Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 28. (Read 399136 times)

member
Activity: 202
Merit: 17
December 22, 2018, 08:54:03 AM
şimdi ben başta güldüm kim bu fiyattan aldı diye sonra dedim hack olsaydı şimdiye btcturk açıklardı, yok birşey gibi demişler dolayıysla ihtimaller azaldı. Şimdi mevcut durumda bakarsak ihtimal olarak
1-btcturk kullanıcıları hacklendi ve korsan hesaptaki tl ler ile btc alıp kaçtı, borsa zararı üstlendi
2-parası olan bir kullanıcı yanlış işlemler yaptı belki bot ile olduğundan hemen anlaşılmadı
3-bir arkadaş yüklü bir parayı yurt dışına götürmeye çalıştı  Shocked
bunun dışındaki ihtimaller şu an için gözükmüyor.

Birinci ihtimale gelirsek hesabın kontrolünü kaybeden şahıs yada şahısların btcsini alıp gitmeyi dener korsan , borsa korsanlık yok diyor ama diyelim ki oldu bunu gizliyor olabilir hesap sahibine de zararını karşılarız ses etme demiş olabilir yalnız iyi para. Hesap erişimini çaldıran biri bundan kendi sorumlu oluyor normalde borsa niye üstlensin bilmiyorum haking ile anılmak istememiş olabilir bunu anlarım sonuçta binance milletin hesabı hacklendi hala burda borsa hacklendi diyen tipler var 50 kere anlattık borsanın suçu yok hatta önlem alıp korsanı bile yakaladılar diye ama çoğunluk bu tip konularla ciddi cahil.Neyse btcturk ten detaylı açıklama bekleriz. Piyasayı yıllardır tanıyorum balinayı hacminden dolandırıcıyı tipinden korsanı da hareketinden tanırım ben oy hakkımı bu şıktan yana kullanıyorum
 İkinci ihtimal de olası ama miktar büyük 500 btc falan hesabında tl bekletip gece geç saatte birden alımı kim verir yada bunu yapabilecek bir botu nasıl başıboş bırakır ki , yanlışlık gibi durmuyor bir hesaptan fazla etkilenen var hepsi aynı botu kullanıp botun yanlış emriyle bu işlemler olmuş olabilirdi ama saat şüpheli , gerçi btc o saatlerde harekete geçip ivmelenmişti ama her hareketinde böyle şeyler olmuyor.
Üçüncü ihtimal ise herhangi bir şekilde birisi parasını btc ile taşımayı düşündü diyor ama bu şekilde almasına gerek yoktu parça parça alırdı.bu kadar yükselmesine gerek yoktu yanlış ta yapsan bir kere olur 1 saat boyunca yanlış yapmaya devam etmezsin yani btc yatırım yapayım desen 500 btc lik parayı bu şekilde almazsın
Btcturk hesaplardan koin çekimini gece durdurmuş sanırım bu olaydan sonra bu da aslında olayın hack olması ihtimalini güçlendiriyor. Binance tada benzeri şekilde olmuştu birçok kişinin hesabı gittiği için hacim böyle yüksek oluyor, btcturkte çöp koin yoktu ama alıp kaçmak için btc iyi bir koin değil korsan çok bilgili biri olmayabilir ama btc dışında bir koinde de ne oldu bakmadım ama ancak btc ile çıkarım demiş olabilir, buna onay verildi mi esas mesele bu yani korsanın btc leri alıp gitmesi durumu olmuşsa o kadar btceyle gitmişse enteresan sonuçta btcturkten kolay çıkılmıyor belli bir rakam üstü istiyor burda onaysız çıkacak rakamı bulup çekmişte olabilir korsan, çıkamamış olsaydı işlemler geri alınırdı sanırım çıktı ve btcturk zararı karşılarız diyerek olayı kapattı işlemler geçerlidir demiş çünkü, bunun dışında eksik bir yer olduğunu düşünüyorsanız iletin ben ilk ihtimale oynuyorum. Btctürk böyle bir durumda iyi zarar etmiş olur ama itibarı için bu kadar zarara girermi emin değilim. Sonuçta korsan milletin hesabını boşalttı dese biz borsayı gömmeyiz ama millete güven olmaz tabi bu riski almak istemezler.
Bu haliyle apikey hack e benziyor, bütün hesapları aynı anda o şekilde kontrol eder, farklı hesapların ufak ufak btc çekmesi de göze batmaz, bu tarz bir durumu borsanın fark edebileceğini sanmıyorum ama borsa en azından o hesapların şifrelerini değiştirin falan diye uyarırdı insanlara böyle mesajlar gelmiş mi takip etmek lazım.
Ben ihtimali söyledim bunların olmamış olma ihtimali de var tabi.

Benimde aklıma gelen; biri hesabında TL olmadan bi' şekilde TL varmış gibi BTC ve ETH toplayıp çıkış yapmaya çalışmış diye düşündüm, hatta Coin transeferi için emir verdim ama TX vermeden işlemi sıraya alınca tezim doğrudur diye düşündüm.
Teknik olarak böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama BTCTurk kullanıcılara hiç bişey yansıtmadan hatta işleme bile kapanmadan durumu hallettiği için bir kere daha güven sağlamıştır.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
December 22, 2018, 07:58:22 AM
Para çekme/yatırma Limitleri mi düşürüldü?
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
December 21, 2018, 01:22:03 AM
Açık emirlerin tamamının görünebildiği bir sayfa var mı ?

Örnek olarak;
BTC de alım ve satım emirlerim var
XLM de alım ve satım emirlerim var
LTC de alım ve satım emirlerim var

Bunları tek bir sayfa üzerinde görebilmem ve gerektiğinde tamamını iptal edebileceğim bir sayfa yada seçenek var mı ?

Canlı destek üzerinden sordum, mevcut olanı tarif ettiler, bana lazım olanın o olmadığını belirtince "sitemizde güncellemeler devam ediyor" gibi komik bir cevap verdiler...

Şu an için farklı işlem çiftlerine ait açık emirleri tek bir sayfada göremiyorsunuz. Ancak kullanıcılarımızdan gelen talep doğrultusunda, tüm açık emirleri görebileceğiniz bir sayfa hazırlanıyor. Bilgilerinize...
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
December 20, 2018, 06:01:50 PM
şimdi ben başta güldüm kim bu fiyattan aldı diye sonra dedim hack olsaydı şimdiye btcturk açıklardı, yok birşey gibi demişler dolayıysla ihtimaller azaldı. Şimdi mevcut durumda bakarsak ihtimal olarak
1-btcturk kullanıcıları hacklendi ve korsan hesaptaki tl ler ile btc alıp kaçtı, borsa zararı üstlendi
2-parası olan bir kullanıcı yanlış işlemler yaptı belki bot ile olduğundan hemen anlaşılmadı
3-bir arkadaş yüklü bir parayı yurt dışına götürmeye çalıştı  Shocked
bunun dışındaki ihtimaller şu an için gözükmüyor.

Birinci ihtimale gelirsek hesabın kontrolünü kaybeden şahıs yada şahısların btcsini alıp gitmeyi dener korsan , borsa korsanlık yok diyor ama diyelim ki oldu bunu gizliyor olabilir hesap sahibine de zararını karşılarız ses etme demiş olabilir yalnız iyi para. Hesap erişimini çaldıran biri bundan kendi sorumlu oluyor normalde borsa niye üstlensin bilmiyorum haking ile anılmak istememiş olabilir bunu anlarım sonuçta binance milletin hesabı hacklendi hala burda borsa hacklendi diyen tipler var 50 kere anlattık borsanın suçu yok hatta önlem alıp korsanı bile yakaladılar diye ama çoğunluk bu tip konularla ciddi cahil.Neyse btcturk ten detaylı açıklama bekleriz. Piyasayı yıllardır tanıyorum balinayı hacminden dolandırıcıyı tipinden korsanı da hareketinden tanırım ben oy hakkımı bu şıktan yana kullanıyorum
 İkinci ihtimal de olası ama miktar büyük 500 btc falan hesabında tl bekletip gece geç saatte birden alımı kim verir yada bunu yapabilecek bir botu nasıl başıboş bırakır ki , yanlışlık gibi durmuyor bir hesaptan fazla etkilenen var hepsi aynı botu kullanıp botun yanlış emriyle bu işlemler olmuş olabilirdi ama saat şüpheli , gerçi btc o saatlerde harekete geçip ivmelenmişti ama her hareketinde böyle şeyler olmuyor.
Üçüncü ihtimal ise herhangi bir şekilde birisi parasını btc ile taşımayı düşündü diyor ama bu şekilde almasına gerek yoktu parça parça alırdı.bu kadar yükselmesine gerek yoktu yanlış ta yapsan bir kere olur 1 saat boyunca yanlış yapmaya devam etmezsin yani btc yatırım yapayım desen 500 btc lik parayı bu şekilde almazsın
Btcturk hesaplardan koin çekimini gece durdurmuş sanırım bu olaydan sonra bu da aslında olayın hack olması ihtimalini güçlendiriyor. Binance tada benzeri şekilde olmuştu birçok kişinin hesabı gittiği için hacim böyle yüksek oluyor, btcturkte çöp koin yoktu ama alıp kaçmak için btc iyi bir koin değil korsan çok bilgili biri olmayabilir ama btc dışında bir koinde de ne oldu bakmadım ama ancak btc ile çıkarım demiş olabilir, buna onay verildi mi esas mesele bu yani korsanın btc leri alıp gitmesi durumu olmuşsa o kadar btceyle gitmişse enteresan sonuçta btcturkten kolay çıkılmıyor belli bir rakam üstü istiyor burda onaysız çıkacak rakamı bulup çekmişte olabilir korsan, çıkamamış olsaydı işlemler geri alınırdı sanırım çıktı ve btcturk zararı karşılarız diyerek olayı kapattı işlemler geçerlidir demiş çünkü, bunun dışında eksik bir yer olduğunu düşünüyorsanız iletin ben ilk ihtimale oynuyorum. Btctürk böyle bir durumda iyi zarar etmiş olur ama itibarı için bu kadar zarara girermi emin değilim. Sonuçta korsan milletin hesabını boşalttı dese biz borsayı gömmeyiz ama millete güven olmaz tabi bu riski almak istemezler.
Bu haliyle apikey hack e benziyor, bütün hesapları aynı anda o şekilde kontrol eder, farklı hesapların ufak ufak btc çekmesi de göze batmaz, bu tarz bir durumu borsanın fark edebileceğini sanmıyorum ama borsa en azından o hesapların şifrelerini değiştirin falan diye uyarırdı insanlara böyle mesajlar gelmiş mi takip etmek lazım.
Ben ihtimali söyledim bunların olmamış olma ihtimali de var tabi.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
December 20, 2018, 01:06:15 PM
Açık emirlerin tamamının görünebildiği bir sayfa var mı ?

Örnek olarak;
BTC de alım ve satım emirlerim var
XLM de alım ve satım emirlerim var
LTC de alım ve satım emirlerim var

Bunları tek bir sayfa üzerinde görebilmem ve gerektiğinde tamamını iptal edebileceğim bir sayfa yada seçenek var mı ?

Canlı destek üzerinden sordum, mevcut olanı tarif ettiler, bana lazım olanın o olmadığını belirtince "sitemizde güncellemeler devam ediyor" gibi komik bir cevap verdiler...
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
December 20, 2018, 10:06:35 AM
yorumlara bakılırsa

1- hack yada ddos ihtimali.
2- önceden bir borsada olan olay gibi köstebek kendi adına hesap açıp borsada işlem yapması gerçi o salakdı çaldığı para ile range rover alıp birde şirkete çalışmaya gidicek kadar mercimek beyinli bir vatandaşdı. Grin
3-Borsa açıklamasının doğru olması  türkiyede parası olan çok millete garip geliyorda adam havadan 10 milyon tl kazandı ise parayı btc ye yatırdı olay bitti.ordanda cüzdana çeker zaten boğa gelince 15-20 k usd den de bozdurur keyfine bakar. Shocked

Bazı arkadaşlara garip geliyorda ülkenin kendisi garip işadamları batıyor şirketini satan kaçıyor en gözde yerde ingiltere  peki para en kolay nasıl transfer edilir buyrun işte böyle edilir. Cheesy kafası basmayanda örnek alsın modeli.

4-Ayrıca Btc turk ekibide en azından tebrik ediyorum adamlar bu siteyi kaale alıpta cevap yazıyor diğer borsalar gibi hayalet  gibi gezmiyor yada hiçde cevap vermeyende var örnekler dolu yani.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
December 20, 2018, 08:41:31 AM
Sabah 4:20'de bilgisayarı kapadım daha da hareket olmaz diye, ben yatınca ortalık bayram meydanına dönmüş Sad
member
Activity: 203
Merit: 16
December 20, 2018, 07:04:25 AM
11 milyon tl vereceklerken 13milyon verdiler öylem mi?

550 btc sizin günlük hacminiz daha değil ortalama sakin günleriniz 200-250, piyasanın hareketli olduğunda ise 400-500 btc günlük hareketiniz.

yoo btcturk gunluk 1000 civari btc hacim veriyor

zaten gece 550 btc 2-3 saatte yapıldı. Ben rutinden bahsediyorum.

Ayrıca yarım saat oldu etheri çıkarmıyorsunuz...
Daha dün 1-2 saniyede çıkardı bu meret.

edit: 55 dakikadır çıkmdı. Hayırdır inş.

https://etherscan.io/address/0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b

1 saati geçti ve hala sizin cüzdandan hiçbirşey çıkıyor nedense... Sadece bana değil kimseye çıkmıyormuş...

edit 2 : dün geceye söyle bir baktımda olayın geçtiği saatlerde bir cüzdan 1000den fazla etheri çekmiş bir anda. Ve önce birer birer denemeler yaparak ve cüzdanın yeni cüzdan sanırım ilk işlemi bu olmuş...

https://etherscan.io/txs?a=0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b&p=5

https://etherscan.io/address/0x7825c8feef026251257bbc344100c12e9ea3b334

ben mi fesatım yoksa aklım almıyormu nedir.

Piyasa emirleri normalde %5 üstünde durur zaten. Bu all in buy felan değil...

benim koinler de 1.5 saat çıkmayı bekledi. adamlar seferberlik ilan ettiler naapsınlar, kaç milyonluk olay... varsa bi hırsızlık, aradan kaçmasın diye.

P.S: o kadar hacim oldu hengamede ama yine de sistemkoini geçemedi hacimde, o da dipnot ahaha:))
member
December 20, 2018, 03:34:03 AM

550 btc sizin günlük hacminiz daha değil ortalama sakin günleriniz 200-250, piyasanın hareketli olduğunda ise 400-500 btc günlük hareketiniz.

zaten gece 550 btc 2-3 saatte yapıldı. Ben rutinden bahsediyorum.

Ayrıca yarım saat oldu etheri çıkarmıyorsunuz...
Daha dün 1-2 saniyede çıkardı bu meret.

edit: 55 dakikadır çıkmdı. Hayırdır inş.

https://etherscan.io/address/0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b

1 saati geçti ve hala sizin cüzdandan hiçbirşey çıkıyor nedense... Sadece bana değil kimseye çıkmıyormuş...

edit 2 : dün geceye söyle bir baktımda olayın geçtiği saatlerde bir cüzdan 1000den fazla etheri çekmiş bir anda. Ve önce birer birer denemeler yaparak ve cüzdanın yeni cüzdan sanırım ilk işlemi bu olmuş...

https://etherscan.io/txs?a=0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b&p=5

https://etherscan.io/address/0x7825c8feef026251257bbc344100c12e9ea3b334

ben mi fesatım yoksa aklım almıyormu nedir.

Piyasa emirleri normalde %5 üstünde durur zaten. Bu all in buy felan değil...

edit son: 05:15 te 1350 ether alınmış 690 dolardan hemde ve sanırım bunlar dışarıya çıkarılabilmiş.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 20, 2018, 03:32:16 AM
Benim anladıgım kullanıcının teki piyasanın artacagını düşünüp nakiti btc ye cevirmiş. ancak fiyatlar globale göre aşırı yukseldiği için btcturk duruma müdahale etmiş. alan kişinin hesapları inceleyip adamın bilinçli olarak aldıgını farkedince de piyasayı geri salmış. Görseydik vallahi guzel para kazanacakmısız.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 20, 2018, 03:30:31 AM

member
December 20, 2018, 03:25:50 AM

Market buy yok olayda, sakin sakin mal toplama var yüksek fiyattan hemde %40 yukarıdan...

Bana normal gelmiyor ne diyim. Ama çekim tl yaptım 20 dk.da geldi. İşlemlerde herhangi bir sorun yok tek kafama takılan saat 01:00- 02:00 civarı bi ddos yediler ve sonra "sanki" back-up güncellemesi yaptılar sanki orada mı bir olay oldu çözemiyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 20, 2018, 03:22:01 AM
Kullanıcılarımızın bilgisine...

Bu sabaha karşı bazı kripto para tahtalarımızda birkaç kullanıcımızın yaptığı işlemlerden dolayı yüksek fiyat hareketi oluşmuştur. Yüksek fiyatlardan alım-satım yapan kullanıcılarımızın işlemleri geçerlidir. Bunun dışında tüm kullanıcılarımızın banka hesaplarımızdaki Türk Lirası bakiyeleri, soğuk cüzdan ve sıcak cüzdanlarımızdaki kripto para varlıkları güvendedir.

BtcTürk'ün tüm işlemleri her zamanki akışında sürmektedir.

Yani kısacası "yüksek fiyattan biliçli şekilde btc alımı yapıldı" anlamına mı geliyor bu? Balina market buy mı yapmış ne olmuş? Smiley
sr. member
December 20, 2018, 03:14:36 AM
O saatlerde bi' anormallik vardı, Ether çekme işlemi yaptım ama gönderimi yapılmamıştı, tahtalar normale dönünce gönderim yapıldı.

Çekme işlemleri, güvenlik nedeniyle bir süre donduruldu. Kontroller gerçekleştikten sonra işlemler kaldığı yerden devam etti. Gecikme nedeniyle özür dileriz.

04:30 - 07:30 arası yaklaşık 550 btc trade edildi.

Konunun arka tarafında neler oldu bilmiyorum ...

İşlemler, gerçek kullanıcı emirleri ile gerçekleşti. Destek ekibi, emirleri konu hakkında detaylı araştırma yapıyor. Ancak şu an BtcTurk'te alım satım, yatırma ve çekme işlemlerinde herhangi bir sorun bulunmuyor.
member
December 20, 2018, 03:04:04 AM
04:30 - 07:30 arası yaklaşık 550 btc trade edildi.

Konunun arka tarafında neler oldu bilmiyorum ...
member
Activity: 202
Merit: 17
December 20, 2018, 02:34:27 AM

Bu sabaha karşı bazı kripto para tahtalarımızda birkaç kullanıcımızın yaptığı işlemlerden dolayı yüksek fiyat hareketi oluşmuştur. Yüksek fiyatlardan alım-satım yapan kullanıcılarımızın işlemleri geçerlidir. Bunun dışında tüm kullanıcılarımızın banka hesaplarımızdaki Türk Lirası bakiyeleri, soğuk cüzdan ve sıcak cüzdanlarımızdaki kripto para varlıkları güvendedir.

O saatlerde bi' anormallik vardı, Ether çekme işlemi yaptım ama gönderimi yapılmamıştı, tahtalar normale dönünce gönderim yapıldı.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 20, 2018, 02:18:54 AM

vay aq sayın seyirciler
sr. member
December 20, 2018, 02:18:05 AM

full member
Activity: 333
Merit: 109
December 20, 2018, 01:51:47 AM
amerika da saat 1.51am su mesajdan sonra onay monay beklmeden uyuyorum valla tesekkurler btcturk bir an noluyoz olduk resmen gecmis olsun.
Edit tahmin ve anlizim dogru cikti try transfer onaylandi sadece yogunluk var tesekkurler btcturk ekibi
sr. member
December 20, 2018, 01:04:45 AM
Merhaba, destek ekibi ve yazılım ekibi ani fiyat hareketleriyle ilgili kontrolleri gerçekleştiriyor. Kullanıcıların varlıklarında herhangi bir kayıp yaşanmadı. Gün içerisinde kullanıcılarımızı bilgilendireceğiz.
Pages:
Jump to: