Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 27. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
January 17, 2019, 02:01:39 AM
Btctürk arada bir çökme yaşıyor açıkcası bu sorunun bir an önce çözülmesi lazım aslında. Birde Bazen yatırdığımız btc miktarı geç yansıma sorunları da olabiliyor neden bilmiyorum ama bende bu durum oluyor.

Merhaba, yatırmalarda gecikme yaşanması durumunda BtcTurk destek ekibiyle irtibata geçebilirsiniz. Teknik ekibimiz altyapı iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 16, 2019, 03:40:16 PM
Btctürk arada bir çökme yaşıyor açıkcası bu sorunun bir an önce çözülmesi lazım aslında. Birde Bazen yatırdığımız btc miktarı geç yansıma sorunları da olabiliyor neden bilmiyorum ama bende bu durum oluyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 15, 2019, 08:54:44 AM
rica etsem ios uygulamanızı güncellermisiniz?
Sürekli bakiye hatası baglantı hatası alıyorum ama internetle alakalı sıkıntı yok webden girince sorun yaşamıyorum. bu dediğimi aylardır yasıyorum.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
January 14, 2019, 01:14:33 PM
btcturk off?
düzeldi
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
January 12, 2019, 02:22:36 PM
2 btc satis emri koydum. Satildi.
2 btc daha satis emri koydum, o nun da bir kismi satildi. 0.5 kusur kalinca biri fiyati dusurdu. Onun da altina inmek icin kalan miktari kopyalamadan aceleyle iptal ettim emri.

Toplam 4 btc satmam gerekiyordu. Gel de geriye kalan satmam gereken miktari bul simdi. Screenshota bakin da her gun defalarca neler cektigimi gorun. (266216 degil, durum historydeki hesaplamalarda. Hesaplarin sonunda kac tane satmam gerektigi cikti ortaya..)

hocam anladığım kadarıyla bi yerden satıp bi yerden alıyosun arbitraj vs. ama seninki biraz manyaklık gibi. küsüratlarla ne uğraşıyosun hocam ya göz kararı yapamıyo musun sen bu işleri. 4 de satsan 14 de satsan göz kararı yapılıyo hocam kasma bu kadar. relax.

Gel onu burdaki vergicilere anlat.. Smiley
member
Activity: 203
Merit: 16
January 12, 2019, 05:15:47 AM
2 btc daha satis emri koydum, o nun da bir kismi satildi. 0.5 kusur kalinca biri fiyati dusurdu. Onun da altina inmek icin kalan miktari kopyalamadan aceleyle iptal ettim emri.

Toplam 4 btc satmam gerekiyordu. Gel de geriye kalan satmam gereken miktari bul simdi. Screenshota bakin da her gun defalarca neler cektigimi gorun. (266216 degil, durum historydeki hesaplamalarda. Hesaplarin sonunda kac tane satmam gerektigi cikti ortaya..)

hocam anladığım kadarıyla bi yerden satıp bi yerden alıyosun arbitraj vs. ama seninki biraz manyaklık gibi. küsüratlarla ne uğraşıyosun hocam ya göz kararı yapamıyo musun sen bu işleri. 4 de satsan 14 de satsan göz kararı yapılıyo hocam kasma bu kadar. relax.
sr. member
January 12, 2019, 04:31:38 AM
Kesinlikle order bazinda tamamlanan ve kalanin gosterilmesi gerekiyor. Bunu siradan borsalardan beklemek gercekci olmaz ama Turkiyenin en buyuk borsalarindan biri olan BTCTurkten beklemek normal olsa gerek.

Katiliyorum, umarim bu konuya oncelik verirler cunku bu sekilde alim satim yapmak insani gercekten yoruyor.
member
Activity: 360
Merit: 24
January 11, 2019, 03:02:44 PM
Kesinlikle order bazinda tamamlanan ve kalanin gosterilmesi gerekiyor. Bunu siradan borsalardan beklemek gercekci olmaz ama Turkiyenin en buyuk borsalarindan biri olan BTCTurkten beklemek normal olsa gerek.
sr. member
January 11, 2019, 11:17:47 AM

sr. member
January 05, 2019, 12:01:58 PM
Kullanıcılarımızdan gelen tüm talepleri kayıt altına alıyor ve ilgili birimlere iletiyoruz. Ancak zaman zaman, yazılım ekibinin iş planı nedeniyle düzenlemelerde gecikmeler yaşanabiliyor. Bazı güncellemeler ise, planan başka bir değişiklik ile bağlantılı olduğundan ilgili güncelleme tamamlanana kadar aktif olamayabiliyor.

Herhangi bir öneriniz ya da talebiniz olduğunda, BitcoinTalk forumundaki BtcTurk Ana Konu başlığından, sosyal medya hesaplarımızdan ya da [email protected] adresinden destek ekibimiz ile paylaşabilirsiniz.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
January 05, 2019, 10:43:26 AM
Btcturk üyesine özel mesaj atarsanız değişiklikler daha hızlı oluyor  Wink
sr. member
January 05, 2019, 09:01:51 AM
Merhabalar,

Bu konuda herhangi bir iyilestirme yapmayi dusunmuyormusunuz? Yazilim ekibine bildirdiginizi soylediginizden beri nerdeyse 1 ay gecti ama degisen birsey yok. Bir daha hatirlatmak istedim konuyu.

Tesekkurler, Iyicalismalar

Talebiniz yazılım ekibimize tekrar iletildi.
sr. member
January 05, 2019, 08:56:36 AM
Duzeltmeler yapilmis gorunuyor.
Atlanmis olabilir, ya da bu sekilde bilerek birakilmis olabilir, yine de yazayim dedim:

- Contact us sayfasinda Subject kutusunun icerigi komple Turkce.
- Ingilizce ara yuzde Contact Us sayfasinda sag en alt duzeltilmis fakat bukez de "Terms of Use ve Privacy Policy" olmus Smiley

Öneriyi yazılım ekibimize ilettik. Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
member
Activity: 360
Merit: 24
January 04, 2019, 06:29:59 PM
Merhabalar,

Acaba kripto para cekme adresi ekleme adedi olan 20 yi yukseltmeniz mumkunmu? Benim bircok borsada hesabim var ve bircok cesit de koin var, maalesef sizdeki bu en fazla 20 adet cekim adresi eklenebilme durumu yuzunden adreslerin yarisindan fazlasini kaydedemiyorum. Arbitraj yaparken bu bana cok kiymetli olan saniyeler kaybettiriyor.

Ikinci bir konuda ozellikle memo gerektiren adreslerin kaydedilememesi.... Bu tip koinlerde 2 kat vakit kaybediyorum 2 satir kopyalanip yapistirilmasi gerektigi icin. Size gore cooooook yeni olan Bitexen firmasi ozellikle bu konuda cok basarili, rakibiniz Paribuda bu konuyu halletmis ama sizde hala hem 20 adet adres siniri var hemde memolu adresler kaydedilemiyor. Bence sizin gibi "lider" pozisyondaki bir borsa icin buyuk eksiklik. Nacizane gorusum bu konuyu en kisa surede halletmeniz. Rakipleriniz sizden 1 adim one gecerken buna tepkisiz kalmaniz pek akilci olmaz.

Tesekkurler, Iyi Calismalar

Merhaba, kayıtlı adres sayısının artırılması ve memo içeren adreslerin kaydedilmesi talebinizi yazılım ekibi ile paylaştık. Bilgilerinize...

Merhabalar,

Bu konuda herhangi bir iyilestirme yapmayi dusunmuyormusunuz? Yazilim ekibine bildirdiginizi soylediginizden beri nerdeyse 1 ay gecti ama degisen birsey yok. Bir daha hatirlatmak istedim konuyu.

Tesekkurler, Iyicalismalar
sr. member
January 04, 2019, 04:20:47 PM
Ana sayfanizda bulunan textlerde minor duzeltmeler onerecegim:

(...)

Önerileriniz için teşekkür ederiz. Yazılım ekibimize ilettik.

Duzeltmeler yapilmis gorunuyor.
Atlanmis olabilir, ya da bu sekilde bilerek birakilmis olabilir, yine de yazayim dedim:

- Ingilizce ara yuzde Contact Us sayfasinda sag en alt duzeltilmis fakat bukez de "Terms of Use ve Privacy Policy" olmus Smiley
sr. member
January 04, 2019, 02:52:06 AM
Quote from: 140journos
on yıl önce, gerçek kimliği hala bilinmeyen, satoshi nakamoto; var olan finansal düzenin tüm açıklarını kapatma iddiasındaki yepyeni bir sistemin ilk adımını attı. değerini yaklaşık 60 bin kat artıran bitcoin "para"yı yeniden sorgulamamızı sağlayacak mı?

"paranın yeniden keşfi: bitcoin" isimli belgeseli https://www.youtube.com/watch?v=gnclsLp_NDU adresinden izleyebilirsiniz.
sr. member
December 24, 2018, 01:10:46 AM

(...)

Önerileriniz için teşekkür ederiz. Yazılım ekibimize ilettik.
sr. member
December 23, 2018, 10:54:22 AM

- "SegWit ile blokların boyutlarını büyütmeden, aynı blok içerisine çok daha fazla Bitcoin gönderme işlemi sığdırılabiliyoruz."
  "SegWit ile blokların boyutlarını büyütmeden, aynı blok içerisine çok daha fazla Bitcoin gönderme işlemi sığdırabiliyoruz."

-"2 Adımlı Doğrulama'yı (iki faktörlü kimlik doğrulaması olarak da bilinir) etkinleştirdiğinizde, hesabınıza ek bir güvenlik katmanı eklemiş olursunuz. Hem bildiğiniz bir şeyi (şifrenizi) hem de sahip olduğunuz bir şeyi (telefonunuza gönderilen bir kodu) kullanarak oturum açarsınız."

"Sey" kelimesi biraz fazla kullanilmis gibi. Bir de bildigimiz sey ve sahip oldugumuz sey pek uygun bir betimleme olmamis bence. Sonucta SMS kodunu siz yollamadan once biz buna sahip degiliz. Zaten bunu guvenli yapan faktor de her sefereinde bu "sey" dedigimiz seyin degismesi. Eger sahip oldugumuz birsey olsa, statik, degismeyen birsey olurdu ve bu guvenli olmazdi.
Cumle yeniden, daha iyi bir Turkce ile yazilabilir bence.

- "Kullanim Sozlesmesi'ni okudum onayliyorum."
"Kullanim Sozlesmesi'ni okudum, onayliyorum."

- "Urun ve hizmetler ile ilgili Aydinlatici Bilgi Formu" kapsaminda e-posta ve telefon numarasi araciligiyla ticari elektronik iletiler almayi kabul ediyorum".
Burada araci telefon numarasi degil, telefonun kendisi. Yani ya "e-posta adresi ve telefon numarasi araciligiyla" diyelim, ya da "e-posta ve telefon araciligiyla" diyelim.

- "Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Tether ve Stellar (Lumens) alım satım platformunu yanında taşı"
Cumlenin sonuna nokta koyalim.

- App download butonlarindaki textler:
App Store'dan Indirin
Google Play'den ALIN
APK Dosyasi INDIR

Indirin, Alin ve Indir kelimeleri arasinda bir secim yapin derim. Bir de Indirin'in ilk harfi buyuk, 'DEN ALIN ve INDIR komple buyuk harf.
Bana sorarsaniz Indirin alin vs kelimelerini silin gitsin. Google Play, App Store ve APK Dosyasi olsun text olarak, temiz. Bir de isterseniz bir indirme logosu koyun asagi bakan ok gibi istiyorsaniz.

- Kanallar: AKBANK Papara ingilizcesi Channels: Akbank Papara
Ne kanali TV kanali mi Tongue
Bence komple kaldirilabilir. Bunun yeri SSS / FAQ gibime geliyor.
Ya da 24 saat odeme yapiyorsaniz mesela bu kanallarla, bunu vurgulayan bir bolum yapilabilir.
"Calistigimiz Bankalar" olabilir.

- Ingilizce arayuzde ana sayfadaki uyelik formunun altinda tiklenen kutularin yanindaki textlerden
"Urun ve hizmetler ile ilgili Aydinlatici Bilgi Formu" kapsaminda e-posta ve telefon numarasi araciligiyla ticari elektronik iletiler almayi kabul ediyorum".
Ingilizceye cevrilmemis.

- Ingilizce arayuzde sag ustteki linklerden "IMPORTANT INFOS" "IMPORTANT INFO" olarak degistirilebilir. Information plural formu olmayan bir singular kelimedir.

- Your password must be more than 8 character and must contain at least one lower case, one upper case letter and one number.
Characters plural olmali.

- "I read and agree the Use Policiy."
Fayn tenks end yu.  Grin
"I have read and agreed to the terms and coditions" ya da terms of service, terms of use falan.

- Announcement
Bu sayfanin linki ingilizce. En son yapilan announcement texti Turkce. Continue reading Ingilizce. Continue reading'e tiklayinca cikan announcement Turkce.

- App Store ve Google Play sirasiyla Indirin ve 'DEN ALIN diyor.
APK DOSYASI INDIR de komple Turkce kalmis. Turkce olan kisimlar cikarilirsa Ingilizce - Turkce ayni kullanilabilir, cift uygulama yapmaya gerek kalmaz.

- Contact us sayfasina gittiginizde Chrome tabinda Bize Ulasin | BtcTurk yaziyor.

- Contact us sayfasinda en altta Gizlilik Politikasi Turkce.

- Contact us sayfasinda sag en altta "Terms and conditions ve Gizlilik Politikası" yaziyor.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
December 23, 2018, 09:17:25 AM

Dediğin TL olayı olsa herkes yaparda içerden (köstebek) yardım şart. Grin

Senin dediğin olay yaşandı zaten ama farklı şekilde.Yerli borsalardan birinde buradada konusu açıldı hatta ocak ayında oldu sanırım yada geçen sene  aralıkta.Üstte bahsettiğim köstebek sözkonusu borsada çalışan alt seviyede eleman gidiyor şirket üst düzey müdürlerden birinin şifresini nasılsa elde ediyor yada çalıyor de.

Sonra işte fake hesap açıp olmayan TL varlığı o fake hesaba müdürün yetkisi ile tanıtıyor trade yapıp coinleri toplayıp bir şekilde bozuyor ve bu mercimek beyinli bu kadar şeye kafası çalışıyor işte Allah adamı yakalatacak ya ondan sonrasında sıçıyor. Huh

Haberde doğru yalan 1.500.000 TL  idi sanırım yaptığı işden kaldırdığı para işte o para ile gidip görmemiş bu dana bir tane son model Range Rover jeep alıyor gazete haberinde resmide vardı ve o jeep ile gene borsaya bu dana çalışmaya gidiyor. Grin

Tabii borsadakiler demiştir lan şirket sahibi o zaman euro düşükdü neyse 200-300 bin euroluk arabaya binemiyor bu dana nasıl alsın olayı.Hergün işe gidip gelirken Belediye otobüsüne binen dana birden Range Rover a biniyor. Grin

Sonrasında şirket hesapları didik didik ediyor açığı yakalıyor ve Emniyete haber verip danayı paketliyorlar ve dananın evde yapılan aramada o zaman yazdığı çekyatın altına 650.000 TL nakitide saklamış ve bizim akıllı dana hapse gitti. Tongue Roll Eyes

akıllı dana kısmına katılmıyorum.Bundan olsa olsa deli dana olur.
Bu kadar ince plan yapan beyinsiz hala türkiyede dursa bile gene yakalanırdı.Yani zaten işe gitmesi tam bir embesil olduğunun kanıtıdır. Tongue
Nerden baksan 3-5 sene yatar içerde kamil.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
December 22, 2018, 09:20:59 AM

Benimde aklıma gelen; biri hesabında TL olmadan bi' şekilde TL varmış gibi BTC ve ETH toplayıp çıkış yapmaya çalışmış diye düşündüm, hatta Coin transeferi için emir verdim ama TX vermeden işlemi sıraya alınca tezim doğrudur diye düşündüm.
Teknik olarak böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama BTCTurk kullanıcılara hiç bişey yansıtmadan hatta işleme bile kapanmadan durumu hallettiği için bir kere daha güven sağlamıştır.

Dediğin TL olayı olsa herkes yaparda içerden (köstebek) yardım şart. Grin

Senin dediğin olay yaşandı zaten ama farklı şekilde.Yerli borsalardan birinde buradada konusu açıldı hatta ocak ayında oldu sanırım yada geçen sene  aralıkta.Üstte bahsettiğim köstebek sözkonusu borsada çalışan alt seviyede eleman gidiyor şirket üst düzey müdürlerden birinin şifresini nasılsa elde ediyor yada çalıyor de.

Sonra işte fake hesap açıp olmayan TL varlığı o fake hesaba müdürün yetkisi ile tanıtıyor trade yapıp coinleri toplayıp bir şekilde bozuyor ve bu mercimek beyinli bu kadar şeye kafası çalışıyor işte Allah adamı yakalatacak ya ondan sonrasında sıçıyor. Huh

Haberde doğru yalan 1.500.000 TL  idi sanırım yaptığı işden kaldırdığı para işte o para ile gidip görmemiş bu dana bir tane son model Range Rover jeep alıyor gazete haberinde resmide vardı ve o jeep ile gene borsaya bu dana çalışmaya gidiyor. Grin

Tabii borsadakiler demiştir lan şirket sahibi o zaman euro düşükdü neyse 200-300 bin euroluk arabaya binemiyor bu dana nasıl alsın olayı.Hergün işe gidip gelirken Belediye otobüsüne binen dana birden Range Rover a biniyor. Grin

Sonrasında şirket hesapları didik didik ediyor açığı yakalıyor ve Emniyete haber verip danayı paketliyorlar ve dananın evde yapılan aramada o zaman yazdığı çekyatın altına 650.000 TL nakitide saklamış ve bizim akıllı dana hapse gitti. Tongue Roll Eyes
Pages:
Jump to: