteki tokenların maşallahı var doğru tokeni tutturduğunda 1 ayda 10-15 x ler uçuştu gözümün önünde. btc sanki cok normal duruyormuş gibi bir de bırakın şu altcoinleri batacaksınız. pehhh
full member
Activity: 602
Merit: 100
bence mantıksız bir düşünce yapısı. neden bırakalım gayet iyi kar ettiren altcoinler var. sen zarar ettin diye neden milleti burada yanlış yönlendiriyorsun ki.

Düşünce yapısının ne kadar mantıklı olduğu ortada, Burada arkadaşlarımızın da dediği gibi bu tercih yatırım planına zamana ve ortama göre değişebilir ve değişmelidir. Sabit fikirli olmak bu piyasada çok kaybettirir.
newbie
Activity: 168
bırakın dediğiniz altlar bana 1*15 verdi nasıl bırakayım altları , ama piyasanın bu kadar dalgalı olduğu bir dönemde sağlam coinlerde kalmak mantıklı olabilir . piyasanın yükselişe geçmeye başladığı zamanlarda altlar çok kazandırır.
member
Merit: 15
Çok saçma bir yaklaşım. Altcoinlerle işin yoksa bitcoinle ne işin var. Kripto dünyasına giriş nedeni altcoin alıp satmak zaten. Batacaksan bitcoinle de batarsın altcoinde durmana gerek yok. Böyle yorumlara aldırıs etmemek lazım. Butun ekmegı kendısı yeyip baskası faydalanmasın kafası
member
Activity: 476
yahu durup durup şu başlığı hortlatmayın Allah aşkına. Ne zaman görsem sinirlerim bozuluyor . Bu tarz saçma salak başlıklara yorum vs yazmayın. okuduğunuz yada yazdığınız kadar süreyi hayatınızdan çalar sadece.

Hocam kısmen katılıyorum sana ancak millet yani yeni yatırımcıda görsün. Bak BCN ve tronu tepeden alanlar eridi bitti resmen coinler Ripple bir ara muthiş populerdi ama sonra oda bitti gitti. Piyasaya yeni giren arkadaşlara tavsiyem btc nin piyasa üzerindeki etkisini iyi anlamaları lazım. Direk altlara dalmak pek mantıklı değil.
member
Activity: 476
Merit: 12
yahu durup durup şu başlığı hortlatmayın Allah aşkına. Ne zaman görsem sinirlerim bozuluyor . Bu tarz saçma salak başlıklara yorum vs yazmayın. okuduğunuz yada yazdığınız kadar süreyi hayatınızdan çalar sadece.
full member
Activity: 322
Merit: 102
bence mantıksız bir düşünce yapısı. neden bırakalım gayet iyi kar ettiren altcoinler var. sen zarar ettin diye neden milleti burada yanlış yönlendiriyorsun ki.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Yatırım planına bağlı tamamen altcoin ve dolar bazlımı altcoin ve btc bazlı mı? Portfoyu dengelemek an mantıklısı. Dolar bazlıda bakmak lazım ara sıra gerçek hayat hala tam entegre değil kriptoparaya.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bitcoin-altcoin birbirine rakip olabilirler, ben duygusal bağ kurmuyorum. Mantıksal olarak hangisi daha çok gelir getirirse ona yöneliyorum. Hangi at hızlı koşuyorsa ona bin, koşmayan atı zorlamaya gerek yok.
member
Activity: 336
bitcoin artığı sürelerde alt coinler azalıyuor ama ciddi altcoinler bitcoine paralel bir şekilde artıyor.benim düşüncem eğer ciddi altcoinlerde iseniz batma durumu kolay kolay olmaz ancak bitcoin de batma olursa o zaman batma söz konusu olabileceğini düşünüyorum.
member
İnsanların  ne alıp veremedii var bu alt coinler ile anlamış değilim. Bırakın bi relax korku salmayın ortalığıa. Ne dil uzattın alt coinlere en sonunda istediğinizi yaptıracaksınız be. Ben şuana kadar kazandığım en büyük kârı alt coinler sağladı haala batacakaksınız derdindesniz
Allah akıl fikir verin am*k avelleri
newbie
Activity: 252
sevgili canım kardeşim niyee öyle bişey söylüyorsun eyer nerden alıpi satmayı bilirsen niye batacaksınız tabiki en önemlisi sabırlı olmak eyer sabırlı olmasanız tabiki batarsınız
Pages:
Jump to: